STREET HOCKEY
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval van egy olyan érzésem, hogy nem rajtam fog múlni...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
és nem mentünk
erre a hétközi ötlere reagáljatok, hogy nektek jó-e?
akár már hétfõn, ígérem nem lesz több kifogásom :)
csak a halál biztos
jövõ héten itthon, bár szerintem akkor se fogunk menni faszom tudja mért
kis pozítivum: mehetnénk hétköznapokon fél5tõl
nekem csütörtökön kívül minden délután jó és a meccseket este felvételrõl megnézem, tegnap láttam a károlyt már meg se ismert :)
csak a halál biztos
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
bazz aszondom lassan mek én is Bajára v hova:D:D...bakker mindenki másfele azt nem lehet összejönni normálisan:(:(...
Még "parkba" is lementem haverral annyira hiányom van már(egy hátas a rámpáról visszazökkentett a ritmusba is:P)...dehát ez van..a streethockey fénykora még várat magára:D
bazz aszondom lassan mek én is Bajára v hova:D:D...bakker mindenki másfele azt nem lehet összejönni normálisan:(:(...
Még "parkba" is lementem haverral annyira hiányom van már(egy hátas a rámpáról visszazökkentett a ritmusba is:P)...dehát ez van..a streethockey fénykora még várat magára:D
olaszok olaszok olaszok
a többi szar de ezt nem ide akartam írni :)
csak a halál biztos
ja bazz foci vb (imádom)
de ha tudunk menni akkor menjünk ki
kexék is jönnének :) vagy majd meglátjuk
4-5ig itt vagyok addig írjatok valamit vagy este msn-n
vagy a faszom
ja vasárnap nem jó csak szombaton
csak a halál biztos
Amugy ha van msn az jöhet..jó az infocsere néha..ha van erre küld: [email protected]
jo lenne maj 1x összefutni! (esetleg ütközni<#idiota>#idiota>)
Hál isten fejlõdik a dolog Kanizsán is...7en nyomjuk kb, de õsszel beindul a dolog remélem:D:D...
Amugy nagyon jó kis sport mindenkinek tetszik..és nagyobb törések még nem is voltak<#boxer>#boxer><#nyes>#nyes>
sazl fejlõdjünk csak..eccer még lehet h találkozunk vmi bajnokságon:D:D...eccer..
Amugy ez a NIKE kori nagyon bejött mis is 15 ért vettük( amugy a marcziskate-ben lehet venni ha még maradt), szal mi vettünk egybõl 3at és elég stabill meg minden...
Nya ennyit..és Street Hockey Foreweee
erõsen dolgozom rajta, hogy legyen idöm, de nem tom mi lessz belõle. 60% hogy lessz idõm, ha lessz akko végig csörgök mindenkit
bár addigra lehet hogy ezt a problémát megoldja az idõjárás<#falbav>#falbav>
gondoltam...
esetleg 5 körül?
kinek nem jó?
ez a kori most 15e!!!

sörözés nem jó mert elsõ szerda van:)) (ezt nem hagyhattam ki)
amúgy bl (foci) döntõ van ezért nem megyek ma sehova
csak a halál biztos
na mindegy, a szerdai nap állandósítása nekem is jónak tûnik
utána akarja csapatni, de már hallottunk ilyet :)
kéne mindenképp szereznünk még valakit, hogy tudjunk már végre passzt + összjátékot gyakorolni
csak a halál biztos
az eu túrára kell szállásokat nézni/foglalni
hétközben meg úgy kéne hogy kijelölünk 1 napot és csapatjuk
és úgy készül mindenki, hogy jó legyen
pl nekem csütörtök,péntek nem jó mer este 7ig vagyok benn
kedden bajnokit játszunk, a maradék napból válasszatok :)
hétvégék: most pest, jövõ szombat lakodalom, vasárnap jó, utána már itthon leszek hétvégéken
csak a halál biztos
mert nekem most kb. egy hónapig vizsgaidõszak a fõsulin...
szóval tõlem hétvégén és hétközbe is mehetünk, mert csak vizsgázni megyek be a suliba néha...
most 7végén
de kex szólt, hogy jönnének
beszéljétek meg velük és csapassatok
csak a halál biztos