SG: Nyíregyháza Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Royal ágyban legjobb –ni!"<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Vége a meccsnek, Szilágyi Norbert góljával megérdemelten nyert a Nyíregyháza!
A korábbi hírekkel ellentétben a Búza téri piacnál nem történt tettlegesség, a rendõröknek sikerült megakadályozni az összetûzést. Mindenesetre a délutáni Nyíregyháza–Debrecen mérkõzésre érkezõ vendégszurkolók elõõrse hangos szópárbajt vívott a hatósági emberekkel. Nem sokkal késõbb a debreceni tábor egyik tagját elõállították, mert – információnk szerint meg akart dobni egy lovasrendõrt…
MI LESZ ITT KÉREM D.U.??????
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Jo volt ujra a stadionba lenni, egyszer jatszottunk ott. 😊
A Szpari jelenpillanatban a 7.helyen áll,és ha holnap nyer akkor ennél még jobb is lehet.Tehát aki teheti,az látogasson ki a mérkõzésre és bíztasuk a csapatot.
Nyíregyháza Spartacus - REAC NB1-es mérkõzés lesz. Gyertek minél többen. A szpari gyõzelemmel mutatkozott be az elsõ meccsán ugyanis a Tatabányát idegenben vertünk 0-1 re. Gyertek!!
pontosabb info itt: www.szpari.hu
3 forduló 2 pont elõny minden meccset meg kell nyerni és meglesz az a csoda amire senki sem számított.
Plussz egy olyan helyet ahol szines lezernyomtato van es lehet is nyomtatni. 😊