Prince of Persia 3 - PS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még hátra van a fele.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Papesz
Papesz
Most nagyon bejön a játék, de egy valami nem tetszik benne. Az pedig az, hogy fel van osztva részekre a játék. Egy idejig mész ugrálsz jobbra-balra, meg ilyenek, utána jön egy kis harc, ezt követõen jönnek a csapdák és ez így ismétlõdik. Azért ez egy kicsit túlzás is mert vannak benne jó dolgok pl: fogatos rész, de nekem egy kicsit monotonnak tûnik.
Anno az AMIGA-s verzijot nyomtam sokat! :-D Jo öreg 2d...
Valaki végigvitte már a játékot?
Szerintem nagyon hosszú lett.
Papesz
konkrétan a fogathajtós rész után jön két emberszabású, az 1iknél kard a másiknál bárd van. mikor zuzom a kardost a bárdos beleragad a földbe,de az életét csak félig tom leszedni. na ekkor jelez vmit hogy csináljak a törrel v az idõvel, de én bmit nyomok nem hat rá.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De a POP ba hent is van meg eros gondolkozas.
Szal ha mar igy veszzuk akkor a GOW annyira nem veri a POP-ot.
Persze ez az en velemenyem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
1. van és létezik olcsó és tutti megoldás (meg kell venni a gépet)
2. ha lenne is, milyen lenne már egy kis ablakban nyomatni a gammákat (én speciel 1280x1024ben nézelõdök)
3. miért kell olyan dolgot erõltetni, ami nem nagyon megy?
4. egy közepes vidkártya áráért veszel egy gépet
5. minek ezt erõltetni, hiszen lesz PC-s változat?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
elég komoly, én nem hinném hogy ps2-n így fog kinézni
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem lesz gond vele. Fél óra alatt megszokod, utána már gond nélkül megy😊
az irányítás remélem, hogy jobb lesz PS2-n, mert én mindig átállítgattam (PC-n), hogy kézre álljanak a gombok 😊