Neon, UV-érzékeny cuccok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 napja vettem egy ilyen neon dubla 30cm neonnal
csak az a baj hogy nem ég,lehet valamit kicsapott a tápban
hogy lehetne megoldani hogy újra égjen
ráadásul ez is 2500ft volt vissza meg nem cserélik magyarul 2500ft kidobtam az ablakon vagy van megoldás??
mindenki segítségét elõre is köszönöm
üdv:auris15
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Azt szeretném kérdezni hogy van e Narancssárga színû neon???
Mert most fogok majd venni egy feket+narancssárga+plexi kinézetû gépházat és ehez csak a narancssárga neon nézne ki jól.
Lécci Help Me!
A két vezeték, ami nem megy sehova. az való a kapcsolóhoz. A kapcsoló egyik felére rádugod, az egyik pirosat, a másik felére a másik pirosat, és készen van.
Lehet, hogy elég láma kérdés lesz dehát valamikor el kell kezdeni. A következõ a helyzet. Vettem egy REvoltec katód fénycsövet (kék). Van hozzá kapcsoló (amit csak úgy van nincs hozzá kábel kötve) meg inverter.. Az inverterbõl megy ki egy fekete vezeték egy olyan tápõkábelre ami a cddvd meghajtókba is emgy. Ennek a tápkábelnek két vége van . EGy anya(remélem így hívják) és egy apa. Illetve a tápkábelbõl megy egy piros vezeték a semmibe (nicns bekötve sehova) ésaz invertebõl szinten egy ilyen sehova sem tartozó piris kábel. A kérdés a következõ: mit kell bedugni(csatlakoztatni) és hova , hogy a csõ világítson? Elõre is kösz annak aki segít.
Ha ilyen népszerû, sztem nyugodtan be lehetne zárni...
<#wink>#wink>
Viszont látvány terén gyönyörû
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Ha csak ide teszem be, akkor szinte senki sem látja.
Viszont az enyhén szólva is visszatetszõ, hogy rögtön három topicba is beszúrtad! <#levele>#levele><#levele>#levele>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na mind1.
Néhány link UV festékhez:
ArtLine
Conrad
Lassan alakul a gépem is!
Feltettem néhány képet is, lehet nézegetni <#hawaii>#hawaii>.
Itt fent lesz, a projektek között, ha összejönnek a normális képek+megírom hozzá a cikket.
Ízelítõnek:
A többit a galériámban, illetve Reac Oldalán.
Reac's PC Moddingz
My Gallery
Én személyesen voltma ott és kivan rakva 10 darab!
A fele sárga másik fele asszem piros
http://www.radikalmod.hu/
Az egyik cikk UV reagáns festékrõl ír érdemes megkeresni, a Modblog-ban van.
Jó olvasgatást!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szal hol lehet kapni ventikre por szûrõt?
mert én speciel utálom ha poros lesz a gépem.
Ma vettem meg a házamat + egy 12 cm-es Venti + négy 9 cm-es venti!
A hõfok eléggé leesett most terhelés alatt a proci 35 fok :)
deh a pénzem is elfogyott szal csak a jövõ hétvégén lesz pénzem megvenni az uv-t + kábeleket :)
Nagyon pöpec lesz :)
Ilyen házba kötelezõ!
Ventilátornak tudom ajánlani elöbbi hsz-em bõl való AeroCool ventiket.
Ha neont veszel akkor a Cooler Mastert javaslom (2500Ft két csõ+inverter).
Kábelek/csatlakozók:
TTS Kft.
Computermode.hu
Itt biztos találsz neked való kábeleket.
Sok sikert az építéshez.
Engem nagyon érdekel ez a téme és ezzel kapcsolatban a véleményeket ki is szretném kérni errõl a házról:
CHIEFTEC LCX-04B-B-AW-OP PL.O.
itt lehet megnézni
Szerintetek ebbe érdemes 1-2 szines venti + neon/uv (és mondjuk uv mellé uv-s ide kábelek + venti csatlakozók)?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
igaz annak nem lesz leszedve az oldallapja!
egy nagy hátránya van, hogy 5ventit lehet belerakni. na most vagy elég hangos lesz a házad 5ventitõl vagy porszívozhatod 2hetente a gép belsejét. Mivel gyárilag nem lehet eltakarni a venti helyeket.
Remélem érthetõ voltam :D
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
uv erzekeny fogtomes kerestetik!!!
esetleg uv erzekeny kontaklencse!
cserebe tudok ajanlani uv erzekeny labgombat:)))))
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Nemnagyon találtam kifejezetten ezzel foglalkozó témát.
Az lenne a téma lényege, hogy a különbözõ optikai tuning alkatrészekkel (Neonok+inverterek, ledek, kábelek, uv-érzékeny cuccok, ventilátorok ...) kapcsolatos dolgokat itt lehessen +beszélni.
pld.: Magyarországon hol lehet kapni UV-érzékeny ventilátorokat, és mennyiért?