Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami jó volt: ~20 lila csipből esett 6 nyeremény (inkább petek) meg pár certificate. Ami rossz: 50 kékből nem esett semmi, 50 zöldből is csak 4-5 kék (pár certificate-e kívül). A zöld-kék része uncsi volt (nekem), mert így elég rossz a ratio, nagyon kicsi eséllyel lehet lila csipet nyerni. Ezt növelni kéne, hogy több lila essen, hogy legyen értelme félkarú rablózni. De lehetne plusz jutalmakat is betenni a zöld és kék csipekre.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Van egy Swtorista-link: https://swtorista.com/articles/what-to-expect-in-update-7-7-1-in-swtor-august-2025/#Story, csak keveri a 7.7.1 és a 7.8.1-es patcheket, így kissé elvesztettem a fonalat nála.
A legfontosabb, hogy augusztus 13-ig egy órás twitch-nézéssel kapunk egy Coruscant-os festményt. :)
Nyilván több játékos lesz.
Láttam jön a season 9,ami már megint jó,de épp most mondtam le az előfizum,hiába még arra sincs időm hogy timewalkingezzek a wow-ban,mert vagy istentelenül fáradt vagyok vagy fáradt is meg időm sincs.
Azt nem láttam a season mikor jön,mert annyira nem tudtam végignézni.
Mellesleg nincs valahol egy oldal ahol simán le vannak írva az újdonságok?
Kiemelendő, hogy a security key-s 100 CC nem fog járni inaktív acc után: havonta egyszer be kell lépni. (Az feltűnt, hogy birizgálják, mert mostanában a számsort váltás után 2-3 másodperccel már nem fogadja el.)
Egy szint 100 cc.De nekem kedden csak három hiányzott,ha lett volna türelmem akkor holnap már csak egy,de nem volt. :D
Nekem ebben most meglett minden, csak a maradék cuccot kéne még kivenni, főleg azokat a tokeneket, amiből csak 15 lehet. Végül a 250 killes achievementet is sikerült kifarmolni.
Az achik nem lesznek meg a 100 szint majdnem meg lett.Tegnap meglett a heti összes küldi és még három szint kimaradt,bár a napi bejelentkezéssel meg lett volna majdnem,de inkább kiváltottam Cc-ből.

Most tudok felmenni csak úgyhogy felveszem a karid mindjárt.
A kaszinó csipek (tokenek - mindegy) tapasztalat alapján nem automatikusan konvertálódnak át acc-widera, hanem be kell lépni mindegyik karakterre, ahol volt csip, hogy ez megtörténjen. (Furcsálltam, hogy túl kevés zöld csipem lett.)
- Az Ugnaught Engineering-nél a resetelés nem bug, hanem feature. Két fázisra bonthatjuk az encountert: az elsőben a két ugnaught mérnököt kell védeni. A droidjuk hadd császkáljon és pusztuljon meg, ilyenkor kerül vissza a két ugnaught mérnökhöz és tudják javítani, s így növekszik nekünk a reparing százaléka. S míg nem érte el a 100%-ot, addig ne maradjunk a két mérnöknél és védjük őket a birodalmiaktól. Ha elértünk a 100%-ot, akkor a szöveg átvált 'accompany Uggernauth 0/25'-re. Na ekkor kövessük és öljük le azokat az npc-ket, akikhez ő odamegy. És 25 kill után kész az encounter. (Ki találta ki ezt?)
- Az Understaffed-nál ha sok idő van, csak akkor kezdjük: skippelhetjük Paxtont. Ekkor keressük meg kinn az egyik asztalt, ami felett egy nagy zöld (esetleg sárga) nyíl villog, rohanjunk oda, klikkeljünk a megjelenő zöld poharas skill-ikonra. Rohanjunk vissza a bárpulthoz és nyomogassuk a világító üvegek, míg meg nem jelenik egy tálca és két pohár. Rohanjunk vissza az asztalhoz és tegyük le a poharakat a kis zöld nyilakhoz. Várjuk meg, míg eltűnik a két pohár (elveszik a vendégek), majd üresen visszateszik, ekkor kattintsunk rájuk és kész az első harmad. Ugyanezt még kétszer kell megcsinálni, mielőtt 3 türelmetlen vendég miatt véget nem érne (resetlődne) az encounter. (Ezt is ki találta ki?)
Így olvasva biztos bonyolultabb, ki kell próbálni. Remélem nem írtam semmit rosszul. :)
Hátha.
Ha az én trooperemből lett erőérzékeny akkor a tiedből mért ne.
Legalább is a kotet vagy kotfe sztoriban szegény troperrel vele van az erő,amitől én meg erősen szétröhögtem magam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.07.10. 09:44:01
Az nem baj, ha nem jedi, hanem trooper/vanguard? :)
Ma ha felmegyek majd beinvelem.
Valakit már egyszer megkértem segítsen be invelni karit klánba,csak nem emlékszem már kit. :D
Pocsék a memóriám.

Egy két éve még próbáűltam tolni ezerrel a klánt,de egyedül nem olyan túl könnyű,hosszú idő után unalmas is.
Köztársasági oldalon? Itt az egyik karakterem, most ezt húzom (részben): TEOFIL a neve.
Valamelyik évben.
Inkább ne ilyen szivárványszinű cuccok legyenek.
Csak steamen láttam, de borzadály volt a kinézetük.
Kicsit későn kezdtem,de szerintem be tudom fejezni időben.

csináltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.17. 22:12:25
- ha a karakterbe való belépéskor megjelenik egy 'content update' ablak, ott volt egy leírás az új bőrszínekről egy 'customize' gombbal (most persze nem akarja előhozni),
- vagy a karakterlapon ('C' gomb) a gear fülön alul van egy napsugaras fej-ikon, az a customize, azzal jön elő.
Ez működhet a koszos patakban is, ahol meg is kellhet emiatt igazítani a toalettet xD
Na és hogy tudom ezt elővarázsolni még egyszer? :D
Tegnap mikor karaktert váltottam és sentinellel mentem volna leszedni pár rosszfiút hogy megkapjam a 225 ezer conquest pontot fogalmam sincs hogy de tythonon szemétszedés közben előjött a karakter átszabás ablak és ott a nagy büdös semmi közepén a koszos patakban tudtam volna a karakteremet átszabni.
Melyik gomb hívja ezt elő?
Este fáradt voltam már megkeresni,ma viszont eszembe jutott.
Csak még pár óráig nem tudok felmenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.17. 14:38:33
Építettem is a hajón egy két szobát,ami egyedül marha nehéz és sok farm. :D
Nekem is van egy pici klánom, örököltem egy régi ismerőstől, a summon miatt jó. Sőt, képzeljétek, pár hete a flottán valaki szeretett volna klánt létrehozni, segítettem neki. Aztán guild bankot és hajót is akartak, így ott hagytam a karakterem, hogy gyűjtsenek még embert (12 tag kell hozzá). Aztán mire visszaértem, mindenki kilépett, s ott maradtam egyedül egy tök üres guildben. :D Úgyhogy ha valaki szeretne egy birodalmi klánt, ingyér' szívesen átadom.
Neked ez a klán melyik oldalon van? Hm, 55-ös szint, az komoly :D
Egyedül húztam fel 55-ös szintre.
Általában egyedül tolom le a heti vackot.
A klán hajót ne nézd,egyedül építgettem,a berendezést is nagyrészt én raktam be.
Meg is látszik az őskáosz a flotta hajón. :D
Kár, hogy megszűntek a nagy klánok. Ha lennének ez irányú ambícióim, tán megpróbálnék összeverbuválni egy csapatot. (Tudom, ismerem a dolog hátulütőit, pont ezért nem vágok bele :) Csak kár.
Kicsit ronda. :D

Nekem mostanában inkább ládák estek.
Ha megállapodtak a színészekkel, akkor a decemberi patchben jöhetnek a kimaradt részek :)
Nem emlékszem hogy hasonlót is találtam volna már korábban.

Annak idején sok jedi knight küldetésnél szoptam azzal hogy nem engedett be elsőre mert birodalminak nézett. XD
Volt amikor a bejárat egyszerre volt piros és zöld is.