Az Elsõ Csók!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Én sem vagyok nálad sokkal fiatalabb(22). És én sem voltam soha szerelmes, csak fellángolások voltak, 2-3 összesen, de az illetõvel sosem tudattam ezt. Annyi "hasznom" volt az egészbõl, hogy halál ideges voltam a közelükben, és belül éreztem valami nyomasztót, szóval nem kellemes.. És eljutottam arra a pontra, hogy már úgy megszoktam az egyedüllétet, hogy senki nem kell. Most nézhettek hülyének, de nekem mivel nem volt soha testi kontaktom csajjal -hú de szépen írtam 😄-, ezért ki fogom bírni ezt a fajta hiányérzést, mert nem tudom milyen amikor együtt vagyok valakivel.
Nem kívánok sokat az élettõl, csakhogy elvégezzem a sulit, aztán legyen átlagos melóm, és élhessem a nyugodt életem, elzárva a külvilágtól! <#pias>#pias>
Egy kis dimbes-dombos, vagy épp hegyi faluban, kisvárosban, illetve annak is a külsõ szegletében.. 😊
Úgyhogy ha nem sikerül, rá se ránts, különben is olyan durva történeteket hallani + megcsalásokat, hogy feláll a szõr a hátamon.. <#csodalk>#csodalk>
VILLARREAL CF mindörökké!
Dear Diary! <#email>#email>
Nekem az elsõ az oviban volt <#nevetes1>#nevetes1>...biztos jó volt, mert emlékszem rá, de azóta a csaj már nem olyan jó. A második, ami szerintem a normális elsõ, pár éve volt (4-5), és egy kocsmatúrás estén egy haverral (úgy értem vele mentem le inni <#idiota>#idiota>). Már feladtuk a reményt... és akkor találkoztunk két csajjal a biliárd szobában. Átmentünk egy másik helyre és megesett. Egész este! Csak kár, hogy nem emlékszem, hogy történt az isteni szikra. Éljen a pia<#levele>#levele>. Nekem pl az kell a flegmázáshoz, a megnyíláshoz.
Másnap mondták, hogy nem volt olyan jó a csaj, de az emlékeimet nem sikerült ezzel átírni. Éljen a pia<#levele>#levele>.
3 évre rá újra találkozott ugyanaz a 4es. Tényleg nem volt olyan jó, így az ismétlés elmaradt. Éljen a pia<#levele>#levele>.
Lehet kicsit szkeptikus vagyok, de 24 év alatt nem találtam olyan párt, akiknél ne redukálódott volna le szeretetre. Persze ez csak én vagyok, és én is benézek minden kõ alá. Idõvel kisebbek az igények. <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
"Csak a Puffin adhat erõt, és mindent lebíró akaratot! Elõre a Puffin lekvárral!"<#eljen>#eljen>
- A nagy õ... ott van az enter mellett kettõvel balra. shiftet ki ne felejtem.<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
- Az igazi álompárom? olyat nem lehet keresni. Esetleg akkor, ha öszintén mindent leirsz magadról, és hogy milyen párt szeretnél, és valaki majd megtalálja a párod, aki rátalál arra a profilra. Abba viszont hol van a felfedezés öröme?<#nemtudom>#nemtudom>
Keresni max egy csajt/pasit lehet, aki megfelel a külsõrõl kialakított kritériumaidnak. Beszélgetéskor kiderül milyen belülrõl, és ha minden stimmel, és nála is ugyanúgy, akkor megvan az igazi.
Az Igazit úgy képzelem el, mint egy hatalmas puzzle-t: orr, szem, arc, stb. Ugyanez a belsõvel. Hogy ezt megtaláljuk-e? Soha! De találhatunk egy olyat, aki nagyon hasonlít rá, és kis kompromisszummal már nevezhetõ igazinak.<#worship>#worship><#confused>#confused><#law>#law>
!!!SZVSZ!!!
Ha meglátsz egy csajt a szórakozóhelyen és odamész hozzá nem kell rögtön belegondolni, hogy este meglesz, vagy õ lesz a feleségem.
Más sztori: Épp õ megy oda hozzád, mert kell neki két gombóc fagyi a parton, hulla fáradt vagy, dög meleg van, semmi kedved, de tuti a csaj, ezért köszönsz rámosolyogsz, ahogy elõtte 100 másik vevõ esetében. Lúzernek hiszed magad, de megteszed, mert miért ne. Megtetszel neki és elkezdtek beszélgetni. Örülsz neki, mert szar napod van, így beszállsz te is, nincs más a sorban. A vége az lesz, hogy mûszak végén együtt is elnyaltok egy fagyit séta közben a parton.
Mûködhet? persze
Véletlen? kellett neki 2 gombóc
Számítottál rá? nem
Tervezted? fõleg nem
Összejöhet? rajtad áll
Õ a nagy õ? ki tudja, de nem ez a sztori lényege
Persze minden hozzáállás kérdése. Vadászhatsz, vagy állhatsz lesben, de közben rád is vadászhatnak. Ha búval baszott fejjel sétálgatsz, lehet a csaj kedvét is elbaszod, és elmegy a két gombóccal.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Ez kb. olyan, mint az "idõ majd mindent megold.. vagy "ne aggódj, majd jön másik, stb. 😄
De persze az esetek 1-2 %-ában biztos mûködik, nem azt mondom, hogy lehetetlen.. 😄 De a semmibõl soha ne várjatok semmit, mert nem lesz.. 😊
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Ez akkora közhely, amekkora hülyeség.
Amúgy tök idegesítõ, mert már több csajtól hallottam, hogy jó lenne, ha megmondanánk nekik mit érzünk, és ne csak rájuk várjunk, hogy lépjenek.. 😄 Ha-ha.. a csalódástól mindenki fél..
üdv Noryna! 😊
"5 hely, ahol garantáltan bepasizhatsz!
- strand
- disco
- konditerem
- utca
- szórakozóhely "
<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont ha nem vagy nyitott, akkor lehetsz akármilyen természetfeletti tulajdonságokkal megáldva sem tudnak mit kezdeni veled... Régebben én is a görcsösen tetessük valakinek magunkat fajta voltam de közben nem nyitottam, nem is jött össze semmi, aztán (ahogy Feck is mondta), belefáradtam, viszont nyitottabb lettem, és magamat adtam... össze is jött szinte rögtön... Erre mondom h nem kell keresni a bajt, megtalál maga is...😄 Persze ez eddig csak egy alkalom volt, remélhetõleg lesz több is... 😄
Amúgy érdemes lehet a nyitottságot úgy felfogni, hogy barátkozol a lányokkal, onnantól kezdve minden lánnyal csak jól sülhet el a dolog, mert egy lány barát jó dolog, ha meg össze is jöttök, az még jobb... 😄
Vannak jobb dolgok is az életben.
Amúgy télleg nyitottnak kell lenni, igaz. De ez önmagában mit sem ér, ha nem vagy izgalmas és humoros személyiség.. A csajoknak ez kell, mert ha unalmas vagy, sokra mész a nyitottsággal.. összetett dolog ez, és épp ezért nem is csoda, hogy szétstresszelik sokan magukat e-miatt.. 😊
Csak hogy leromboljam a romantikus idilli hangulatot: az elsonél kurva stresszelt voltam, mert a csajnak wc-znie kellett, és ment volna már, ráadásul a tudtomra adta, hogy hamarosan jön haza az anyja, és addigra szeretne felmenni, tehát egész pontosan úgy történt a dolog, hogy 10 percig egymás szájától fél centire voltunk, majd mögémpillantva meglátta az anyja kocsiját elmenni, és lekapott... Én sem felejtem el egy darabig... Ma már jót röhögök rajta (fél éve volt), hogy 10 percig csak néztem ki a fejembol. 😄 Dehát mi mást csináljon az ember, mikor nem tudja mit kell, mint várja hogy a szemben lévo ember aki tapasztaltabb, megtegye amit kell?😄 Mégha szánalmas hozzáállás is, nálam muködött... 😄
Ja, aki azon problémázik, hogy elkezdene csajozni, vagy hogy jajjmégmindignem... Egyszeru: nem kell keresni a bajt, nyitottnak kell lenni mindenki felé, és ha sodródsz az eseményekkel minden eljön aminek jönnie kell... Talán még válogathatsz is... 😄