SG: Kaposvár Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
football without ultras is nothing
Valaki nem hallott egy Kaposváron rendezendõ pókerversenyrõl.
A héten azt hiszem szombaton talán, ingyenes nevezéssel.
Aki tud róla valamit, légyszi jelezzen. köszi szépen!
más: tegnap voltam kaukazus koncerten zp-ben, fasza vót. hétvégén valaki IvoryCoast odahaza? mikor kezdõdik szivárványba, nem tudjátok?
pl rájukgyújtani a házukat és hasonló nyalánkságokat
pénteken vki ivory coast? flippy? :p
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
jönvalaki?
Mi köze ennek Kaposvárhoz ami most itt megy? <#idiota>#idiota>
És nagyon boldoggá Tennél, sõt, megtisztelnél, ha szánnál a dologra annyi idõt, hogy egyik pénteken lejössz és esetleg kipróbálod, hogy tisztába rakd az értékrendedet.
Bocsáss meg, hogy leparasztoztam a hozzászólásod, csak kicsit kellemetlenül érinti az embert, ha egy hozzá nem értõ személy leszólja a másik munkáját. Kicsit erõs volt. Ezért elnézést kérek! De ahogy írtam, lehetne olyasmi véleményt is írni, ami esetleg építõ kritikájú, igaz ez a topic nem rólunk szól. De ha esetleg nem jönnél le, legalább neten járj utána, hogy mások hogy csinálják, mit csinálnak. Nem hiszem, hogy sok különbséget fogsz találni. Ez nem egy könnyen összehangolható dolog, és fõleg nem egy hónap alatt...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Köszöntem: -Jampó-
Én pedig a másik lány vok, aki "botozik"...és szintén az egyik alapítója a klubnak..
Reaper! Nem is tudod, h mirõl beszélsz...de beszólsz..Gyere és nézz meg minket fellépésen vagy egy próbán..aztán szólj le minket..
PEACE
Lényeg a lényeg: Szeretem, hogy a Reaper-hez hasonló fórummániás esetleg blogkirály emberek eljutottak az õszinteség olyan paraszt fokára, hogy az építõ kritika náluk hiányzik a szótárból. És bocs Reaper ha ezzel megsértelek a célom nem ez, de az érzés kölcsönös.
Üdv.: A Kaposvári Ördgöbot Klub egyik alapítója...