Genji Dawn of the Samurai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Genji: Days of the Blade PS3-ra eladó 4000 Ft-ért.
mila69en
szvsz azt sem tudja melyik játék ez...... csak rákattintott az infomra azt gondólta beleköp valamit a topicba<#taps>
nah mindegy..... játszik amúgy vele valaki sztem jókis jaték nekem tetszik😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Banyapapa
Mé?
Pedig elég jo a játék

SHADOWEYES7
huh de fos topik!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sajnos csak kevesen tudják értékelni, mindenki Onimusha-klónnak tartja.

SonicBoom: köszi sokat segítettél , mert már az elején elkaptam a segítségeddel a fonalat és így nagyön bejön a gamma a haverok pedig sokat fikázák pedig ÓRIÁSI
Mindig mûködik, de az idõzítéshez emberfeletti refleksz kell, és asszem kevesebbet sebez mint kamuiban (vagy mégsem? ki kell próbálni).

A legvégén lehet szerezni egy kardot (asszem a neve "gale" azaz szellõ) ami kamui nélkül is mutatja, hogy mikor kell a gombot nyomni, de az idõzízés így is sok figyelmet igényel.

Kamuinál az a trükk, hogy a második és harmadik fokozat egyre-egyre rövidebb ideig tart, tehát ha már egyszer elindult a lassítás, meg kell várni amíg az ellen majdnem befejezi a támadását és akkor rányomni a második (vagy még rá a harmadik) fokozatot.

A kamui közben történteket csak minimális mértékben lehet befolyásolni azzal, hogy hogyan helyezkedsz az éppen támadó ellenfelekhez képest, de ez csak a mozdulatot befolyásolja (szúr, vág, stb), az eredmény ugyanaz.

köszi a válaszokat esetleg még nem emlékszel rá hogy kamui módban miket lehet elõcsalni a játékból ja és olvastam valahol hogyha pont ütés elõtt ütsz meg ellenfelet az durvát sebez? Ez utóbbi csak kamui módban müxik?
Elõre+erõs ütés, ezzel gyorsan közel lehet kerülni az ellenfélhez, utána sima ütés kombó. Lehet még oldal+sima üt, de ennek sok haszna nincs.

Sima ütés kombó közben elõre irányt kell tartani, így más a kombó befejezése.

Benkei-vel lehet tartani az ütés gobmot ha tompa fegyvere van, így tölti az erõt és nagyobbat üt.

Sok más nincs, ez a game nem igazán errõl szól. Nyomni kell a kamui-t "L1" asszem.

Régen volt már, nem igazán emlékszem többre, bocs.

sziasztok tudom sok idõ tellt el a genji kiadása óta de én még csak most szereztem be. Nem tud valaki nekem segíteni hogy milyen kombók, varázs speckók vannak a játékban a sima nyomkodom az sima ütés gombot vagy a brutál ütés gombot -on kívûl? (fogalmazásból 5-ös 😊)

elõre is köszi
Kipróbáltam, és sztem nagyon ott a van a stuff!!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

mila69en
engem az kissé meg nyugtat, hogy a sony adja ki, õk ritkán engednek ki szemetet és stilusba sztem inkább olyan ninja gaidenes adok kapok ultra kombós lesz a gém

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sephi
aha a Bujingai is milyen csucszuper volt kepekben es rovidke muvikban....
Az egyetlen valamire valo Keleti theme-es jatek az utobbi idobnen a Jade Empire vala.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
hát ha meg nézzük a sony mostanában kiadott gémjeit sz*rt nem igen találni köztük,
sõt remek mûvek azok majdnem mind, grafikailag a helyén lesz minden sztem és hamég egy remek irányítással és storyval meg dobják akkor minden adott egy újabb siker játékhoz

má csak az jó pont hogy samuraios téma

JGTC
jó kis gémnek tûnik

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Megnéztem a videókat, és igazándiból egyáltalán nem tetszett a téma, hogy egy placcon állva csapkodom az embereket egy farönkkel vagy mivel, miközben a játék vadul számlálja a killeket. Nem hiszem, hogy sokáig tudna lefoglalni<#sniffles>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mila69en
egy újabb samurájos téma a sony gondozásában bennük még nem igen kellett csalódni hát a képeket és a videokat elnézegetve sztem nagyon ütõs gém lesz