Karkötõ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
vagy esetleg netren lehet-e rendelni...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
football without ultras is nothing
Engem is érdekelne a One-s karkötõ, de nagyon! Tudna valaki segíteni? (Majdnem) minden megoldás érdekel!
biztos a mellrákós nõket.. amugy passzolom
Kalifornia és környéke!
Akármibõl is teremtettek lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van! Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.
És valaiknek nincs véletlenül eladó(one-ra gondolok)?
Akármibõl is teremtettek lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van! Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.
Láttam egy színésznõn, és nagyon érdekelne!
bobka.uw.hu
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!
bobka.uw.hu
I love this game!
órákig böngésztem az UPS oldalát is meg a ONE oldalát is de egyiken sincs semmi.az UPSnek pontosan meg kell adni a track numbert szal még megkeresni se tudom a ONE meg nem adta meg a számot...
bobka.uw.hu
I love this game!
az eredeti usa oldalról rendeltem ahol UPS szállít.nem lehetett választani semmit hogy hajóval vagy repülõvel jöjjön szal szerintem hajóval küldik <#szomoru1>#szomoru1>
bobka.uw.hu
I love this game!
bobka.uw.hu
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Van eredeti ONE-os karkötõm: ebbõl 3db.. ára: 1300ft, bár ennyiért úgysem érdekel senkit, csak én is ennyiért vettem mert postaköltésg rohadt sok volt.
Viszont van 5db eredeti Livestrong karkötõ: 500ft
és 1db "I WILL" karkötõ ennek is rohadt sok volt a postaköltsége úgyhogy 1300ft.
(www.lifebracelets.com)
gondoltam leírom bár nem sok jelentkezõ lesz rájuk :D
sok f@sszopó pénzéhes z****

I love this game!
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2