Bowling-játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idén láttam a megjelenési listában egy ilyen játékot de csak ps5-re jön.
szeretnék épiteni 2il.4palyát.tudtok,árakat,kb köszi
Falconer
Mérlol?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

rafaello
bowling szimulátor lol!

miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!

BBird
Régi bár (1995), de jó még ma is: Kingpin Arcade Sports Bowling.
Taranov
Igen, hát a játéknak köze nincs a valósághoz, utóbbi nagyon jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
sztem meg a legjobb élõben

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Falconer
De szerintem az a legegszerûbb, ha a Googlet használod

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Bocs a szarokért, ez egy komplett normális játkéknak tûnik

ittvan róla leírás

Falconer
Mégeccer itt

Falconer
Eccer: klikk

szanics
Sziasztok!

Szeretnék valahonnan szerválni egy jó kis bowling-játékot (nem ilyen Fast Lane-szintût, hanem komolyat).
Nem tud valaki segíteni legalább egy játékcímmel?

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!