Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ez kész 😄

How much can you take,before you snap?

lolSL

kifli
legalább opencl-t használnának 😄
MerlinW
Nekem nincs NV-m de ezzel a procival hasít a fiziksz NV nélkül is😊

Itt olvastam

[merlinw.org]

grebber
Errõl hol olvastál?
Nem mellesleg és várom nekem nv-m van😄 Bár ha cpusat akkor nincs mitõl félni!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Nekem tetszik. Szép is és hangulatos is a szuper aláfestõzenék miatt.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
szerintem nagy hülyeség ez a Cinematic mode vagy mi. :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Nem tudom, de CM11-be physx-et akarnak tenni a hülyék...

[merlinw.org]

grebber
Kíváncsi vagyok meddig csinálgatják még ezt a cm modot!

MerlinW
Valamit ti csináltok rosszul, mert nekem megy.
SourceMod könyvtárba telepítettétek?

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Valami miatt akkor is szar... -.-

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
Elõször is ki kell venni a Steam-et az autorun-ból. És minden mást ami nem periféria/rendszeralkalmazás.
Másodszor: amikor indítod a Cinematic módot, ne fusson a steam
Harmadszor, a magyar felirat konyvtárát csak be kell másolnod az CM könyvtárába:

\Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\ep2_hungarian

Ami így néz ki:

ep2_hungarian\resource:
FILE closecaption_hungarian.dat
FILE ep2_hungarian.txt

[merlinw.org]

RelakS
5 perc?! Írnál adatokat a gépedrõl?

És amúgy ja, elég gáz, hogy ha már kiadnak valamit lemezen is, nem adják meg neki a módját, még ha a régi jó kis könyves leírások/díszdobozok ma már nem divat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Meg nem azért de teljesen természetes (és ez most nem steam) hogy ha veszel egy eredeti 2 lemezes játékot akkor az egyik lemez papírtokban van mert kispórolták a 2cd-s dvd tokot. Nem tudom de már más játékkal is jártam így..
Jó, nem érdekel, akkor is utálom.. vagy 20 perce próbálom felrakni az ep 2-t.. akkor én vagyok hulye.
Ráadásul a magyarítást sem tudtam felrakni nemtom miért, múltkor ment.
Plussz vagy 5 percel (nem túlzok) lassabban indul a gépem a steam miatt...
Mûködik, móka miki de megoldható.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kifli
régen volt warezzal mûködõ, aztán hajóltudom má nemmegy, mondjuk azóta már meglett az összes rész, úgyhogy mindegy 😊

cs.rin.ru-n lehet ezügyben nézelõdni...
vagy nemtudom pacsteam hogyankezelné le a cuccot, azt is nagyon rég használtam már...
MerlinW
Méghozzá eredeti változat. Warezzal tudtommal nem megy.

[merlinw.org]

cikasz
Le van irva a readme-ben miért nem olvasol vazze?

SOFTWARE REQUIREMENTS:

- Fully installed STEAM Client; You can't start the mod without STEAM running.
- Fully installed and unlocked HL2 / EP1 / EP2; Make shure, you have started these games in the past.

http://www.akciofigura.hu

Még valami kell a cinematichoz az alap játékok?

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

kifli
egyetértek, sõt milyen szar lenne már, hogyha a könyvet nem kéne magaddal vinned, hanem bárhol olvashatod nem?
MerlinW
Ühüm

[merlinw.org]

Szevasztok skacok lenne egy olyan kérdésem hogy a Cinematic modot ha leszedem az az alaphoz és az EP-1-2-höz is jó?

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

MerlinW
A lenti képpel kapcsolatban; esetleg ismerd meg a programot amit használsz, mielõtt neked áll feljebb. A tudatlanság nem mentesít a hülyeségtõl... vagy a háztartási/mûszaki cikkek is mind "rohadtak", azért mert nem olvasod el a használati utasításukat?

[merlinw.org]

mooo
TSL16b
De a hivatalnok közben körülnéz a lakásban, telepít egy pár poloskát, és neked mindezt meg kell engedned, különben nem olvashatod a könyvet, akkor sem, ha neked szétesve is megfelelne. Ha már ferdítünk.

RelakS
Igen, rohadt steam. Milyen már, hogy automatikusan kijavítja a hibákat, hogy jobb legyen a játékélmény... Most komolyan! Milyen lenne már, hogy ha veszel egy könyvet, be kéne jelentened a hivatalnál, és ha többen tapasztalják, hogy kezd a varrás szétesni benne, hirtelen kijönne a következõ olvasásnál egy hivatalnok, és gyorsan újrakötné neked, hogy ne essen szét a kezedben, neked meg várni kellene a munkájára...
Tisztára szemetek, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Már soxor írtam de most ismét kell: Rohadt Steam! Komolyan megéri illegálisan letölteni mert mindennel együtt kevesebb a tökölés vele mint a steammel meg az ezerévig tartó frissítéseivel... ki kérte? De komolyan milyen lenne már hogy megveszel egy könyvet és be kéne jelenteni a hivattalban hogy olvasni szeretnéd, mire õk rendben de elõször átírjuk hogy jobb legyen jöjjön vissza 2 nap múlva....
MerlinW
A szomorú valóság, sokan inkább kajára és számlákra költi a pénzét. Nem mindenki tud 50-100-150k-t költeni luxusra.

[merlinw.org]

Jaka923
Neked egy komplett gépcserére van szükséged, nem csak egy videókártyára. El sem hiszem, hogy 2011-ben van ilyen, aki egy végtelenül elavult gépet használjon, pláne nem játékkal próbálkozzon.

már tervbe van az új kari, viszont nagyon-nagyon tetszik a mod, és nem tudok mással játszani csak azzal :/ szted elbaszom vele a gépemet, ha kékhalált kapok játék alatt meg összeomlik a videókarim? ://
artschi
én váltanék... a mai gamervilágban igen kevésnek tûnik a 32 mb-os kártya... utoljára a Matrox G400-am volt 32 megás, az is 10 évvel ezelõtt...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

na közben felraktam a GMOD-ot a nem túl erõs gépemre, viszont játék közben kifagyott és kiírta, hogy a videókártya meghibásodása miatt indítsam újra a gépet, vagy valami ilyesmit, meg kékhalálom is volt... A vidikarim egy SiS 32 MB-os kártya. sztetek várjak új vga-ra, vagy nyomathatom, nem lesz gond belõle?
grebber
És a semmiért csinálnak ekkora ugye .. aha---> biztos hogy nem kamu!

MerlinW
"miért bannolták egybõl az usert"

Semmi szánalmas nincs ebben. Ott a cikkben tisztán és érthetõen. Mert törvényt sértett azzal, hogy közzétette más önéletrajzát, a tulajdonos engedélye nélkül. Az érintett pedig pert indíthatna a Valve ellen, ha az kint hagyja a dokumentumot. Ez a jogszabály nálunk is él.
Teljes mértékben megérdemelte a "user" amit kapott, illetve azt is amit kapni fog, hiszen ahogy írták is, amennyiben elõkerülnek az adatai, megy érte a hatóság is.

[merlinw.org]

MerlinW
Warez HL2-õvel már nem sokra mész szerintem, lévén kb 500 frissítés jött hozzá az elmúlt 9 év alatt, amit szerintem nem nagyon találsz meg a neten.

[merlinw.org]

Hali. Megszereztem a sima Half Life 2-t, ráerõszakoltam a gépemre (1.3-as proci, 480 RAM, 32 Mb vidikari) viszont nem tudom állítani a videóbeállításaimat, mert amint Apply-ra megyek, ledob hibaüzivel... Játék közben is csinálja mikor úgy tartja kedve... Kérdésem a következõ: lehet valamilyen módszerrel orvosolni, vagy ne nyírjam tovább a kártyámat? Am jó lenne valami megoldás, mert marhára tetszik a game.
A válaszokat elõre is köszi!
grebber
Ez mekkora szar ha kitaláció miért bannolták egybõl az usert.Szánalom.
Faszt titkolják a gyökerek!

berczely
UPDATE: Doug Lombardi a Valve-tól reagált a híresztelésre és a lehetõ legtisztábban így fejezte ki magát: "Ez egy totális kitaláció (kivéve Mike Dussault nevét, aki valóban létezik)"

Marad a remény, semmi más.

Hiszem ha látom. 😛

grebber
grebber

cikasz
Na néha valamiért elindul valamiért nem. Nem értem 😞
Már csak egy bajom van, hogy nem magyarul indul 😞

MerlinW
CM könyvtárából a Launcher_HL2.exe-vel indítod?

[merlinw.org]

cikasz
Sziasztok.
Használ valaki itt FAKEFACTORY CINEMATIC MOD V10-et?
Letöltöttem, telepitettem, de leáll a hl2.exe amikor inditanám 😞
eredeti a hl2-m.
köszi

kifli
hivatalosan be lett jelentve, számomra már létezik 😄
De ez még nem jelent meg 😊

kifli
Androidra nem találtam TS programot, mármint amivel beszélgetni is tudok.