Psychonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
használd a gépet a szoba közepén.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Én rendelkezek.
Na annál a résznél járok, hogy kijöttem annak sashának a fejébõl és most valami olyasmit ír a notesz, return to brain tumbler, és nem tudok továbbmenni. Elöre is kösz.<#vigyor2>
takysoft
végigvittem. egyetértek, folytatás várható
nem tudjátok, bolta mennyi a játék?
lehet, megveszem

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
rendelkezik valaki a PS2 verzióval?

insp
Szívembõl szóltál.<#eljen>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Már rég nem játszottam ennyire ötletes,jó játékkal.Már azt hittem,hogy én kezdek kinõni a játékokból és azért nem tetszenek,mostmár vágom hogy azért untam játszani a mostani gamekkel mert mindegyik ugyanarról szól,mindegyik unalmas ötlettelen szar.
U.i.:Tisztelet a kivételnek.
insp
Nem. Ha elég ügyesen kapod el a ritmust, akkor fel tudsz állni a peremre. Innen "csak" 2 levitation ball ugrás volt az egész.<#csodalk>

Sephi
Te is ugy csinaltad meg hogy ilyen milimeterekre kapaszkodtal a tuz moge? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

insp
Jaja! <#csodalk>

A "rácsos" részen való feljutást pihentettem egy napig elkerülendõ a komolyabb egészségügyi panaszokat... <#nevetes1>

Sephi
Amikor ott felfele kell maszni az apja utan?

Jaj ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

insp
Egy kis UP annak a játéknak, ami nálam beírta magát a top 10-be. <#eljen>

Az utolsó pályát majdnem egy kontrollerem bánta...

Sziasztok! Sajnos elakadtam<#rinya> ott ahol a lebegést kéne megtanúlní a csajszitól (nem tudok átjutni)... Elõre is köszi!
insp
És akkora utalások vannak benne filmekre, stb... Hogy ihaj! <#eljen>

Sephi
Jo hat ez a jatek fantasztikus. A Conker ota nem volt ilyen hihetettlenul sokoldalu akcio jatek!

Hello valaki megtudná nekem mondani a bisztonsági õr fejében lévõ posta belépési számkódját vagy hogy hogyn tudom meszerezni
insp
A lényeg: "Kissrác" szerepében belecsöppenünk a "pszichonauta" gyerekek nyári táborába, hogy kiképezzük magunkat igazi pszichonautává.<#vigyor2>
Pszichonauta=spéci pszicho képességekkel rendelkezõ egyén (levitáció, tûzgyújtás, tûzlabda, stb...)
Pszichonautaként be tudunk lépni mások tudatába. Ilyenkor jönnek a jobbnál jobb platform kihívások. Eszméletlen jó a design és elvont ábrázolás, néhol brutálisan jó 3D térbeli feladatok jellemzik a játékot. Jó sok kalandelem is van, klassz a sztori. (Szerintem tipikusan "felnõtt gyerekeknek" szóló játék, a poénok is jórészt felnõtteknek íródtak.)
A nehézség is megfelelõ, sokminden nem fog elsõre menni...

képek:

Sephi
Mesejel mar rola...

insp
Nagyon nagyon nagyon nagyon látszik, hogy az összes apró részletre figyeltek. Meglátszik a sokéves fejlesztési idõ.

Sephi
Hmm ez nekem meg nincs meg...

CrucifX
Nem csoda, Tim Schaffer egy jatekisten 😊

insp
http://www.psychonauts.com/

Teszek még egy kísérletet az eredeti ötletek bemutatására. (lásd még: Super Monkeyball <#wave>)
Atomnagy játék, bár az élvezhetõségéhez jó angoltudás ajánlott.