Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mondjuk FP-n jól jönne néha.
Mert azt megoldották hogy legyen olyan verda amin a társam meg a macskám utazhat,akkor talán a csapattársat sem lehetne nehéz megoldani.
WoW-ban van olyan mountom.
Kivéve ha megint van olyan laza conquest feladat ami könnyű és sokat ad.
Decemberben gondolkodtam, hogy próbából az egyik guildben egy 2 milliós bolygót válasszak, de nem ad annyival többet, hogy megérje.
Tesztelve. :D
Ez a mai termés.

Kellene egy kis pénzt csinálnom,már rég nem foglalkoztam vele,mindig csak a conquest meg season érdekel,de nem is tudom most mivel lehetne jó pénzt csinálni.
Mivel régebben nem tudtam magamat beinvelni a guildba így némelyik karim nagy guildban volt,úgy is kaptam jutalmat hogy az első tízbe be sem kerültem,mert volt baromi sok aktív tag.
Sőt tegnap vettem észre hogy egy karim még most is mág guildban van. :D
Tegnap mentem a jedi knight/sith sadow karival farmolni conquest pontot,csinálom Fp-t meg egyebet és nézem hogy is állok a pontokkal,guild fülön akartam megnézni,akkor látom hogy nem is látszok a fülön mert ez egy külföldi nagy guildban van. XD
Szóval tök fölöslegesen szöszöltem.
Akkor jöttem rá hogy elfelejtettem bevetetni a guildba,pedig az egyik kedvenc karim,csak épp nem figyeltem hogy melyik guildban van.
Sanda gyanúm hogy a múlthéten is megcsináltam vele a conquestet csak nem vettem észre. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.31. 15:33:59
Fejből nem emlékszem rá,már rég volt,amikor a csempész karimat kezdtem.
Dye-t csak egyszer használtam, akkor is sajnáltam volna elhasználni egy fekete/fekete-t (bár mostanra nagyon lement az ára a GTN-en, olyan 109m), inkább egy sötétkéket tettem be, egészen jó lett.
A jedi sage /sith warri karimnak új outfit-et találtam. :D

Már csak egy jó dye kellene bele,ciki hogy a dye egyszer használatos ha megveszed CC-ért.
Mellesleg ingyen hétvége van WoW-ban de jobban esett FP-t és küldiket farmolni. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.30. 22:49:51
De végül meglett minden. Jöhet a jubileumi 10. évad a Galactic Seasonből.
Én megint belefutottam abba hogy a czerkás lift and throw képesség dilis.
Mandalorian raiders-en nagyon vicces dobásokat sikerült összehozni.
Másrészt próbáltam resetelni a Taral 5-öt, de nem lehetett (250 killt farmoltam, még kell 22).
Sorcival kétszer kellett Fp-t menni,mert első FP-t a rendszer nem számolta.
Nem kaptam érte semmit.
Utána viszont valamiért az ellenségek nálam nagyobb szintűek lettek,viszont sokkal gyengébbek.
Végig tudtam darálni az egész Fp-t.A végén a sith temlomban vagy mi a túróban mikor ki kell nyírni pár rossz arcot,addig míg a többiek levertek egy manust én megöltem hármat csapatostól. :O
Simán elmászkáltam a sith templomban és egyesével kinyírtam őket amíg a többiek elvoltak hogy leüssenek egyet.
Másik furcsaság meg a trooper karim volt,akivel épp akkor toltam mikor feljöttél.
A trooper karakterem néha csapkodott a miniágyújával mintha egy fénykard lett volna.
És úgy tartotta egy kézzel a fegyvert mintha kard lenne. Addig csinálta amíg nem használtam valamelyik képességét.
Tudom hogy a másik trooper karim is lökött,de annak csak eltűnik a fegyver a kezéből és a semmivel lő,de ez újdonság.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.28. 09:27:50
Állati ciki,de nem lehet ezt valahova a guild fülre felírni?

Mivel te lenni guild fő boss,megmondanád melyik féle flagship gezemicét kő gyűjteni? :D
Most ez a kettő van raktáron.
Mellesleg asse tom hogy be lehet-e rakni guild bankba.
Ha lesz időm átolvasom dantuini cikkeket is.
https://swtorista.com/articles/swtor-dantooine-biome-dynamic-encounters-guide/
https://vulkk.com/2025/11/23/swtor-dantooine-dynamic-encounters-guide/
https://vulkk.com/2025/12/12/how-to-make-dantooine-crash-site-easier-in-swtor/
https://todayintor.com/2025/11/20/swtor-dantooine-dynamic-encounters-guide/
A srácok nagyon komoly munkát tesznek ezekbe bele :D
Másfelől kedden délben véget ér az évfordulós része az eventnek: az anniversary vendornál érdemes bevásárolni - van új deco és egy mini droid pet, ez utóbbit minden karakterrel külön fel kell venni.
Azzal járok random instázni és tök jó,mert a 11-es karit beteszi 80-asok közé akkor nem a kiskari lesz felbuffolva hanem a szörnyek le szintezve. :D
Két 11-es kari van egy csapatban akkor tök vicces lesz,csak futunk és kész. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.29. 16:31:42
Három szint jött kaon-on,egyből 76 lett.
Kicsit sem volt könnyű.
(Egyébként talán az egyetlen jópofa dolog szerintem az új kiegben, hogy vannak ezek az új mozdulatsorok, mint pl. létramászás, kötélen leereszkedés. Kicsit Tomb Raideresek lettünk :D)
Egyébként nem nagyon jött be.
Pedig kellene tolni.
Meg vannak az állatok: pl. iceclaw, akiknél mire legyőzöd a másodikat, az első már respawnol is. A tizedik után meguntam, de csak úgy tudtam szabadulni, hogy valaki segített. Van másik állatka valami 20 milla körüli HP-vel, s úgy jönnek vagy tíz+ percig, mintha valami op lenne.
Vagyis megpróbál,50-es társsal csak lestem hogy futás közben úgy fogy a Hp-m mint állat és alig birom vissza tölteni,na ná mert valami szivató környezeti hatás.
Megvárom, míg lesz videó róla. Addig is találtam két befejezetlen dantuini térképet, bocs ha voltak már:
- https://www.youtube.com/watch?v=zkrQPuGnfJA
- https://www.youtube.com/watch?v=pNlp7TpLLPM
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.12.26. 23:24:16
Új feature :D