Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
ME2bõl sanszos hogy lesz. AWból csak akkor ha kijöttek pluszra valahogy, mert azért az élõ film, a reklámok, az 5 évnyi munka nem kevés pénz lehetett, de az eladások egyátalán nem lettek acélosak és persze akkor ha kielemzik azt hogy ha kiadják újra akkor az el fog fogyni. Én örülnék neki ha így lenne, igaz meg fogom majd venni a DLCek lájvról mert tûrhetõ az árazása, talán ép amiatt is hogy nem merték belõni 800-1200 pontra, mert akkor még kevesebb fogyna.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
DLC letöltéshez nem kell gold

PSN ID.: Beegabor

Én is remélem, hogy legy GOTY kiadás, a Mass Effect 2-vel együtt. Én sajna nem tudom letölteni, mert nem vagyok Gold. :(
Totti5
Nem a minõséggel van a gond. Alan Wake mellett az Uncharted volt az ami hasonló profi produkált számomra minden téren ( ici picivel az AW alulmaradt mert nem 720p ).

Igen a Goty kiadásra mert arról volt szó. Amúgy nem hiszem hogy kapna nagyon díjat az AW, azokat majd az RDR, COD, Halo fogja. Talán az olvasió szavazásokon felbukkanhat egy egy AW eredmény ( de nem fogyott belõle több millió amitõl olyan nagyon nagy népszerûségnek örvendene a játékosok körében ), pl a storyt neki adnám mindenkép, ahogy a zenét/hangokat is, de még grafót is.

Macccy
(egészen elkezdtem várni hogy hazaérhessek és letöltsem a DLC-t, megébredtek a szép emlékeim 2 hónappal ezelõttrõl ... ahh) <#kacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ha nem Oscar-gála szintre süllyed az év végi "díjkiosztás", akkor nem az határozza meg egy játék minõsítését, hogy milyenek az eladások. Azt sokminden más is befolyásolja a minõségen kívül: gyenge reklám, új cím, késések és persze a gép platformok száma is. (mondom függetlenül attól, hogy az Alan Wake -rõl vagy mirõl beszélünk)

Jaa ... vagy te a 'GOTY Edition' -ra vagy mire gondoltál? Félreértettelek?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Biztos nem lesz Goty, mert annyira leszerepelt a játék eladásokban, hogy semmi értelme nem lenne.

Totti5
Mihez képest sikeresek? játék eddig talán elment kb 500.000 fölött:I

Noninnyó
Na végig is néztem a The Signal-t :). Nagyon tetszett, így nézve is nagyon izgalmas volt, de játszva azért jobb lett volna. Remedy-ék szerint ha sikeresek lesznek a kiegészítõk, akkor késõbb lehet, hogy kiadják õket lemezen. Ámen :).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Nektek JTAG-es gépetek van? Jó nektek :).
Én majd megnézek youtube-on egy végigjátszást, hogy követni tudjam az eseményeket. Jó lenne, ha kiadnának egy GOTY editiont, ami majd mindkét kiegészítõt tartalmazza, csak így lenne esélyem játszani velük.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Macccy
Na .... töltöm a kontrollert ... készítem a korongot a BOX -ba ... remélem odabasz majd a kiegészítõ is ahogy az alapjáték is. ÉS remélem tovább is viszi picit a történetet, mert nagyon érdekel!!

TDC Geronimo
Ja, holnap töltöm is le. Eddig jókat olvastam róla.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kirol
Nem szabad! Be kell osztani. :D

Totti5
Nem sieted el:)

kirol
Holnap jön az Alan Wake: The Signal!

Én még a 4. fejezet közepén járok, de várom! :)

én még csak 1*, de új fél év mulva újajátszom!
AntiHero
2x toltam végig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
nem nézi meg, nem nézi meg, nem né... csak belenéztem:) még mindig baromi hangulatos és látványos

amúgy érdekes hogy a média lehúzta hogy csak 1szer lehet végigrohanni rajta, de szinte mindenki 2-3szor letolta, mert annyira jó game volt

TDC Geronimo
4 videó az új DLCbõl

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Noninnyó
Na megvannak a doboz-piramisok is, most már totál teljes minden.
A termosz és a láda tényleg nehéz tud lenni, mert sok van belõlük. Az emlékezõtehetségre kell hagyatkozni:). De az legalább jó, hogy lehet lépegetni a fejezeteken belül, többnyire ugye 2 részre vannak osztva.

Seth
Nekem még 6 manuscript,4 termosz,3 láda.
Manuscript még okés ,mert ott meg lehet nézni melyik fejezetben hiányoznak. De a láda és a termosz brutális,mert elõlrõl kell kezdeni és nemtudni melyik fejezetben kell jobban keresgélni. Lehet hagyom

Noninnyó
Az már szép. Acsi-vadászatra fel :).

valahogy 800 körül :)

Noninnyó
És nálad hogy megy a gyûjtögetés?
Többieknél?

Seth
Ja bocs, azt hittem az összesért is jár majd

Noninnyó
Nincs ellentmondás :). Ugyan is az acsi akkor jár, ha a 12-bõl 5-öt megszerzel. Szóval a pontot megkaptam érte. De ettõl függetlenül a maradék 4-et még megkeresem :).

DarkSector
úgyvan! nekemis mindig a silent hill jut eszembe, meg az új alone...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Ma sikerült megcsinálnom a játékot 1000/1000-re :)

vs

Még 4 sörösdoboz-piramist kell megtalálni, és tényleg full

Ellentmondást látok XD

Noninnyó
Ma sikerült megcsinálnom a játékot 1000/1000-re :). Jó kis móka volt. Még 4 sörösdoboz-piramist kell megtalálni, és tényleg full. Aztán nekiállok olvasni a könyvet, Macccy jóvoltából :).

Totti5
A játékement meg akkor is jó lenne ha még lõni sem lehetne. PSP/PS2es új Silent Hill is baromi jó és még csak lõni sem kell benne.

Macccy
bocs ez Kalimpa -nak (#1599) szólt ...

Macccy
Nem, csak éjszaka ilyen ... Oké, csak ugratlak no ... Szóval miért is jó? Nagyon jó a történet, hangulatos a tálalásmód, szép a grafika, királyak a hangok, izgalmas jelenetek váltakoznak két zseblámpa-fegyver között ... <#vigyor0> De ahogyan Totti is mondta, ha nem szereted az 'eksün-szörvájvör' játékokat, a horror(thriller) regényeket és ha nem mélyedsz el a történetben, akkor ez csak szimplán nem neked való. Ennyi ... simán ...

DarkSector
ez odáig nem is lenne nagy elvárás, csak ienkor azt szoktam mondani, hogy irjanak 1-et és jobbat, ami nem monoton...és jobb a története.
pl egy kurvajó akciófilmben is akció van, attól még lehet jó, max ha valaki nem szereti a horror-t, és ezt a stílust, akkor soha nem is fogja megszeretni mert mindig mást fog benne kersni, és ujra-és-újra hibákat fog felfedezni.

olyan mint a többi, egy adott rétegnek szól, nem mindenkinek kell megfelelni, arra vannak más játékok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Max Paynébe miért volt jó hogy minden ajtóba háton fekve bulett tájmal ugrlátunk be? az idióta játékosok már nem tudják mit akarnak, csak mindennel a bajuk van. Ez egy ilyen játék, az egész menekülés a sötétség erõi elöl. Sötétbõl a fénybe, hisz ez a játék fõ motívuma, ha nem tetszik keress valami darálda FPSt ahol csak nyomni kell a tûz gombot.

Nem akarok senkit megsérteni, de ha nem tetszik akkor skippeljétek.

grebber
Ezzel nagyon sokan így vannak szóval nem vagy vele egyedül.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
nem valami jo a játék, nem akarod eladni nekem, én gyüjöm az ien szarokat, és tök uj faxa játékaim vannak cserébe ha érdekel...

Üdv!

Valaki mesélje már el nekem, hogy miért is jó ez a játék? Én kölcsönbe megkaptam, játszottam vele kb. 2-3 órát, de maga a játékmenet valami eszméletlen monoton volt...elõugráltak az árnyak, zseblámpa-fegyver, lámpa-fegyver, továbbmenni, árnyak, lámpa-fegyver, stb. Lehet, hogy a sztorija tök jó, de a játékmenet végig ilyen?
Macccy
Nem is mehet, hát akkor Clay Steward nem találná ott késõbb ... Én azon gondolkodtam el (SPOILER) hogy Alan most életben van e, mármint a mi világunkon, vagy az csak Mr. Piszkozat akit Clay a nemzeti parkban látott éjjel elsétálni az ösvényen félhülye mosollyal??? Izgalmas amúgy a játék mellett a könyv olvasása is ...

Totti5
Nem.

Hali,

Én olvastam a könyvet, sõt hamarabb kiolvastam mint játszottam volna vele. CE-t vettem, és korábban megkaptam mint a hivatalos megjelenés és volt némi idõm olvasgatni. Kifejezetten tetszett, elõször azt hittem valami gagyi lesz, de valóban hozzá tesz a történetnek. Érdekes, hogy Nightingale jegyzeteit az író a motel szoba légkondijában találja meg. Nem tudom, hogy - talán az ötödik epizódban már nem emlékszem pontosan - feltûnt-e, de a játékban a Majestic motel 2-es szobájába be tudsz menni, és valóban látszanak a papírok a légkondiban. Próbáltam kibányászni, ugráltam meg minden, de nekem sehogyan sem ment. Valakinek sikerült?
Macccy
<#vigyor> könyvet elolvastátok? állat

AntiHero
Amúgy a eggyik DLC-t az elsõ és 2. episode között a másikat meg 3. és 4. episode között tudom elképzelni. Na meg van egy Harmadik is amibe szerintem Barry" kalandjait" élhetjük át.

Noninnyó
No végigvittem Nightmare-en is. Így már azért kihívás volt :). 2 manuscript még elmaradt, aztán ráállok a többi gyûjtögetésre is. Ki kell vinni fullosra a játékot, nincs mese :).
Szerintem sosem fogom megunni Alan bácsi kalandjait.

Nathan66
elem pék

AntiHero
Episode 3-ba tartok Nightmaren. Mindig akkor szopom be mikor bóklászok össze vissza az erdõbe vagy a helyszíneken, hogy megtaláljam a kávés termoszokat meg a menuscripteket.

Ilyenkor volt, hogy annyiszor jöttek rám, hogy elfogyott mindenem:D. Futás aztán meg hátrálás. Hátrálásnál meg világítottam nekik amíg tudtam ezzel visszatartottam õket. Amúgy nem annyira nehéz. Fõleg ha csak megyünk elõre és nem gyûjtögetünk.

Nah eljutottam odáig amikor felébredünk.
Már most látom hogy ez nagyon izzasztó lesz. Több fény kell nekik, több golyó és mindkettõbõl kevesebbünk van :D. + több az ellenfél is :D
Normálon is voltak izzasztóbb részek...nah de most...:D

Episode 1 - nightmare :) a sötétség skála pedig 25%on
rettegésre fel?!:):D

kirol
Az se lett volna hülyeség, ha nem csak az ajtóba, akadályba tudna belerúgni, hanem az ellenfélbe is.

azaz egy baj van a játékkal sztem h nagyon hamar elfárad alan
bár az se lenne jo ha végigsprintelnéd az egészet,kicsivel lehetne jobb kondiba
azt ki tudja hgogy az emberrablónak mia szerepe ebben az egészben,miért állitja h nála van alice?és hogy került hozzá a jogosítványa?az elején a fickó ott áll a komp végén!!nagyon jo a game most kezdtem nightmare on
:):