SG: Dunaújváros

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
mondom ezt úgy, hogy csak 1 Újvárosi ismim van<#awink>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Zsolek123
naná :p

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

kakimakifsz
Újvárosiak jó arcok:)<#eljen>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Estét a jövõbõl. :P

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Zsolek123

acsati
sziasztok, nem tud valaki mondani számítástechnikai boltokat a városból aminek van online árlistája?
Zsolek123
Úgy legyen!

Grave Digger
Költözzön élet a topikba :)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Estét! Innen Dunaújvárosból. :)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

jóestét dunaújvárosi népek :)
3 éves posztra? :D

Na igen, a Pince sornak is elég érdekes neve van a "köztudatban", sok ismerõsöm csak néz, hogy az tényleg Pince sor :)

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

endyxx
Hmmm... jó régen a falvakban, mikor még városok is csak elvétve voltak, az "utcákat" az ott lakókról nevezték el, pl. Bodza út. Olyan is volt, hogy mesteremberekrõl, pl. Rézmíves út, Takács utca. A legjellemzõbb a minõsége, "valamilyensége" alapján született nevek voltak, pl. Sáros dûlõ vagy Görbe utca. Ennek alapján a templom melletti utat egyszerûen Lejtõs, esetleg Gödrös útnak hívnám, az Ikarusz teret meg Piás dûlõre keresztelném :D

vagyokmintmindenember

Trisztin
igen valószínûleg...van néhány fellépõ aki igencsak érdekel...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

PíszLávJuniti
Te mész efottra?
Úgy néz ki idén kimaradok belõle.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Trisztin
Hát én az óvárosban javasolnám valami parkoló keresését,már csak azért is,mert az Efott ideje alatt mindenki a RÉV parkolóban akar majd parkolni (ami azért nem egy Tesco parkoló méretû...) ... illetve ott a biztonságot senki nem tudja garantálni...bár szerintem máshol sem...

(nem egy veszélyes város,de azért az óvatlanok porul járhatnak...)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Treblakos
á bocs megnézhettem volna :)
de azért köszi, persze az sem jut eszembe, hogy már átadták a hidat...
egyébként sokkal hangulatosabb komp szerintem :) (igaz drágább is)
parkolókról tudsz esetleg valamit?

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Trisztin
azért a gugli még jóbarát...

Én csak annyit tudok amennyit itt irnak... - amúgy miért akarsz komppal jönni,ha már van hidunk???

Trisztin
Nem túl nagy utána járás... lévén,hogy õslakos vagyok... :)

Óváros városrész,kicsit régi ... ha megnézed a térképet az Aranyvölgyi és a Magyarút találkozásánál megtalálsz mindent amit kérdeztél...
Mc'i ott van illetve közvetlenül az út két oldalán a Plus és egy Penny illetve egy Shell kút :) kinek mi kell... hát a pubot késdobálóként definiálod:) ... cukrászdák vannak arra ... meg néhány normálisabb sörözõ is...(nem az a belváros ... így kicsit szegényes a kínálat...)

A szigeten biztos lesznek kihelyezett kajáldák (remélem a városi gyrososom is kitelepül... arra aztán nem lenne panasz...) ...

PíszLávJuniti
Köszi az eddigi utánajárást :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Az Óváros-ként jelölt helyen van abc, gyorskajálda, pub, ilyesmi?
Gyalog esetleg az sok idõ a szigetrõl?

Treblakos
Hali!
Én is tervezem efott-on való idei jelenlétemet, csak én kocsival szeretnék menni Dabas felõl.
Kérdésem az, hogy a komp jár-e még?
És efott közelében van-e valami biztonságos parkoló?
köszi elõre is

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Trisztin

Ráraktam a térképre két (nagyon cuki) rózsaszín pleccsnit... na azok a már említett Szalki-sziget környéki buszmegállók...

nincs biztos forrásom,de állítólag lesz az Efott alatt buszjárat lefele... de majd ha biztosat hallok,megirom...

Trisztin
na szóval megprobáltam utána nézni... annyit tudtam meg,hogy régen a 24 és a 26os busz járt le a szigetre,de mostmár mindkettõnek módosították a menetrendjét de valahogy megállnak még a környéken,cska nem mennek be a szigetre...

más a közlekedés újvárosban taxival is megoldható,mivel:
"Akciós ajánlatunk:
6-18 óráig 550 Ft/út*
18-6 óráig 650 Ft/út* "

reklámozni nem akarok,de a többi taxis is (összesen 3 vagy 4 taxitársaság van városban) ilyen árakon dolgozik...

PíszLávJuniti
Ez jól jön.
A szigetrõl hogy közelíthetõ meg a belváros? Mennyire külterület?
A strandolás akkor ugrott sajna :C Az elég szívás.

Trisztin
A város megközelítése szinte mindenhonnan megoldható,van vasút és buszközlekedés is szépszámmal. A sziget megközelítése már kicsit bonyolultabb,de itt egy térkép:

Természetesen ennél jobb minõségût és nagyobbat is találhatsz,de most ez a célnak megfelel... piros csillaggal jelöltem a autóbusz állomást és a vasútállomást... nagy szürke terület (szalkisziget felirattal) a szalki-sziget ...de van busz... utánanézek melyik (nem akarok rosszatmondani...)

Strandnak nevezni túlzás lenne,de van egy cuki öblünk,amiben inkább horgászni és jetszkizni szoktak...sajnos a duna vize magyarország területén nem alkalmas fürdésre... (figyelmedbe ajánlom,hogy BP szenyvízének egy részét tisztítatlanul engedik a Dunába... na ennyit a környezetvédelemrõl :) )

Szigeten üzemelt (õsanyáink idejében egy kemping) ... amit elméletileg az efottra felújítanak... de fák vannak,úgyhogy az árnyékolás megoldható :)

ha kérdés van még jöhet... legjobb tudásom szerint megprobálok rá válaszolni!

PíszLávJuniti
Köszi, érdekelne, hogy mennyire körülményes bejutni a városba, gyalog, vagy tömegközlekedéssel ?
A sziget partja strand-e? a dunában mennyire lehet strandolni ?
Mennyire lesz árnyékos a sziget sátorozáshoz?

Trisztin
Szalki-sziget és ha elárulod mire vagy kiváncsi szerintem tudunk róla mesélni...

PíszLávJuniti
Sziasztok.

Tudtok írni arról a helyrõl ( vmi sziget ), ahol az efott lesz?

gtfo -.-

Trisztin
köszönjük,hogy ezt megosztottad velünk :)

totti10
Ha újváros akkor...

hajrá,lilák!

Balyy
Hy!
Nem tud vki duf-ba egy PS2 szaküzletet ahol "okosítanának" a gépemen?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Trisztin
Hello Dunaújváros... :)

Mizujs jelenleg a városban... várható valami normális összeröffenés városi szinten :)

eX
Én elhiszem! De ha jól emlékszek akkor nem voltál a Lanon!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Hallod én elég kocka vok, csak 12 éves, és nem voltam még lanon, de vágom hogy mit kell és hogy <#idiota>

Szevasztok, én is dunaújvárosi vagyok <#idiota>

eX
Aki szeret lanozni és nagy kocka az nézzen el ide és jöjjön el!

[HUN]PAStheLoD
ték .. pff :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

ERykk
100:)

eX
Üdv szerény körünkben... :)

hi
 eX
De a csirkék mióta alszanak téli álmot?<#hehe><#confused>

csabawarchief
a téli álom hátránya :D

Grat Csirke, jóhogy nem decemberbe mondod!! :P

Joey_The_Man
BUék

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

BÚJJÉK!!

csabawarchief
BUÉK Dunaújváros!!! :)

Én is csatlakozom: Kellemes Ünnepeket!

eX
Bizony bizony!
Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket!!!!

csabawarchief
Boldog Karácsonyt, Újváros!

Oldal 1 / 3Következő →