Életcél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anyámnál lakom, van macskám, csak egy babettát kell szereznem 😛
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Olyanokról szóljon inkább, mint család, gyermekek, karrier, adni valamit az országnak, szebbé tenni a kistérséget, a topic címe életcél és nem halálcél!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
haveromat egy biztosítós muki zaklatta, életbiztosítással, de a haver istennek sem akart kötélnek állni, sõt azt mondta, majd akkor köt életbiztosítást, ha a biztosító garantálja, hogy nem csapódik bele a Föld a Napba 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
erre nem meghalt a nyugdij elõtt 1 évvel?
12 ev bagozas (ejj de megbantam) utan kellett valtoztatnom...egyik naprol a masikra....gaz..meg most is nyogom a hatasait..de mar sokkal jobban vagyok...
(Persze annyi kulombeggel, hogy en soha eletemben nem jatszottam szerencsejatekot...csak neha-neha elmelaztam azon hogy "mi lenne ha"...de en tulsagosan is racionalis ember vagyok...)
ha futnod kell, amíg éled"
/Tankcsapda/
kell ez?
talán azért is vagyok ott ahol
régebben voltak céljaim, de mára elmúltak
szvsz az ember próbálja meg élvezni azt az idõt, ami kijut neki
a világot meg majd megváltja valaki más
Persze az Élet beleszólt, jött egy lány, aztán a két év depresszió, a nagy ivások, aztán a Boldogság. Most már csak azon küzdök, hogy a mostani állapotnál sose legyen rosszabb.
Aztán felnõtt lettem.
Nagyon felnõtt.
Rá kellett döbbenni az igazságra, hogy nem terem a pénz magától. 😞
2. Aztán elsõ kétségbeesésemben az életcélom az lett, hogy lottóötös fõnyereményét bezsebelni és minden pénzemet lottóra és társaira költöttem.
Rájöttem, hiába.
3. Aztán az életcélom a spórolás lett, hogy egy nagy befõttes üvegbe bedobáljam a lottóknak az árait, amit arra költöttem volna.
4. Aztán rájöttem, hogy laknom is kellene valahol kellene egy saját lakás, így a mostani életcél a 3. 4. pont.
Tehát pénz, és lakás.
5. Azért a "kor elõrehaladtával" 😊 jöttek néha betegségek, amik azelõtt nem voltak, és rájöttem arra is, hogy az egészség igazából a legfontosabb, amit nem lehet pénzért megvásárolni. Így elkezdtem gondolkozni, hogy mit is tehetek ennek érdekében. Ott kell kezdeni, hogy cigirõl leszokni, vitaminokat bevinni szervezetembe,több rostot enni, fõzelékek és gyümölcsök, rendszeresen mozogni, tornázni, és kialudni magam rendesen mindig.
Így most, az 5. pont került elõtérbe, ami megelõzi a 4. 5. pontot,
mert ez a legfontosabb cél: egészséges maradni,
hogy tudjam teljesíteni az elõzõ két pontot. 😊)