Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több helyen írták, hogy nem érdemes egyáltalán augmentelni, ha az ember nem megy komolyabb vadra. Egy olcsóbb garnitúrát csináltam az előző seasonre az uprisingok miatt, de azt nem bántam meg.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nekem csak kék szokott lenni amit én gyártok,de az is kúva sok idő mire legyártom. :D
De ettől függetlenül csak egyet akartam venni, a fegyverben kipróbálni. Mindenhova most biztos nem veszek, elég ami van, meg normális implantok kellenek. A többit meglátjuk decemberben - remélhetőleg.
Biztos hogy nem olyan sokára jön majd egy új peccs és talán a köv kieg,gondolom azért adják most ingyen a rakata geart mert nem sokára úgysem fog érni semmit.
Akkor úgyis új augmenteket kell venni az új gearbe.
De ha van pár millirdod fölösbe akkor végülis talán nem drága.
Viszont lehet hogy tévedek és még vagy félévig nem lesz cucc szint növelés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.05. 19:47:09
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kis időre láthatatlan lesz.
Ilyenkor miért nem ad valami jutalmat? :(
A Red Reapert akartam kipróbálni, mielőtt élesben beesek. Múltkor is volt egy fp, amire már nem emlékeztem, s néztem, mint a moziban, hogy a többiek mit csinálnak xD (nem a jedi prisoner dupla).
Most azon agyalok, hogy milyen augmentet tegyek a fegyverre, megér-e 100-150 milliót egy jobb augment. Vagy majd év végén, ha lesz emelés (és játék).
Jó lehet nincs,de úgy emlékszem egy rövid stealth van.
Vagy a másik megoldás,szerzel a javáktól egy álcázót. XD
Nocsak! Újabb kérdés: milyen az a sentinel stealth builddel? Válasz: nincs stealth buildje a sentinelnek. xD
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.03. 22:10:51
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.10.03. 22:00:04
Elbontottam az egyik 340-es tokenes rakata geart, a kuldetest megadta, de csak enchantment cuccok erhetoek el.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.03. 21:27:51
Nekem akkor is Jane kő. :D
Én annak örülnék,pasival egyszer vittem végig a legendaryt,Jane-el megsem tudom mondani hányszor.
Megvolt a kedvencem.

Ebben az esetben erősen lehetséges hogy a többi karakterem is szintén elvan kúrva mod ügyileg?
Mellesleg már gőzöm sincs milyen mod volt neki,ha kérdeznétek. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.02. 13:47:59
Kaptam egy levelet,gondolom ti is,csak lehet még nem láttátok.
"
Hi folks!
I’m back to give you a snapshot of what’s been happening lately with Star Wars™: The Old Republic. Here are the highlights:
The Galactic Threads storyline will be coming in Game Update 7.8! We will talk more details in the livestream that we will be hosting mid-November.
“Galactic Season 9 “Flashpoint Resurgence” is live and comes with a ton of new rewards to be earned.
A special login event and limited time mount are now available for active Subscribers! Read more about the event and the GDW Weaponcarrier mount here!
We’ve made improvements for the F2P/Preferred status experience. Here’s a snapshot of what you get as a F2P, Preferred, or Subscriber player!
If you’re in Austin on January 30, 2026, we’ll be celebrating Star Wars™ Night at the Texas Stars Hockey game!
Read the full Producer Letter here!
Thanks for playing and we’ll see you at our next developer stream soon!
-Keith"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.02. 13:46:01
Jó persze ha a Mass Effect 4 jó lenne vagy 5 attól függ honnan nézzük,akkor az is.
De valljuk be Dragon Age meg a Mass effect azért utoljára már szar volt.
Én még reménykedtem hogy talán kijön egy Dragon Age legendary edition mint Mass Effect.ből,ami újra elvett nagyon sok órát az életemből.
De nem fog úgysem.Mass effectből az első három volt jó,Dragon Age-ből dettó.
A Mass Effect film sorozattal mi lesz így?
Reménykedtem benne hogy valami vörös dögös leányzóval jön majd a sorozat,de akkor az is kuka?
Viszont a Biowarenek meg vannak szamlalva a napjai, ezaltal az SWtOR is mehet a kukaba. Oke, mar evek ota ki van szervezve egy kiscsapatnak a jatek fenntartasa, a Bioware nem nagyon foglalkozott mar ezzel csak donteseket hozott maximum, de ettol meg a koltsegek ott vannak, nem is kicsik. Most, magankezbe kerulve azt es ugy dont az EA "uj" vezetosege, ahogy akar, nincs megfelelesi kenyszer, se a reszvenyesek hisztije. Plusz, mivel ok az uzleti eletbol jonnek, ahol ami nem termel hasznot, annak vege, igy pont lesz.rjak, hogy a fanok mit gondolnak, pusztan a tanacsadok altal osszerakott excel tablazatot fogjak nezni, hogy az osszesites cellaban mekkora pozitiv egesz szam van.
Egyetlen esely, hogy a Biowaret eladjak valakinek, de mivel az elmult 10+ evben a Biowarenel minden megbukott es hibat hibara halmoztak, nem kell a kutyanak sem a banda. Maximum akkor, ha a Mass Effect, Dragon Age IP is a csomag resze, akkor mar lehet vasarlo (SW csak licensz, nem sajat).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.02. 12:33:15
Mondjuk nekem tetszene ez a fajta irány,úgyis hányok az ilyen ratyiktól a dragon age vagy egyéb játékban.
Vagyis ez nem teljesen igaz,a homár pasikat utálom bennük,a leszbi lányokkal semmi bajom.
Alap hogy a Mass effect-et is úgy toltam végi hogy Jane-t tökre leszbivé alakítottam. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.01. 16:27:10
Kivéve mikor ár mennek nagyon hülyébe.
Igen, a redditen is irkáltak ilyeneket, de előbb várjuk meg, mit tartanak meg és mit zárnak be. Eddig az SWTOR helyzetét tartottam biztosabbnak az STO-éhoz képest, hát most pont fordítva :(
De nem csak ők vannak beszarva,tegnap már azt dumálták hogy mivel trump fia meg szarab herceg veszi meg valószínűleg visszamenőleg is kitörölnek minden oda nem illő tartalmat a játékokból,valaki viccből azt írta hogy majd nem lesznek lenge ruhák,legfeljebb olyan amiben láthatjuk a nők arcát. :D
Meg hogy biztos kinyírják a sims 4 dlc-t is mert tele vannak lmbtq meg egyéb dogokkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.01. 07:21:01
Meg valami olyan bolygóra kellett volna mennem amirű még nem is hallottam,vagy elfelejtettem volna?
Lehet,véletlen a birodalmi karimat le hordásoztam. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.30. 21:30:36
Ebből is látszik az amerikai állam fasizálódása, bár ez itt off.
Reménykedjünk, hogy nem lesz villany leó' :(
De azt írták hogy a bioware íróit már ki is rúgták,mert Ai-al akarják írni ezentúl a szövegeket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.30. 06:24:43
Szerk: sikerült belépni, kb. 15-ször nem fogadta el a kulcsot WTF???
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.09.29. 18:14:45
A main hand bugos infot koszonom. Volt mar ra pelda, hogy mmoban csak offhandet lehetett szerezni, mert a main hand vagy kveszt vagy kotelezo dropbol jott, azt hittem itt is ez lesz.
Ez alapjan viszont erre fogom kolteni a tokeneket eleinte, minden fegyverbol lesz 1-1 darab upgradelve a bankban, a pisztolytol a fenykardon at a gatlingig :)
De igen.
Rakata gearben a kiskarim tök lazán letolta az olyan küldit amit soha nem csináltam volna meg.
Ossus weakly gondolatától is kirázott a frász.
De laza volt.

Kicsi sith assasin karinak vettem ki.Minden nem jött ki.
Csak egy relic fegyver és offhand hiányzik.
De fegyvert nem is láttam a vendornál.Csak két féle offhand van.
Lehet elnéztem.
Mindegy egyet úgyis ki kell próbálni a hétvégén, meglátjuk nyitáskor.