Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
From now through the weekend (until November 18th at 10am Pacific) Half-Life 2 is free to own, so if you've never played before, grab it now and keep it forever.
Talán még szűk 1 órán át elérhető.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
kitoltam es eladtam a picsaba..
csak az elso 3 oraban hanytam el magam majdnem parszor(marmint meg kell szokni meg sokat kell inni , gyomber sort, meg surun kell szunet tartani), a maradek 13 oraban nem volt sok gond....
meg ha veszel egy csak hedszet 30 ert,meg egy szenzort 15,meg egy leap motiont 15 - hasznaltan mindet- 50- 60 max
vagy csak a leap sensor akkor.. - plusz telefonod meg ezek a pogramok... es 15 bol megvagy
akkor lehet - KEZZEL is jatszani ,kontroller nelkul.. vagyis kezed a kontorller.
tok erdekes ugyis biztosan.
vagy hasznaltan dell visor pl 60 k - azzal is jol megy.
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.05. 21:29:51
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.07.17. 20:14:50
[merlinw.org]
szerk.,: lehet portal topikba kellet volna, de most már itt marad :D
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2020.07.04. 21:03:04
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.06.15. 20:04:07
[merlinw.org]
Nekem inkább az a gondom, hogy nem ilyen VR spinoffra/előzményre lett volna szükség, hanem egy normális befejezésre (vagy egy az azt megelőző intermezzóként szolgáló részre), amiben végre valami magyarázat is helyt kap a számos kérdés és mumbo-jumbo mellett. Szerintem ezzel nem is vagyok annyira egyedül :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Info
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2020.06.01. 18:57:54
* Scomcomputers the future of computing!*
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2020.01.07. 17:20:00
* Scomcomputers the future of computing!*
Kiszámoltátok már hogy mennyi magyar forintban HTC VR-el, kesztyűvel együtt a játék?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2019.12.02. 15:34:21
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni, pedig tuti jó buli <#vigyor2>#vigyor2>
Persze, de a gémerek mekkora százaléka engedheti meg magának, hogy 4K-ban tolja? A statisztikák alapján még mindig a full HD és az 1440p kijelzők a legelterjedtebbek, ha a gyakorlati használatot nézzük. Egyszerűen azért, mert egy átlag felhasználónak erre van csak pénze. De még aki simán ki tudja hajtani a 4K-t, sem biztos, hogy beruház egy vr headset-re.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A third person perspektíva megoldás annyiból hogh nem kerül kötelező jelleggel a közeli térbe (3m alá) dolog. Persze erre alapozni öngyilkosság nekik mert ha kitudódna hogy nem tud az arcodtól 30-50-100centikre kitenni dolgokat megerőltetés néljül akkor sok terv borul, ezért igyekeznek a naiv réteget palira venni amíg csak lehet.
A VR-nak szerintem két problémája van:
1: az ára
2: ennek azért kell hely, mert gyakorlatilag vakon mozogsz a szobában. Kivéve persze, ha ülve vr-ozol. Illetve akkor is kell neki hely, mikor nem használod, mert egy sisak méretű cuccot nem dobsz le csak úgy magad mellé
Én kipróbálnám, csak az ára miatt eddig egyik sem fogott meg.
De az, hogy van 1-2 ilyen, az legitimálni fogja a vr elterjedését? Ettől jobban meg fogják venni a vr headset-et az emberek? Mert mikor azt látom, hogy alig van normális vagy ténylegesen jó vr játék a piacon (és itt most mindenféle játéknézetre gondolok), ráadásul sokkal nagyobb gépigénnyel is mint a hagyományos módon fejlesztett játékok, akkor az a véleményem, hogy nem éri meg kidobni rá a pénzt... nekem legalábbis nem.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.11.23. 10:09:01
A másik ok amiért nem tudott trenddé válni, hogy kurva combos gép kell hozzá. Nem elég az, hogy önmagában is drága a headset, még a számítási teljesítményben is a többszörösét kell produkálni a PC-nek, mintha monitort használnál. Úgyhogy részemről le van sajnálva a vr. Szerintem várok a nyakba csatlakoztatható hotdog sütő megjelenéséig, mint amilyen a Mátrixban is van. Annál vr-abbat már úgysem lehet fejleszteni.
Én ebben látok némi rációt. Ez volt nekem is az első gondolatom, hogy ez egy afféle techdemo lesz és majd évekkel később kapni fogunk egy normális HL epizódot ugyanilyen grafikával. Még ha nem is közvetlen folytatás lesz, hanem mondjuk egy köztes rész egy másik főhőssel, az se érdekel, csak kapjunk már egy új Half-Life játékot, mert a rajongók kurvára megérdemlik.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
szerintem ku...vajól néz ki... viszont ami egyből feltűnt, hogy Alyxnek más a szinkronhangja <#rinya>#rinya> meg Elinak is, de ugye az ő eredeti szinkronhangja sajnos már elhunyt...
én simán vennék csak ezért egy VR szemüveget... még ha csak pár órás is az egész játék. ki vagyok éhezve half-life-ra teljesen :D
nem lehet, hogy ezzel akarják a HL3-at felvezetni? mármint oké, hogy előzmény, csakhogy felmérni a terepet, hogy egyáltalán érdekli-e még a régi játékosokat, stb...
MINIMUM:
Processor: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
Memory: 12 GB RAM
Graphics: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM
először talán életben kellet volna tartani a sorozatot pl egy ep3 formájában... vagy átterelni az embereket left 4 dead 3 irányába ami már a célegyenesben volt, vagy akármivel ami tartja az emberekben a lelket, de semmi ilyet nem tettek hogy életben tartsák a saját rajongótáborukat az elmúlt 13 évben, őszintén nem értem ott volvoéknál most mégis mire számítanak, főleg így hogy csak vr only a játék...
tíz évvel ezelőtt vettem volna mint a cukrot az első két rész mellé itt a polcomra... most meg már hidegen hagy az egész... max majd végignézek egy "lets play-t" a youtubon azt viszlát.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
How much can you take,before you snap?
mégiscsak egy új HL játék jön!
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2019.11.21. 19:59:07
How much can you take,before you snap?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/