Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War
Nem hinném hogy lessz MGS5 mert még kisem jött a 4 csak 2007ben lessz MGS4 és én ugyhalottam hogy snaknek ez lessz az utolsó rész uhogy sorry.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

God of War
Nem hinném hogy lessz MGS5 mert még kisem jött a 4 csak 2007ben lessz MGS4 és én ugyhalottam hogy snaknek ez lessz az utolsó rész uhogy sorry.

Afe
ha a srác azt mondta az 576 bótba, hogy 5rész lesz akkor biztos úgy lesz.

ez a nagyszerû hír lehet még Kojimát is meglepné 😊

ideje megnyitni a METAL GEAR V topityot.

Seth
"de olvasva a fórumot rá kell jönnöm, hogy te itt mindent tudsz",
van talán 2 hozzászólásom a játékkal kapcsolatban ebben a topicban, de te tudod hogy én MGS guru vagyok. Fogjál kezet azzal az eladóval aztán menjetek a Bermuda háromszögbe,nem fogtok hiányozni
Na ezen már felhúzhatod az orrod, de az elõzõ hozzászólásommal nemtom miért sértettelek meg, nem a te szavahihetõségedet kérdõjeleztem meg

PSN ID.: Beegabor

bocs, én csak elmondtam, hogy mit hallottam, de olvasva a fórumot rá kell jönnöm, hogy te itt mindent tudsz. Szerintem lényegtelen, csak elmondtam, amit hallottam. Sajnos én naiv vagyok, és hiszek neki. Asszem lépek is. Minden jót neked MGS guru.
Seth
Pff, még se híre se hamva az 5. résznek de a srác már tudja hogy az meg fog jelenni pc-n is, ezigen....

voltam egy 576 üzletben, ott mondta egy eladó, aki eléggé otthon volt benne. Állítólag csak az 5. jelenik meg pc is.
God of War
ezt honnan veszed???

5 részesre tervezik a gammát.
Sephi
A fejukon levo vezerlo rendszert kell majd szvsz szijelonni es addig elugrani a tamadasaik elol.

MOOOOOOOOOOOOOOO!

SNAKE!

YES?

BEHIND YOU!!!

WHA??

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
Én kicsit mókásnak találom, viszont az ciki lesz, ha úton-útfélen ilyenek jönnek majd szembe velünk, mert a videó alapján Snake-nek ezek lezúzásával komoly gondjai vannak/lesznek. Vagy ilyenkor majd mindig elõugrik Raiden és leheneteli õket? Vagy a másik verzió: ha jön egy kapásból álcázni kell magunkat.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sziasztok! MGS3-al játszom, és az a kérdésem, hogy ebben nincs automata célzás, mint a többiben? Easy módban vagyok. Elõre is köszi: Legendás
CrucifX
Biometrikus eletforma egybeolvadasa a csucstechnikaval - mar a Rex is dino modjara sapitozott, ezek pedig a szovet alapu labaik es kullemuk alapjan hasonlitanak egy ket labon agaskodo bikara.

Sephi
Hehe.

Mas : Szerintetek miert van az hogy a Mobile Metal Gear robotok olyan hangot adnak ki mint egy egesegesebb tehen? Nekem teccik csak nem ertem mi alapjan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
Ja és az emberbarátabb végét majd csak úgy lehet elérni, ha a kontroller érzékeli, hogy ráhullott bizonyos mennyiségû könnycsepp. 😄

Sephi
Jah baxott sotet hangulata lesz. Szerintem borzalmas vege lesz es hullani fognak a konyek. De 100% biszti hogy ez nem a vege lesz a MGS serianak. Ahoz tulsgosan eros.

Banyapapa
Egen,pont ez volt benne a meglepi.
Gondolom mindenki jokis pörgös,akcios, poénok,na és a régi mgs zene felujitva,erre tess😛
De sztm qrvajo let igy ez a vid,a karakterek (föleg Ocelot koma), marhajok lettek😊

szerk: ugyis irnám,egyetlen meglepetés nálam az egész e3 alatt😛

Seth
Hát igen, ez egy elég lehangoló 15 perc volt, azt a 2-3 percet leszámítva amikor snake meg raiden akciózik. Azthiszem szomorú befejezése lesz ez a sorozatnak

Szerintem szándékosan ennyire letargikus a hangulata, valószínüleg egy minden eddiginél sötétebb, nyomasztóbb MGS-t kapunk majd.
Azért Raiden akciója elég pörgõs volt... 😄

Sephi
A MGS3-nak szvsz sokkalta porgosebb volt a E3-mas bemutatoja. Remelem meg latunk valamit mostanaba.

Sephi
Szvsz ocelot lesz az csak liquid atvette a hatalmat ami engem kikeszit mert nekem ocelot nagy kedvencem.

UNREG
Kojimánál a franc se tudja. 😊

Al Age
Ha jól emlékszem, akkor:

A MGS1-ben Snake levágta Ocelot kezét és kinyírta Liquid-et.
DE a MGS2-ben ismét volt keze Ocelotnak, méghozzá Liquid kezét operálták rá, ami a játék végén Snake közelségét érezve átvette az irányítást a teljes test felett.
Ergo Ocelot testében Liquid személyisége.

Aztán lehet, hogy nagy ökörséget írtam most. :-)

UNREG
Ez nem Ocelot, hanem a megöregedett Liquid Snake, de mindegy. 😊
Mondjuk tényleg hasonlít.

Al Age
#208-ban a videó más, mint a #201-ben?

Sorry, de még nem ért le a #201-esben levõ sem.

Sephi
OMFG!

Elajultam.

Sephi

OCELOT! OCELOT! OCELOT!

Moyko
ÉNén is én is...

There is only one Boss!

Sephi
Ocelot hogy nez mar ki bazd meg! Hogy lehet ennyi ero egy kbaxott kepben? Akkorak a szereplok hogy jon hogy sirjak! Akkora erot es buszkeseget sugaroznak hogy az hihetettlen!

Te jo eg ha megjelenik csak a MGS4 miatt tuti veszek PS3 -mat gyeciek!!

JAAAAAAAAAJ!

Davidus
térdre férgek!😛

V9ykn8_TZL0

Moyko
KOJIMA A MESTER!!! <#worship>

Így kell..így kell....Megcsinálta megint... megint feljebb rakta a mércét amit csak Õ tud meg érinteni.

There is only one Boss!

látom teis láttad a 15 perces trailert, naon odavág, de én mára nagyon kigépeltem/kibeszéltem magamból az mgs-t.......
Sephi

God of War
mivan PÜre nem válaszolsz

Al Age
Oh My God! Megint csavartak egykettõt a sztorin... például Raiden afféle Gray Fox szerepben stbstb... Na meg a befejezõ jelenet... hmm, hát érdekes :-)
Nagggyon brutál lesz ez a játék, annyi szent.<#finom><#finom><#finom>

tekken 6 trailerrõl ne is beszéljünk
amugy az FFXIII ps3 trailer is naon odavág, 576-on rengeteg van fenn E3-ról....
láttál belõle 2 percet én ugy nembeszélnék, meszze az egyik legjobb sorozat ps2-re, bár itt nem megy az mgs téma, de az 576-os forumon isszonyat sokat termeltünk az utóbbi egy hétben😄
God of War
Japán hang,angol felirat jó kombináció😄
Én csak a kettövel játszottam egy kevesset amikor haver áthozta nem volt valami nagy szám,de ahogy láttam ez nem lehet ojan rossz😊

szvsz a story meg a játékmenet a legjobb az egész sorozatba, remélem igylesz a 4-ben is, és végre lenne válasz a sok kérdésre, big boss is viszzatérhetne😄
Moyko
Trailer. Üt. jó lenne egy felirat hozzá

There is only one Boss!

God of War
durva terror lessz ha kijön láttam róla trailert iszonyat durva

Sephi
HW-en fent van a METAL GEAR SOLID 4 HD E3 2006 TRÉLER 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sephi
En is bizok Kojima san-ba 😄

Al Age
Azért a filmtõl kicsit félek. Szerintem úgy lenne mindent ûberelõ, ha animációs film lenne, nem élõszereplõs, mint például a Final Fantasy filmek.
Bár Kojimát ismerve összességében nem hinném, hogy rossz lesz akárhogy is lesz. :-)

Sephi
Kazalnyi rendkívül érdekes és egyben nyálcsorgató infóhoz juthatott az ember a napokban ha figyelmesen olvasta/hallgatta az angol és japán változatát a hivatalos Hideoblog-nak. A legfrissebb Kojima Productions napló podcastból kiderül, hogy nem egy hanem a jelek szerint KETTÕ izmos Metal Gear Solid trailerre számíthatunk az E3 alkalmából illetve, hogy készülõben van egy extra meglepetés is aminek mibenlétét titokzatos homály fedi még. Továbbá az is kiderült a podcast japán változatából - és egyelõre kezeljük némi fenntartással a japán eredeti szöveg kódolt mivolta miatt - , hogy bizony a jelek szerint készül a Metal Gear (Solid?) film hollywoodi feldolgozásban. Kojima nem árult el pontos infókat azzal kapcsolatban, hogy ki rendezi, melyik stúdiónál van csak annyit, hogy készül. Lehet, hogy ezzel kapcsolatban lesz a nagy meglepetés E3-kor? Egy biztos az idei E3-on Kojima ismét garancia lesz a leszakadt állkapcsok és rajongói örömkönnyeknek. Izgalommal várjuk.

Paah! OAAAI! 😄D

Al Age
Van Isten! :-)

Sephi
Végre megtörtént az, amire az összes Metal Gear Solid rajongó várt, Kojima hivatalosan is nyilatkozott az esetleges Uwe Boll-MGS film kapcsán. Idézném: "Nem, nem és nem. Fogalmam sincs, hogy Uwe Boll egyáltalán miért mond ilyeneket. Sosem beszéltünk vele. Lehetetlen, hogy valaha is filmet készítsünk vele."

A jelek szerint tovább nõ a szûk tábor, akik kikosarazták a tehetséges filmrendezõt és forgatókönyvírót (korábban a Take Two is fityiszt mutatott egy esetleges Grand Theft Auto filmadaptáció kapcsán). Freak felmondhat a siratóasszonyoknak, Birdy abbahagyhatja a házioltár bontását, míg Flatline a Kojima plüssbabát visszatessékelheti az ágyába. (thx Replay)

O ISTENEM KOSZONOM NEKED!

Sephi
Metal Gear Solid: B.D. - interaktiv kepregeny lesz 😄

Sephi
Jujuj....