Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igen a Goty kiadásra mert arról volt szó. Amúgy nem hiszem hogy kapna nagyon díjat az AW, azokat majd az RDR, COD, Halo fogja. Talán az olvasió szavazásokon felbukkanhat egy egy AW eredmény ( de nem fogyott belõle több millió amitõl olyan nagyon nagy népszerûségnek örvendene a játékosok körében ), pl a storyt neki adnám mindenkép, ahogy a zenét/hangokat is, de még grafót is.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Jaa ... vagy te a 'GOTY Edition' -ra vagy mire gondoltál? Félreértettelek?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Én majd megnézek youtube-on egy végigjátszást, hogy követni tudjam az eseményeket. Jó lenne, ha kiadnának egy GOTY editiont, ami majd mindkét kiegészítõt tartalmazza, csak így lenne esélyem játszani velük.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amúgy érdekes hogy a média lehúzta hogy csak 1szer lehet végigrohanni rajta, de szinte mindenki 2-3szor letolta, mert annyira jó game volt
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A termosz és a láda tényleg nehéz tud lenni, mert sok van belõlük. Az emlékezõtehetségre kell hagyatkozni:). De az legalább jó, hogy lehet lépegetni a fejezeteken belül, többnyire ugye 2 részre vannak osztva.
Manuscript még okés ,mert ott meg lehet nézni melyik fejezetben hiányoznak. De a láda és a termosz brutális,mert elõlrõl kell kezdeni és nemtudni melyik fejezetben kell jobban keresgélni. Lehet hagyom
PSN ID.: Beegabor
Többieknél?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vs
Még 4 sörösdoboz-piramist kell megtalálni, és tényleg full
Ellentmondást látok XD
PSN ID.: Beegabor
pl egy kurvajó akciófilmben is akció van, attól még lehet jó, max ha valaki nem szereti a horror-t, és ezt a stílust, akkor soha nem is fogja megszeretni mert mindig mást fog benne kersni, és ujra-és-újra hibákat fog felfedezni.
olyan mint a többi, egy adott rétegnek szól, nem mindenkinek kell megfelelni, arra vannak más játékok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem akarok senkit megsérteni, de ha nem tetszik akkor skippeljétek.
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért is jó ez a játék? Én kölcsönbe megkaptam, játszottam vele kb. 2-3 órát, de maga a játékmenet valami eszméletlen monoton volt...elõugráltak az árnyak, zseblámpa-fegyver, lámpa-fegyver, továbbmenni, árnyak, lámpa-fegyver, stb. Lehet, hogy a sztorija tök jó, de a játékmenet végig ilyen?
Én olvastam a könyvet, sõt hamarabb kiolvastam mint játszottam volna vele. CE-t vettem, és korábban megkaptam mint a hivatalos megjelenés és volt némi idõm olvasgatni. Kifejezetten tetszett, elõször azt hittem valami gagyi lesz, de valóban hozzá tesz a történetnek. Érdekes, hogy Nightingale jegyzeteit az író a motel szoba légkondijában találja meg. Nem tudom, hogy - talán az ötödik epizódban már nem emlékszem pontosan - feltûnt-e, de a játékban a Majestic motel 2-es szobájába be tudsz menni, és valóban látszanak a papírok a légkondiban. Próbáltam kibányászni, ugráltam meg minden, de nekem sehogyan sem ment. Valakinek sikerült?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szerintem sosem fogom megunni Alan bácsi kalandjait.
Ilyenkor volt, hogy annyiszor jöttek rám, hogy elfogyott mindenem:D. Futás aztán meg hátrálás. Hátrálásnál meg világítottam nekik amíg tudtam ezzel visszatartottam õket. Amúgy nem annyira nehéz. Fõleg ha csak megyünk elõre és nem gyûjtögetünk.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Már most látom hogy ez nagyon izzasztó lesz. Több fény kell nekik, több golyó és mindkettõbõl kevesebbünk van :D. + több az ellenfél is :D
Normálon is voltak izzasztóbb részek...nah de most...:D
rettegésre fel?!:):D
bár az se lenne jo ha végigsprintelnéd az egészet,kicsivel lehetne jobb kondiba
:):