Év végén jön az elsõ fizikai gyorsító videókártya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit belehülyültek a kártyázásba páran azóta :D
javítsatok ki, ha tévedek, de hogy a fenébe lenne ez az első, mielőtt az nVidia megvette az Aegist, volt már dedikált kártya!
https://techgage.com/article/ageia_in_2007_-_is_this_the_year_of_the_ppu/
https://techgage.com/article/ageia_in_2007_-_is_this_the_year_of_the_ppu/
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
csá all
A passziánsznak nem akarnak egy fizikai gyorsítót csinálni?
Jobb lenne, ha 0,00000099 milliszekundummal hamarabb töltõdne be... LoáááL
Jobb lenne, ha 0,00000099 milliszekundummal hamarabb töltõdne be... LoáááL
Szerintem meg ha még pár dolgot belepakolnak egy hagyományos konzolgépbe akkor kész is a PC <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
"A hardveres fizikai gyorsítással és a párhuzamos feldolgozással csak a csillagos ég a határ a játékok fejlesztõi elõtt"
Ja! Meg az ilyen videókarik ára is "csillagos ég" lesz egy darabig. De nem baj, mert legalább lenyomják az elõdök árát! <#nevetes1>#nevetes1>
Ja! Meg az ilyen videókarik ára is "csillagos ég" lesz egy darabig. De nem baj, mert legalább lenyomják az elõdök árát! <#nevetes1>#nevetes1>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
a mai játékokat elnézve bõven ráférne :)
Na, még pár chip-et odapakolnak és máris kész egy jó, hagyományos konzolgép ! HÁHÁ !
Azt nem érztem, hogy míg egy Amigában számos segédproci csücsült, most miért kell újra felfedezni a spanyolviaszt. Tán nem kellett volna mindent a CPU-ra bízni... Áhhh...
Azt nem érztem, hogy míg egy Amigában számos segédproci csücsült, most miért kell újra felfedezni a spanyolviaszt. Tán nem kellett volna mindent a CPU-ra bízni... Áhhh...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3