BMX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy BMX-et csak nem tudom a márkáját. Hogy lehetne utánanézni? Rákerestem neten a gyártási számra de nem találtam semmit:(
Meg lehet egyáltalán ezt valahonnan tudni h milyen típus lehet?
Itt egy kép róla:
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
u dont have to listen anybody else but me
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
ÁR megegyezés alapján.. (nem drágán..)
Érdeklõdni: Email/MSN: [email protected]
kép:
http://www.freeweb.hu/danilovafanclub/fox2.jpg
Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!

Mellékelve teljesen új Prime bukóval, 2 karcmentes peggel valamint egy két napot használt MAXXIS MAX DADDY külsõvel, elsõ fékszettel(mert le van szedve) és rotorral(szintén leszedve).Ha érdekel akkor irj msnen : [email protected] vagy tel.:06204678280 sürgõs! (kép majd msn-en)
Kezdõ, középhaladó flatland ill. street bmx-eseknek tökéletes választás, a felsõ vázcsövön és a kilépõkön utólag felragasztott (de leszedhetp) csúszásgátlók. Alig használtan , megkímélt állapotban. 22.000ft.-
email: [email protected]
telefon: 06303179491
A bringát Budapest területén belül akár házhozviszem.
Ha nagyobb képek érdekelnek dobj egy mailt és válaszként már küldöm is õket.
üdv.<#felkialtas>#felkialtas>Voyager<#felkialtas>#felkialtas>
kössz
Eladó egy Haro F3-as fullos cuccokkal! akit érdekel vegyen fel msnre és küldök képet stb...
Msn címem: [email protected]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mert van egy parkunk és bõviteni akarjuk ezzel az elemmel, csak sajna nem bizti h jó lenne az iv:S És ezért kéne egy szabvány méret h tökéletes legyen
Köszi csá
30-35-ért adom, streetre és flatlandre is jó (mongoose mischief + haró kilépõk + csomó matrica rajta<4000 ft értékû>4000 ft értékû>)
igaz zala megyében lakok de vonattal eljösz vagy posta
akit érdekel az ide írjon: [email protected]
Ha élni akartok, akkor fussatok!!!!!!
Sziasztok!
-Eladó BMX-et keresek jó állapotban legyen!Pest megye körül legyen.Nagyon
örülnék ha mongoose lenne.Fizetek érte de elöbb megnézném.Nos ami nagy lényeg ne legyen régi,jó állapotba legyen,és Pest megye körül legyen a bicó!!
Ha neked van eladó bmx-ed akkor irj msnnen vagy hivj!Telefonszám:06305860059 msn:[email protected] Szóval minnél hamarább irj.Aki a legjobb gépet mutatja azt veszem!!!De irjatoook!
-Eladó BMX-et keresek jó állapotban legyen!Pest megye körül legyen.Nagyon
örülnék ha mongoose lenne.Fizetek érte de elöbb megnézném.Nos ami nagy lényeg ne legyen régi,jó állapotba legyen,és Pest megye körül legyen a bicó!!
Ha neked van eladó bmx-ed akkor irj msnnen vagy hivj!Telefonszám:06305860059 msn:[email protected] Szóval minnél hamarább irj.Aki a legjobb gépet mutatja azt veszem!!!De irjatoook!
Keresnék olyan boltot (lehetõleg Pesthez közel), ahol lehet kapni olyan BMX-et max. 35-ért, hogy van rajta peg meg rotor is, és azért nem olyan gagyi márka!
Köszi!
asszem
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Aki az Imageshack-ot hasonlítja össze a Photoshoppal, hogy mi a külömség köztük...
Megnéztem már számtalan oldalt...
Csak gondoltam hátha van egyik SG-snek régi típusú BMX-e... Azért hoztam létre ezt..
Bazinga!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A #10-est azért írtam, hátha van valakinek konkrét címe is....
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Bazinga!
no comment!
I will use google before asking stupid questions.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Amúgymeg bele ne halj már hogy fel kell másznod az apronetre v. más aprohírdetési oldalra...
Bazinga!