Iron Maiden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nagyon ki van halva ez a topik. Pedig egy ilyen jó zenekarnak van nyitva. Remélem még azért feléled.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Jaja a Dianno se volt azért rossz...:) Az 1. album az mai napig is benne van a 3 kedvenc albumomban (Iron Maiden, Fear of the dark, Brave new world)
Számomra a Maiden egyet jelent Dickinson hangjával meg 2 másik énekessel akik úgyszint nem rosszak azért:)
Pl a Virtual XI album is tele van jó számmmal... mondjuk azt az énekest jó hogy nem erõltették annyira mert eléggé borús volt tõle a Maiden zenéjének a hangulata... szerintem:)
Számomra a Maiden egyet jelent Dickinson hangjával meg 2 másik énekessel akik úgyszint nem rosszak azért:)
Pl a Virtual XI album is tele van jó számmmal... mondjuk azt az énekest jó hogy nem erõltették annyira mert eléggé borús volt tõle a Maiden zenéjének a hangulata... szerintem:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pedig Dianno is jól nyomta, csak nem volt egy zenész alkat vagy hogy is mondjam...
köszi
Hát nem tudom, nekem az IM egyet jelent Dickinson hangjával.
Milyen lenne a Metallica Hetfield nélkül? :D
Hát nem tudom, nekem az IM egyet jelent Dickinson hangjával.
Milyen lenne a Metallica Hetfield nélkül? :D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Megtudnátok mondani, hogy melyik albumokat hagyta ki Dickinson? Tehát melyik albumokon nem õ énekel.
Le szeretném tölteni az összes lemezüket de a másik énekessel készültek nem nagyon érdekelnek.
Le szeretném tölteni az összes lemezüket de a másik énekessel készültek nem nagyon érdekelnek.
jaaa látom megvan a revelations ÁÁÁÁ AHOGY AZ ÉNEKLI 57000 EMBER HOYG BÁM BÁM HEEEY BÁM BÁM HEEEY ááááááááá kurva nagy flash volt
Sziasztok! Valaki nem ismeri a pontos számok listáját? volt 1 szám amit még nem hallottam de kurva nagy volt:D nemtalálom elõre is köszi
Rohadt nagy volt, bár nem akartam az elsõ sorokba menni, haver meg is szívta, 5 perc alatt úgy megtaposták, hogy az ambulancián kötött ki...
Fear of the Darknak van ám hangulata, ha 30k ember énekli...
Fear of the Darknak van ám hangulata, ha 30k ember énekli...
Up the irons! Dekár, hogy nem voltam ott, mindenki azt mondja, hogy nagyon jó volt a koncertjük:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Csak fél 10re értem oda és már ment a 2 minutes to midnight :((( Tehát az Acec High-rol lemaradtam.
KURVA JÓ VOLT!!!
fekete farmerben*
aki lát egy spártai szakállas, zselés hajú, kinyûtt, kinõtt, fakó 'brave new world'-ös polóban és fekete pólóban egy srácot, az én vagyok, nyugodtan oda lehet köszönni!
Up the irons!
Up the irons!
Nyakamban a boogie, karomon a jegy, várom az estét! xD
itt van a kezemben a jegy baszott nagy betûkkel: somewhere back in time.. Bár biztos ma már más turné lesz magyarországon mint vasárnap volt splitben...:))
Ja és a setlist nagyjából stimmelt.
Ja és a setlist nagyjából stimmelt.
na srácok... ez már nem Somewhere Back In Time turné, hanem The Golden Years... valaki tracklistet tud? szerintem nem az ami lejjebb volt írva, mert az az elõzõ.
Kurvajóóóóvóóóóólt!! Mindenki menjen el ha tud a Szigetre megnézni, állati jó vooolt!!!! WHAAAUUHHHOOOOOOOO<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
Épp most jöttünk fel a hotelbe, megyünk az esti Maiden showra Splitbe.. Ja meg köszöntem Steve Harrisnek is, ha már itt van a hotelbe egy emeleten velünk:D::DD VÁÁÁÁÁÁÁ
úgyse fogják tartani magukat
vmi szigetes oldalról linkelték nekem
én már biztos ott leszek :]
vmi szigetes oldalról linkelték nekem
én már biztos ott leszek :]
Bassza meg, bassza meg, bassza meg. Hat nem ilyenkor vagyok kulfoldon. Bassza meg.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Honnan az információ? <#nemtudom>#nemtudom>
Btw én sem tudtam volna jobban összeválogatni :P
Btw én sem tudtam volna jobban összeválogatni :P
Akurvaeletbe es most nincs penzem :(
Ami a koncerten lesz a szigeten:
1.Aces high
2.2 minutes to midnight
3.Revelations
4.The trooper
5.Wasted years
6.Number of the beast
7.Can I play with madness?
8.Rime of the ancient mariner
9.Heaven can wait
10.Run to the hills
11.Fear of the dark
12.Iron Maiden
13.Moonchild
14.The clairvoyant
15.Hallowed be thy name
1.Aces high
2.2 minutes to midnight
3.Revelations
4.The trooper
5.Wasted years
6.Number of the beast
7.Can I play with madness?
8.Rime of the ancient mariner
9.Heaven can wait
10.Run to the hills
11.Fear of the dark
12.Iron Maiden
13.Moonchild
14.The clairvoyant
15.Hallowed be thy name
és IM-re a jegyet ott meglehet majd venni? mert csak nyár elején szerzek pénzt, de mivel 400km-re van azért jó lenne picit szervezgetni a dolgokat (akár majd nyár elején jegyet rendelni stb.)
Tegnap volt a CNN-en egy kis film róluk, valahova dél amerikába mentek éppen.
Van egy saját utas szállító gépük, Dickinson a pilóta és a gép oldalára az van írva, hogy Ed Force One :DDD
Van egy saját utas szállító gépük, Dickinson a pilóta és a gép oldalára az van írva, hogy Ed Force One :DDD
a sziget 0. napjára(Maiden) 8000a bérlet!!!!
Ott leszünk! :D
Ott leszünk! :D
Como Estais Amigos :]
de inkább az instrumentálisakat szeretem, Transylvania a legjobb :)
de inkább az instrumentálisakat szeretem, Transylvania a legjobb :)
Hûûû hát nekem idõ kéne hogy összeválogassam:D De Number of the beast benne van tuti:D
köszi:)
fú látom lett banner is:)
topic on: top3 iron maiden szóló?
nekem:
1.: No more lies
2.: Out of the silent planet
3.: Dream of Mirrors
fú látom lett banner is:)
topic on: top3 iron maiden szóló?
nekem:
1.: No more lies
2.: Out of the silent planet
3.: Dream of Mirrors
Szerintem egy napos jegy olyan 6000 körül van.
Én szurkolok:D
kéne menni, de ha nem nyerek lottót v ilyesmi, akkor semmi nem lesz belõle :]
Mi meg késõn tudtuk meg, hogy lesz a sziveg 0dik napján, és már megvannak a jegyek Splitbe is. De úgy néz ki akkor 2 maiden konci lesz ebbe az évbe:D
Ki jön sziget 0dik napra?:)
UP THE IRONS!!<#eplus2>#eplus2><#gonosz2>#gonosz2>
UP THE IRONS!!<#eplus2>#eplus2><#gonosz2>#gonosz2>
Nekem is. És ehelyett Cipruson robotolhatok valami szaros 4csilagos helyen. Mondjuk ez pont az a panazs ami dicsekvésnek hangzik, de akkor is. Annyira elkenõdtem.
Életem egyik álma, hogy ott lehessek egy IM koncerten :P
ÉS pont külföldön leszek. Neeeeeeeeeee.
Állat!
Még nem hallottam, hogy hiteles :)
Még nem hallottam, hogy hiteles :)
azóta már hiteles :)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Megnem erõsített hírforrásból származó információ.
Sziget nulladik napján az Iron Maiden is fellép.
Sziget nulladik napján az Iron Maiden is fellép.
Kedvenc Maiden szólóm azért már nem ment oylan jól, de határozottan ügyes.
"my name is gerry (jerry) phillips and i have been playing songs on my hands for 38 years! this was extremely painful to do! i had a fire extinguisher next to me in case my hands set on fire!"
ez mi....