NIN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
...de annak, vagyis alle zsuamman, kurvajó. fenomenális.
képek, videó, beszámoló holnap, mert már nagyon vágyom az ágyam
pénteken koncertbeszámoló, lehetõleg képekkel.
...úgyhogy teljes erõvel készülök a holnapután-utáni (szerda), müncheni koncertjükre. let dér bí rokk!!!!
De ha nem akkor ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

(a fórum készülõben)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
thx
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
-- Mivel ezt az együttes feje maga pakolta fel torrentre, gondolom nem warez, szal linkelem --
Nine Inch Nails: Closure DVD disc 1 (dual-layer ISO) - 7.72 GB
1.2 GB-os DivX RIP
Nine Inch Nails: Closure DVD disc 2 (dual-layer disc ima - 5.95 GB
852 MB-os DivX RIP
Ez egy 97 környékén eredetileg VHS-en megjelent bootleg, rengeteg koncert és back stage felvétellel.
Closure Disc 1:
Self Destruct:
terrible lie
piggy
down in it
march of the pigs
the only time
wish
hurt (with david bowie)
something i can never have
DVD Extras:
appendage (newly discovered footage, 1989-1997)
stills gallery
sin
down in it
pinion
wish
help me i am in hell
happiness in slavery
gave up
march of the pigs
eraser (live)
hurt (live)
wish (live)
closer
the perfect drug
DVD Extras:
closer (behind the scenes footage with commentary by mark romanek)
Nine Inch Nails - Broken High-Quality DVD - 1.39 GB
Ez pedig a Broken mini-albumukhoz készült elborult videoanyag, amit végül soha nem adtak ki, mert elõre látható volt hogy mindenhol betiltanák. Aki meg akarja nézni lehetõleg ne kajáljon elõtte!
Riszpekk Trentnek!

Torrent és DC-oldalakat talán nem kell ajánlanom hogy sikeres legyél, majdnem mindegyik tömve van NIN-nel (nocsak, az emberek még tudják mi a jó?). Amúgy szerintem az utolsón kívül fõleg az elsõ, Pretty Hate Machine, valamint a harmadik, a Downward Spiralt erõltesd. Ja, és üdv a klubban😊
Nem NIN, de nem rossz.
Jár még erre valaki? Nagyon remélem... friss NIN mániás vagyok, nemrég kaptam pár számot, és azóta egyre többet akarok, egyszerûen zene még nem volt rám ilyen hatással 😊
Szóval ha van valakinek hasonló élménye, vagy ötlete mit hallgassak még hasonlót, írjatok! 😊
Ja és az is érdekel, kitõl tudnék jó minõségben szerezni teljes albumokat (lehetõleg ingyen...) 😊
Remélem vagytok még itt, nagyon kevesen ismerik a zenekart 😞 mármint a környezetemben...
Puszi
Szerbusz okostojás 😛P
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Szal a Hurt-öt Trent Reznor írta, és 100%ig NIN szám.
Amitõl leesett az állam: Trent Reznor hangja. Bizony, van némi különbség a karrierje kezdetén (1989) rendelkezõ fiatalos hangja (Something I Can Never Have) és a mai, erõteljesebb, de veteránosabb hangja között (pl. Right Where It Belongs, ha már a SICNH-hez hasonló számot keresünk).
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Személyes kedvenceim 😛
Saját fordítás 😉
Úgy hiszem, hogy a jövõt lesem,
Mivel mindig ugyanazt teszem.
Azt hiszem, régen volt életcélom,
De átgondolva már látom,
Hogy az egész csak egy álom.
Azt hiszem, régen hanggal rendelkeztem,
Mára viszont beszélni is elfelejtettem.
Csupán mások akarata szerint cselekszem,
Ha meglátom õket, képzeletben verekszem.
Oh, nem
Refrén:
Minden nap ugyanolyan,
Minden nap ugyanolyan,
Nincs szerelem, nincs fájdalom.
Minden nap ugyanolyan.
Érzem, hogy szemeikkel engem néznek,
Mivel tudják, hogy legbelül vérzek.
Néha azt hiszem, itt boldog vagyok,
Néha mégis színlelve élek s hagyok.
Emlékeim nem õrzik a dolgok kezdetét,
Ellenben pontosan tudom a végzetét.
Refrén
Ráírok mindent egy papírcetlire,
Azt remélve, hogy meglelik-e.
Nos, elrejtettem valamit benne,
Amit nem látnak majd meg.
Még mindig legbelülrõl érzek,
Egy kis sebbõl megállás nélkül vérzek.
Bárcsak minden máshogy történt volna.
Mégsem tudom, mégsem tudom, hogy mitévõ legyek.
Sikerült ráakadnom erre a topikra. 😊
A NIN az egyiknagy kedvencem. Bár csupán a legújabb album (With Teeth) és pár válogatott szám van meg, ennek ellenére rajongónak vallom magam. Nagyon tetszik a zene, a szöveg is értelmes, nem agyatlan, maga a zenekép is perfekt. Teljes mértékben tisztelem Trent Reznort.
Kedvenc számom az Every Day Is Exactly The Same. Egyszerûen hihetetlen dalszövege van.
Plusz kedvenc még a Wish. Jó kis zúzós szám. 😊
A NIN teljesen profi! szóse róla azért nekem is beletelt egy-két évbe, míg ráhangolódtam, de azóta zükkenõmentes a frigy!
Ezek bejövõsek neked?
Hurt, Something I Can Never Have...
PL ezek.