SG: Nyíregyháza Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HÁHHÁ, ez naggyonnagy!!<#taps><#taps><#taps> "Royal Bútor, Royal kaszni,

Royal ágyban legjobb –ni!"<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
hát van egy kis szintkülönbség a nyíregyházai állomás és a fehérvári mokka között
Lesz*rom! De ez jo volt! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Arcok szavazzátok fel a saját városotokban lévõ wc-ket, mert nagyon alul vagytok.. 😊

Klikk
yyaya

Siófokon nyert a Szpari
Vége a meccsnek, Szilágyi Norbert góljával megérdemelten nyert a Nyíregyháza!

nekem nem játsza le 😞

No comment. IQ0 tsasag. 😄

ez a szonról:
hazafelé

én sajna csak pestrõl szemléltem az eseményeket,/a kurva munka ideszólít/de hála a pajtiknak nem maradtam le semmirõl...majd adok linket...kis házi vhs😊nem baj azé'idefenn is történnek események nemsoká..

yaya. sajnos nem volt szerencsénk 😞

Jolett volna ha nyernek a sracok.

box vót :]

14:03: Szóbárbaj – elõállítás a meccs elõtt

A korábbi hírekkel ellentétben a Búza téri piacnál nem történt tettlegesség, a rendõröknek sikerült megakadályozni az összetûzést. Mindenesetre a délutáni Nyíregyháza–Debrecen mérkõzésre érkezõ vendégszurkolók elõõrse hangos szópárbajt vívott a hatósági emberekkel. Nem sokkal késõbb a debreceni tábor egyik tagját elõállították, mert – információnk szerint meg akart dobni egy lovasrendõrt…

MI LESZ ITT KÉREM D.U.??????

Szombaton Nyíregyháza Spartacus - DVSC magy bajnoki meccs az élvonalból a Városi Stadionban! Mindenki jöjjön el aki tud! A meccs 15:00tól kezdõdik. Kellenek a nyiregyhiek ugyanis 2000nél több debreceni is jöhet :S úgyhogy gyertekki!

alap.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nemsokáá itt a "vidor" R.I.P.

Apa kerdezte mennyunk-e ujpestre? Visszakerdezek minek? Aztan leesett hogy meccsrol volt szo. Lehet hogy kimegyunk. 😉
Jo volt ujra a stadionba lenni, egyszer jatszottunk ott. 😊

énis. 2. félidõ jobb volt. Amúgy "tartalék" csapattal álltunk ki. Újpest ellen is gyertek minél többen.

Ma kinn voltam. Jo volt.

Szombat 17:30 Nyíregyháza Spartacus-REAC,NB1-es bajnoki mérkõzés.
A Szpari jelenpillanatban a 7.helyen áll,és ha holnap nyer akkor ennél még jobb is lehet.Tehát aki teheti,az látogasson ki a mérkõzésre és bíztasuk a csapatot.

jöv hét szombaton. azaz 2007. augusztus 4.én szombaton 17.30-tól
Nyíregyháza Spartacus - REAC NB1-es mérkõzés lesz. Gyertek minél többen. A szpari gyõzelemmel mutatkozott be az elsõ meccsán ugyanis a Tatabányát idegenben vertünk 0-1 re. Gyertek!!

papo21
micsoda!

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
menjek ki a meccsre?

pTD-hU ptdclan.hu

sport 1 nyomta. párhuzamos közvetítés volt😄

Oszinten gratulalok a csapatnak! Maradjanak is bennt az NB1ben akkor talan elkezdek tenylegesen szurkloni. <#taps>

Esetleg kozvetiti a TV? Most keltem fel es kimenni tutko nem megyek ki. 😄

elérkezett az idõ. 😄 gyertek ki a meccsre.

Szombaton 18:00 Nyíregyháza Spartacus - Vecsés NBII bajnoki mérkõzés. minél többen gyertek ki, ha itt nyerünk akkor megnyertük a bajnokságot. Továbbá aki a pénz miatt nemakarna kijönni arra is megoldás. Piros-kék szerelésben azaz piros póló kék nadrágban aki így jön ingyen tekintheti meg a meccset.
pontosabb info itt: www.szpari.hu

vagy az lenne a csoda ha tartósan benn maradna az NBIben

Valoban csoda lenne. 😊

nézni kéne az újságokat.
3 forduló 2 pont elõny minden meccset meg kell nyerni és meglesz az a csoda amire senki sem számított.

Nem is tudtam hogy ennyire jol megy most a Spartacusnak. 😄

nemhiszem. szerintem ellenfél drukkerek sem lesznek

rendõri biztosítás lesz😊???

bocs elírtam holnap 18:00 :<<<

fórumon nem lehet linkelni asszem. ezt a dolgot.

http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840

hát ez a csabai vereség nem jött jól!!!dfe akkor is a szpari é az nb1...más kérdés hogy most meddig fog tudni bennmaradni?

ma 18:00-tól Nyíregyháza Spartacus - Szolnok nb2-es labdarugó mérkõés lesz. Mindenki aki tud jöjjön el kell a csapatnak a buzdítás:> már csak 3meccs van és 2 pont az elõnyünk a Ferencvárossal szemben, ha nyerünk akkor hatalmas lépést teszünk az NB1 felé.

Dynamic
Próbáld meg a konzolosok fórumán.Nyíregyházi címet nem bizos, hogy fogsz kapni, de hátha van a közelben, pl. Debrecen.
En nem. :\

Ismételten kérdem hátha valaki tud segiteni! Fontos lenne!segitség kellene!nem tud valaki Nyházán olyan boltot ahol konzolt lehet chippeltetni?pontosabban PS2 -est?
Barney Tech
Nézd meg,mert az a 3mernõk pesten is van ha pedig nicns náluk raktáron akkor pestrõl hozatják...

Ott még nem. Ott lehetseges?

Barney Tech
3mernökbe nézted?

Barney Tech
Sajnos nem én is kerestem faterral fekutattuk egész niyr1et de nem találtunk,attol lehet hogy még tévedek.

Hello!segitség kellene!nem tud valaki Nyházán olyan boltot ahol konzolt lehet chippeltetni?pontosabban PS2 -est?
Masodik lerendezve. Meg mindig keresek nyomtathato DVD-R-t. 😄
Plussz egy olyan helyet ahol szines lezernyomtato van es lehet is nyomtatni. 😊