Karkötõ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
nike boltban bazzzz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
vki nem tudná hol tudnék olyan nike karkötõt venni?
vagy esetleg netren lehet-e rendelni...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

olvasni is tudsz? #96?

football without ultras is nothing

Hali! Senki sem tud segíteni nekem? One-s karkötõt keresek!<#wow1>
Sziasztok! Piros/fekete karkötõt keresek. Hogyan juthatnék hozzá, tudtok segiteni? Köszi Adrienn
Hali!
Engem is érdekelne a One-s karkötõ, de nagyon! Tudna valaki segíteni? (Majdnem) minden megoldás érdekel!
jah, bocs (:

biztos a mellrákós nõket.. amugy passzolom

zacky
Nem arra gondolta, hanem külföldi színésznõn láttam!
Kalifornia és környéke!

Akármibõl is teremtettek lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van! Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.

rózsaszín meg lila az nem ilyen megasztáros geciség? mert az marha £o£... meg mostmár nõi újságmelléklet is volt asszem.. sajnos ez már nem nevetséges, hanem katasztrófális.

zacky
Oké!Köszike!
És valaiknek nincs véletlenül eladó(one-ra gondolok)?

Akármibõl is teremtettek lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van! Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.

bobka
csak mesélem mert már elkelt baráti körben :)

bobka.uw.hu

zacky
Ja!És azt nem tudjátok, hogy a rózsaszín az mit támogat?
Láttam egy színésznõn, és nagyon érdekelne!

zacky
És ebbõl a 10-bõl adsz is el, vagy csak úgy újságolod?

ehh, ugylátszik elõtte bejárta a világot. biztos nem tudták merre van Magyarország <#idiota>

bobka
na amikor már végképp letettem arról hogy megjön ma becsengetett a postás :) megjött a one karkötõ.a csomag már a végét járta jó pár helyen kiszakadt.még a svéd posta matricája is rajta van :) a többi olvashatatlan de tele van pecsételve.de a lényeg hogy megjött :) 10 db és nagyon szép a kidolgozása meg az anyaga.a one felirat mintha le lenne lakkozva csillog.ilyet még egyiken se láttam.

bobka.uw.hu

engem érdekelne a one-os
engem érdekelne a one-os és a livestrong!!
nemtod valaki egy képet mutatni egy forma1-es karkötõrõl? azt megköszönném; erre a címre küldd ha küldöd:[email protected]
bobka
minimum egy bant megérdemel

bobka.uw.hu

dankaa
HELLO!
REAL MADRID FAN OLDAL!!
NÉZZÉTEK MEG!

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

bobka
még várok kicsit mert az oldalukon azt írják hogy túl vannak terhelve de minden rendelést teljesítenek 4-6héten belül.ezt még nem lépték túl szóval még várok.

bobka.uw.hu

Iori
irj nekik egy mailt hogy nem jott mge a cucc, valszeg ujrakikuldik neked (amennyiben tenyleg nem erkezett meg a cucc meghatarozott idon belul)

I love this game!

bobka
hát nem azért...csak azért örültem volna ha megjön... :(

bobka.uw.hu

Ramore
Rá se ránts, hiszen jó ügyet támogattál, ez a lényeg. Úgysem a nyerészkedés miatt rendelted, nemigaz?
bobka
ha megadták volna...
órákig böngésztem az UPS oldalát is meg a ONE oldalát is de egyiken sincs semmi.az UPSnek pontosan meg kell adni a track numbert szal még megkeresni se tudom a ONE meg nem adta meg a számot...

bobka.uw.hu

Iori
ha van vmi szam amivel hivatkozni lehet a szallitmanyra (track number) akkor azzal a neten tudod kovetni a cuccot

I love this game!

bobka
TOTAL: $19.95 mindennel eggyütt.ez 10db.
az eredeti usa oldalról rendeltem ahol UPS szállít.nem lehetett választani semmit hogy hajóval vagy repülõvel jöjjön szal szerintem hajóval küldik <#szomoru1>

bobka.uw.hu

Iori
ez attol fugg hogy hol vetted meg milyen futar szolgalattal jon, altalaban nekem amerikabol 10nap alatt szoktak megerkezni a cuccok, de a vamon sokat ulhet a cucc (mert genyak a magyar vamosok)

I love this game!

Thomsen
Miért is szomorú?
Az jó, ha a szegények támogatása a divat.

Ramore
és mennyibe lesz neked egy karkötõ minden költséggel együtt?
bobka
mennyi idõ alatt jött meg a ONE?mert én is vettem 10db junius 27én de még nem jött meg.remélem nem veszett el mert a számla is megjött

bobka.uw.hu

Ramore
kár, hogy a pénz java nem a támogatásra szorulókhoz fog eljutni, hanem az ügyeskedõk zsebeibe
WizarDTommy
one-os meg i will-es karkotoket usa-bol, livestrongot angliából.
Joey_The_Man
HOnnan rendelted ? hogy ennyi a pk..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Iori
ahogy mondod<#idiota>

I love this game!

WizarDTommy
szoval csa :)
Van eredeti ONE-os karkötõm: ebbõl 3db.. ára: 1300ft, bár ennyiért úgysem érdekel senkit, csak én is ennyiért vettem mert postaköltésg rohadt sok volt.
Viszont van 5db eredeti Livestrong karkötõ: 500ft
és 1db "I WILL" karkötõ ennek is rohadt sok volt a postaköltsége úgyhogy 1300ft.
(www.lifebracelets.com)

gondoltam leírom bár nem sok jelentkezõ lesz rájuk :D
diszgászting...

sok f@sszopó pénzéhes z****

Iori
andy roddick foundation wristband aka no compromism made to support poor children (ezisdivatlesz egy fel ev mulva) :

I love this game!

Joey_The_Man
Most jut eszembe.. ha eredeti, akkor megveszed 1$ ért és utána eladod 750ért.. akkor végülis támogatod amit kell.. <#falbav>( Csak jól átbasznak... ha megveszed 2xannyiért..<#eplus2> )

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Vajon ha innen veszek 750 ért akkor azzal támogatok valakit is a haszonélvezõn kívül? :) /nem vicces/

Davidus
"Bár aki bringázik.. Annak MUSZÁLY"

miért?:P

V9ykn8_TZL0

Iori
mert rajon a vam meg erre is, szanalmas

I love this game!

Ramore
az is gáz, ha a világon mindenhol 1$ az ára, akkor nálunk miért kérnek többet érte?
Sheva
hát jah sajna

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

BADE
Ha lehetne kapni,mindenki az eredetit venné,csakhát,hogy az országban pár helyen kapható az elég gáz

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
épp most akartamn írni,hogy elég sok a "selejt",a Balaton parton pl. 100félét láttam

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
te meg olvasgass figyelmesebben, írtam, hogy fogalmam sincsen róla, hogy a zöld-narancsnak mi a története. <#falbav>
Iori
csak kiegeszitettem

I love this game!

csum666
hm.. nem támogat semmit hm.. akkor nézzél szépen utána....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Ramore
Mirõl beszélsz? Én pontosan azt írtam, amit te.