Tupac Amaru Shakur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
meg a Run DMC, meg a Public Enemy, meg a Wu tang, meg sokan mások....mondjuk én a d12-t nem sorolnám a legnagyobbak közé :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
nah jo, Snoop Dogg-is kiérdemli a címet... Meg Bugz, Biggie, Proof és még a D12-esek...

LasDen
nem hinném, hogy Pac tutta ki Eminem....95-ben jelent meg az infinite, ami akkor ug-nak számított arrafelé....hisz a kazettákat is magam eminem árulta...úgyhogy nem hiszem, hogy sok véleménye lehetett róla :D lehet, hogy hallotta 1x, de kétségesnek tartom.....amivel befutott a slim shady lp meg már csak 97-ben jelent meg....

hogy õk a legnagyobb rapperek?? nemtudom...ott vannak a legjobbak között...rengeteg hatalmas arc van, aki megérdemelné ezt a jelzõt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
azt nem lehet tudni, hogy Pac milyen véleménnyel volt Eminemrõl? 96-ban Eminem már 2 éve ûzte az ipart.. szerintem õk ketten a történelem legnagyobb rapperei, mindkettõ egy legenda...

LasDen
kivülállóként nem sokat tud róla mesélni az ember....de megérdemelné igen....

w77d
hát ez a topic is úgylátom meghalt.... pedig Tupac megérdemelné hogy még akár 100éven keresztül is róla beszéljen/meséljen mindenki.. hát így múlik el a világ dicsõsége :(

Palinko
sajna lekerültek a netbagrõl a képek, így most még nem készít valaki új bannert nem lesz :(
a témánál is ez a helyzet :(
LasDen
gazdának kell szólni....

w77d
valaki rendbe tehetné a bannert meg azt hogy lehessen látni amit írok...

w77d
meglehet de nekem nagyon úgy tûnik mintha valami nyilatkozat lenne, tupac számaira nem jellemzõ hogy refrén fözben még beszélne is ...

sambauer
na töltöm is a filmet :D

Turn Me On Dead Man

asfa
nemtudja valaki,hogy mielõtt Coolio elkezd rappelni milyen alap megy? az elején 3másodpercig kb?

http://www.youtube.com/watch?v=VOZWJ55l7ew

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
sztem az csak simán a számhoz nyomta el nem?

asfa
nemtudom ki ismeri a Riverside zenét, nagy sláger house körökben, a szorakozohelyeken, vajon honnan szedték?:)

http://www.youtube.com/watch?v=DoO_bVskLG0

w77d
nem tudjátok, hogy a Lie goes on szám végén amit tupac mond, az honnan van? valami nyilatkozat volt??

tigeroo
vmi anyag van arról a neten hogy az utóbbi években hány új 2pac trekk jött ki??

kiadói - esetleg vmi elõkerült bootleg cucc
LasDen
szerintem nem rossz...:D fõleg Rothé

sambauer
szinkron :/

Turn Me On Dead Man

LasDen
2355-kor lesz a viasaton az utolsó belövés :D

w77d
na de kurvákat minimum hív akik elpofázhatják hogy mi van.... sajnos tupac meghalt ez tény...

hunbasser
fasz tudja mi van a háttérben,amikrõl mi nem tudunk érted... :) nagy talány az egész.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
de ki akarná most megölni???
de lehet hogy ám a tanuvédelmi program keretében eltüntették :D

hunbasser
meg lehet érteni,az életére pályáztak...ha most kiderülne,hogy élne,akkor biztos megkeresnék és kinyírnák,így meg szépen elvan pullban...és azért nem azt mondtam,hogy nem megy ki néha friss levegõt szívni,csak na,nem megy ki utcára. túl sok a bizonyíték arra,hogy él,de mégis sokan úgy gondolják,hogy hülyeség,és talán addig jó neki,mert nem fogják keresni.

ReaL MaDRid x siempre

asfa
simán..? hát nemtudom azért 14 év alatt lehet kiakart volna menni egyet az utcára sétálni vagy valami, nem olyan egyszerû ez.. 2Pac nem olyan volt aki futott a rajongói elõl és cserben hagyta õket,épp az ellenkezõje!

hunbasser
én arra gondoltam,hogy valamelyik haverja háza alatt lakik,ahol egy külön lakása van neki,studióval meg ilyenekkel együtt :) és a legjobb barátai oda járnak le hozzá,meg a családja...õ meg nem megy ki az utcára,és simán el lehet így élni évtizedeken keresztül,fõleg úgy,hogy senki nem keresi,mert mindenki azt hiszi,hogy meghalt.

ReaL MaDRid x siempre

sambauer

Turn Me On Dead Man

LasDen
de lehet hogy titokban ide jött és kiköltözött falura, ahol senki nem ismeri meg :D

w77d
azért hidd el ha készülne róla kép azonnal elkezdene nyomozni a média és pikk pakk elõkerülne... gyerekek ne az FBI embereltünõs filmek világában éljetek :) aki él az hamar elõkerül a globális falu világában...

akik esetleg látják, azokat úgyis leugatják ha esetleg kép is készül, hogy "fake" meg "persze..."

w77d
viszont hiába vannaka kikben megbízhat örökké nem bújhat el senki a világ elõl, már pár hónap alatt lenne anyni szemtanú hogy tagadhatatlan lenne hogy él. Viszont senki sem látta azóta szóval sajnos egyértelmû halott...

hunbasser
amit láttál a klipekben róla,az csak az az énje,amit akart mutatni. amúgy meg ha van 3-4 olyan barátod,akik az életüket adnák érted meg ott van édesanyád és a testvéred,akik szeretnek,akkor azok úgysem fognak köpni... nem értem,hogy mi ebben az annyira hihetetlen,lehet,hogy azért csinálta,mert belefáradt,vagy mert hogy meg akarták ölni,de lehet,hogy csak a pénzért,halála után mennyi albumot eladtak....

ReaL MaDRid x siempre

w77d
és hol az apja faszában van eddig?? és hogy nem derül ki???? hogyhogy nem láttam eddig egy ember sem?? embeeer te sem gondolhatod komolyan hogy 14 évig észrevétlennek lehet maradni :D fõleg egy ilyen életmódu fiatal srácnak XXD sci-fi baszod :D

tigeroo
last days ...talán passz a tv-ben is adták
LasDen
te se mondhatod, hogy ez bizonyít mindent...:D
és melyik dokuról van is szó?? :D

tigeroo
nem halt meg:)

egyszerûen annyi anyag jelent meg a halála óta...
nézd meg a dokumentumfilmet, az anyja is csak mosolyog mikor kérdezik a fiáról..
w77d
amúgy azért sem tudna ennyi ideig bujkálni, mivel emberekkel úgyis érintkezik és valaki jó pénzért már köpött volna hogy él a srác... ha más nem akkor az egyik ringyója :D esélytelen hogy él, jobb ha mindenki belenyugszik hogy a világ legjobb reppere 1996-ban meghalt...

w77d
azé milyen durva már számokat úgy kiadni a nevében hogy ezeket a verziókat Õ nem is hallotta.. lehet hogy neki nem tetszenének ezek a megoldások, bár szerintem a Ghetto Gospel pont hogy keggyetlen jó lett (bár az eredeti sem rossz)...

w77d
ááááááá már rég a hírekben lenne ha élne, ivel végigvert volna egy egész várost és kapott volna még vagy 5 golyót XD

LasDen
csak beleképzeled....
ennyi éven át nem tudna bújklni....az életstílusához nem illõ, és oka sem lenne rá....:D

hunbasser
majdnem ugyanannyi új(!!!) számot adtak ki halála után mint amikor még élt... kicsit furcsa ez amúgy,érted,ha csinál valaki egy albumot,akkor megvannak a szövegek,kiválaszt 15 szöveget amibõl csinálni akar albumot,meg csinálnak hozzá alapot,felveszik,aztán még max 4-5 számot cserél ki valami másikra és azt veszik fel,nem pedig ugyanannyit :D szóval szerintem túl sok a kiadatlan anyag,valamiért,és nem lennék meglepõdve,ha 2 éven belül jönne valami új 2pac album amin megint lennének olyan felvételek,amiket soha senki nem hallott még... én még mindig azt mondom,hogy nem halt meg,meg lett játszva az egész,az is eléggé érdekes,hogy a halála után kijött számokban olyan titkos üzenetek vannak,hogy I'll be back,meg hogy I'm alive meg ilyenek :) tudjátok,ezek a visszafelé lejátszós dolgok,szóval szerintem õ munkálkodik a háttérben... :) és azokat dobják ki úgy,hogy "meg nem jelent számok". meg érdekes,hogy az újabb albumokon olyan flowt csap rá az öreg hogy egy újfajta alapra jó,na akkor most mi van? :)

ReaL MaDRid x siempre

sambauer
a hivatalos albumok nagy része mix, mivel a halála után maradt egy rakás studio anyag (ami bootleg albumokon elérhetõ) szal azokat adják ki csak nem original változatbanGhetto Gospel OG (már sokszor linkeltem itt :D)

Turn Me On Dead Man

w77d
csak 2004-ben jött ki elõször a szám?? hát addig hol kajlódott? mondjuk sosem értettem amikor az énekes halála után évekkel adnak ki új albumot új számokkal..

w77d
mix?? akkor mibõl áll össze???

sambauer
az egész szám egy mix amúgy

Turn Me On Dead Man

LasDen
a 2004-es loyal to the game albumon volt hallható és a klip meg 2005-s azt hiszem....

w77d
azt jól tudom hogy a Ghetto Gospel klippjét is halála után csinálták, azért nem õ játszik benne??

LasDen
az eslõ 2 sora tetszik a leginkább...

2Pac Changes se rossz. Hiába halála után adták ki, nagyon üt. Fõleg ha érted a szöveget :)

Törölt felhasználó
Life goes on
w77d
hát hiába... sose lesz még egy ilyen király rapper, mint Tupac...