Futballpálya bérlés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haveromék biatorbágyra szoktak menni,vagy hová :S (ott is be lehet menni)
ReaL MaDRid x siempre
Köszönjük.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sziasztok!
Ha focipályát szeretnétek bérelni ajánlom a bajnoksagok.hu oldalt, amin találhattok ehhez némi segítséget.
Ha focipályát szeretnétek bérelni ajánlom a bajnoksagok.hu oldalt, amin találhattok ehhez némi segítséget.
Miért, te hol laksz? :)
Én a III. kerületben, itt nem nagyon van olyan pálya, ahová be lehetne menni :-/
1 kisebb stadion van, de szerintem azt ki kéne bérelni.
Én a III. kerületben, itt nem nagyon van olyan pálya, ahová be lehetne menni :-/
1 kisebb stadion van, de szerintem azt ki kéne bérelni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hogy laksz te, hogy bérelni kell ? :)
nálunk bárki bármikor bemehet a stadionba a pályákra, kutya nem szól érte :))
persze ha nincs vmi meccs
nálunk bárki bármikor bemehet a stadionba a pályákra, kutya nem szól érte :))
persze ha nincs vmi meccs
Köszi, megkérdezem õket.
Próbáld a Siketek pályáját, mi ott bérlünk termet, de a nagypályát is lehet.
Kb. 100 méterre van a Fradi-pályától.
Kb. 100 méterre van a Fradi-pályától.
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Hello!
Szeretnénk egy kisebb baráti társasággal kibérelni egy focipályát, persze nem stadionra gondolok, csak kisebb egyesületek pályáját vagy olyat, mint ami a falusi csapatoknak szokott lenni.
Nem tudja valaki, hogy hol van ilyen Budapesten és kb. mennyibe kerül?
Én eddig a kõbányai Építõk egyesületet néztem ki, ott van 2 nagy füves pálya is, de még nem jutottam el odáig, hogy részletesebben érdeklõdjek.
Szeretnénk egy kisebb baráti társasággal kibérelni egy focipályát, persze nem stadionra gondolok, csak kisebb egyesületek pályáját vagy olyat, mint ami a falusi csapatoknak szokott lenni.
Nem tudja valaki, hogy hol van ilyen Budapesten és kb. mennyibe kerül?
Én eddig a kõbányai Építõk egyesületet néztem ki, ott van 2 nagy füves pálya is, de még nem jutottam el odáig, hogy részletesebben érdeklõdjek.