Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az hogy jobban képben vagyok a a témában (google), mint a Gamestar, az ismét minõsíti eme fantasztikus magazin színvonalát😊
[merlinw.org]
http://orange.half-life3.com/apache2-default/
http://facebook.com/musicleander
Akármikor elõveszem akármelyik részt és végigviszem szívbaj nélkül. A 1-2. rész nagy nyomokat hagyott bennem soha nem felejtem el ezt a játékot.
Amikor elõször megláttam a hosszú ujjakat és azt az izét a dokik fején te jó ég mondom mi ez??? ... és felállt ... és jön felém!! omg 😄
Keleti pályaudvar és a lakótelep az meg... 😊
Régen jó volt de mivel steam uninstall volt elveszett minden így nem tudom mit hova kell másolni!
Next PC upgrade: 2022
Magyarán el kell fogadni a tényt, hogy nem lesz több HL a közeljövõben, talán soha. Aztán max egyszer kellemesen csalódunk.
[merlinw.org]
Attól hogy förtelmesen az okostelefonok ellen vagy hülyeséget nem kell állítani. Vagy vegyél belõle normálisat ne a legolcsóbbat, abban persze hogy szar aksi van.
Ugyanaz mikor a tableteket szidják, abból se a legutolsó kínai noname szart kell megvenni.
#9660: Én ezért vettem egy bt-s ps3 joy-t, helyettesít mindent, sõt még egerem is van az analoggal hozzá.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Sajnos én is ilyen 2 magos csodát vettem azóta bárhova megyek nálam van a töltõ ami szánalom a köbön!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*

hl2 mappába másold be a letöltött cuccokat aztán keresd meg a config.cfg fájlt és abban a cc_lang bejegyzést írd át "hungarian" -ra
cc_lang "hungarian"
Ha nincs ilyen bejegyzés egy új sorba írd be te magad.
És most elkezdte csináltatni a hl3-at is veklük
/paraszt
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
úgy emlékszem itt már Többen telepítették a Half-Life 2 CM11 modot.
A fake factory instalállást követõen indítanám a játékot de a következõ hibaÜzenetet dobja ki.
"MountApplyFilesystem() failed: You don't have all GCFs needed to play this game."
akkor most mi történt?
Ez alapján teljesen logikus, hogy a hír igaz, valószínûleg most átestek a ló túlsó oldalára.
How much can you take,before you snap?
és nem mindenki kap 😄
Én egy day od defeat source tulaja lettem, meg egy cole eddig 😄
Amúgy ezeket kaphatsz, ha teljesíted a karácsonyi achivmenteket:
-Kupon: 25% 33% 50% (legalábbis csak ezekrõl halottam 😊)
-játék
-chole (ahány van annyiszoros eséllyel indulsz majd a végén a végsõ nyereményjátékon, vagy 7 darabot beválthatsz és kapsz érte kupont vagy játékot)
How much can you take,before you snap?