SG: Kaposvár Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
voltam múltkor batman-en moziban, meglepõdtem, hogy a kaposvári moziban 1 héttel a magyarországi bemutató után is majdnem tele volt a terem:)
biztos játszák, cswak ide minden 1 hónap késéssel ér ide :(

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Rage47
kaposvári moziban miért nem játszák a WALL-E-t?:/
Beszélgetni, sörözni... :)
attól függ mit szeretnél! :) kávézgatni, beszélgetni, részegedni, ...

én nem szeretem, szerintem sznob hely. ettõl még persze neked bejöhet :)

football without ultras is nothing

(Talán) egyik legjobb hely a városban. :)

Áh, találtam is vmit, ami érdekelne. (már csak azért is, mert olyan angolos stílusa van) Bombardier Pub. Ismeri vki?
Ismertek itt Kaposváron vmi jó pubot/beülõs helyet/kávézót?
köszi, megnézem!

Talán itt van róla info, vagy hívd fel õket lehet tudják mirõl van szó.

Sziasztok!
Valaki nem hallott egy Kaposváron rendezendõ pókerversenyrõl.
A héten azt hiszem szombaton talán, ingyenes nevezéssel.
Aki tud róla valamit, légyszi jelezzen. köszi szépen!

chalezlopez
Elég punnyadt ez a topic! Forza Kaposvár!<#vigyor1>

Vamos Argentina!

és a gyanúsítottak is tmg-sek >> ergo nem orkok. ettõl függetlenül az állításod igaz. a srác pedig nyukodjék békében.

más: tegnap voltam kaukazus koncerten zp-ben, fasza vót. hétvégén valaki IvoryCoast odahaza? mikor kezdõdik szivárványba, nem tudjátok?

Kenny85
táncsics

Tudod melyik suliba járt? <#szomoru1>

Kenny85
Kicsit már odakellene csapni a tetves orkoknak...
pl rájukgyújtani a házukat és hasonló nyalánkságokat

Ne köpködjünk azért..... :P

Heh, most nézem, hogy a mi kis kaposvári palace mozinkban még csak most kezdték vetíteni a Sweeney Todd-ot :P
htr93
Na. hát kaposvár itt van 2 köpésre

flippy
Sajnos nemtudok menni:(

utólag is köszi :)

pénteken vki ivory coast? flippy? :p

Rage47
HDB skristof! :]
?????

htr93
Hejj az itt van egy köpésre

Merry Xmas!! :)

Kenny85

Nem tudjátok, h holnap itt is sztrájkolnak e a buszosok??

no pol!<#nezze>

Hogy milyen szép karácsonyfát hozott idén is a Kossuth térre a "Mikulás"!! :))

Most már én is tudom... :D
reaper4
tudtommal az egész városban nem volt

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kinél volt még 1 órás áramszünet, most reggel? Mert a boltokban is az volt, itthon is...
én lehet, de még nem biztos!!

vasárnap pogoban mystery gang
jönvalaki?

Jampó
Bocsi az offolásért, bár a témát nem én vetettem fel! kiszáltam...

lol, 12 újüzenet :))

Szerintem irányadó: #1623
Mi köze ennek Kaposvárhoz ami most itt megy? <#idiota>

Jampó
Tisztázni kéne alap dolgokat. Az hogy Te milyen dolgokat tartasz szarnak, vagy mi számít nálad produkciónak az egy dolog. De ez nem egy olyan sportág ahogy Te azt elképzeled. Ha Te elém raksz egy embert, aki egy hónap alatt betanulja ezeket a dolgokat, akkor kezet csókolok neked.
És nagyon boldoggá Tennél, sõt, megtisztelnél, ha szánnál a dologra annyi idõt, hogy egyik pénteken lejössz és esetleg kipróbálod, hogy tisztába rakd az értékrendedet.

Bocsáss meg, hogy leparasztoztam a hozzászólásod, csak kicsit kellemetlenül érinti az embert, ha egy hozzá nem értõ személy leszólja a másik munkáját. Kicsit erõs volt. Ezért elnézést kérek! De ahogy írtam, lehetne olyasmi véleményt is írni, ami esetleg építõ kritikájú, igaz ez a topic nem rólunk szól. De ha esetleg nem jönnél le, legalább neten járj utána, hogy mások hogy csinálják, mit csinálnak. Nem hiszem, hogy sok különbséget fogsz találni. Ez nem egy könnyen összehangolható dolog, és fõleg nem egy hónap alatt...

reaper4
na és akkor errõl is pár szót :). ha én nézek valami "produkciót" akár tv-ben akár élõben, azt azért meg tudom állapítani, h jó-e vagy sem, de erre akárki képes. (skristof utolsó mondata tetszett :)). de biztos nem tartozok az általad intelligensnek mondott emberek közé :).ja és lehet sz@rt (na most vulgáris vagyok:)) csinálni 3 vagy 5 évig is. de profit 1hónapon belül is. akár.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
se fórummániás ,se blog király nem vagyok :P. napi összesen max fél-1 órát vagyok a fórumon.bár nem tudom, h mi köze van ennek akármihez... ja és közel sem vagyok paraszt :). meg tudtam volna parasztúl is fogalmazni a hsz-omat. ez csak vélemény volt és a ledöbbentségem okozhatta,h parasztnak vetted, de ismétlem nem az volt.

én pesten. itt tanulok. béeme

Rage47
miért, hol vagy?:)
pörögám. jólenne hazamenni. namajd jövõhéten :)

Rage47
pörög a topik<#vigyor2>
Jampó
Az egy dolog ha valkinek valami nem tetszik, de egy 3 éve mûködõ egyesületet ne amatõrözzünk már le, mert valaki úgy érzi, hogy tud bármit is errõl az egész zsonglõrösdirõl. Ha jól tudom itt a környéken mi vagyunk az egyetlenek, akik igazán komolyan foglalkozunk ezzel, ahogy már írtam évek óta. Az tény, hogy Kaposváron eddig még nem volt ránk igény, ami számomra igen meglepõ, mert akárhányszor léptünk fel, az inteligensebb réteg odajött és kérdezték, hogy eddig hol voltunk, meg mérnem tud rólunk senki? Ez visszajelzés, tehát nem magunktól vagyok elszállva, de én is komolyan mondom, ki lehet próbálni, és utána kéne véleményt alkotni dolgokról. Szóval sértõdés ide vagy oda, a nemtetszõ véleménynek sem kell sértõnek lennie. Mindennek megvan a formája.

Köszöntem: -Jampó-

mit kell itt felháborodni? el kell viselni azt is, ha valakinek nem tetszik amit csináltok.. sértõdésnek semmi értelme. szeretitek csinálni, gyakoroljatok és legközelebb mutassátok meg, hogy megy szinkronba is :)

Sziasztok!

Én pedig a másik lány vok, aki "botozik"...és szintén az egyik alapítója a klubnak..
Reaper! Nem is tudod, h mirõl beszélsz...de beszólsz..Gyere és nézz meg minket fellépésen vagy egy próbán..aztán szólj le minket..

PEACE
Jampó
Uhh. Elég régen jártam itt. Mármint az SG-n. Le is kéne cserélnem az avataromat, de nem érdekel:P
Lényeg a lényeg: Szeretem, hogy a Reaper-hez hasonló fórummániás esetleg blogkirály emberek eljutottak az õszinteség olyan paraszt fokára, hogy az építõ kritika náluk hiányzik a szótárból. És bocs Reaper ha ezzel megsértelek a célom nem ez, de az érzés kölcsönös.

Üdv.: A Kaposvári Ördgöbot Klub egyik alapítója...