Zelda: A Link to the Past
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegetek videokat!!!
Végigjátszások
De ha nagyon nem akar összejönni akkor nézd meg ezeket a videókat,ezek a URL=http://www.youtube.com/results?search_query=link+to+the+past+speed+run&search_type=&aq=1&oq=link+to+the+past]Zelda végigjátszások[/url]
Elakadtam teljesen.A bikát legyöztem.megszereztem az elsö kesztüt,A csizmát amivel gyorsabban tudok menni meg azt a buvár szerelést amivel vízben tudok menni.
Csak azt nem tudom h.utána melyik ellenséget kéne legyözni.a sivatagba kéne menni,vagy fel a várba a boszihoz.De a boszihoz nem tok menni emrt nincs meg a nagy kulcs,a sivatagba meg nem tom mit kéne csinálni.mutttya a halálfejet de nem találjuk meg tesommal.
Ha fejböl tuggyátok mit kéne csinálni vagy hova kéne menni.nagyot segítenétek!! Léccy.vki!!!!!!!!!!!!!!!!Íejatok e-mail be is.vagy itt!!!
[email protected]
Kössz.elöre.de segítsetek!!!!!!!!!!<#sir>#sir><#sir>#sir><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Én ott akadok h. átmek a másik világba és vmi majommal kell beszélni! Ami ELMÉLETILEG követ téged (Angol végigjáccás) meg van ott vmi virág is! (Am. GBA-n nyom om!)
HeLP!
A francba elfelejtettem behozni a ps2 joyomat... igy kenyetelen vagyok billentyun nyomni a 7vegen a gamet... <#wilting>#wilting>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Oai mikor megkaptam cipot keletre 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ES nem ott volt, hanem a Mt. Crenel's base-en!!!
Emlekszem en is elakadtam ott, de hogy mar hol szereztem meg a forrasvizet....😞 Talan a Minisheknel kell... utoljara decemberben jatszottam vele, mar nememlekszem😞
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Water (green water)), de nem talalok sehol!!! neztem gamefaqson, de ott is csak annyi van irva, hogy toltsd fel az uveget es kesz... eeeeeehhhh 😞(((
valaki?
Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elűzni kell!
Én végigjátszást keresek ehhez a remek game-hez, most szedtem le emu-ra és felelevenítem vele a régi szép idõket. Régen sokszor kiakasztottam,de most is ki akarom de már nem nagyon emléxem a dolgokra. Tud valaki ehhez végigjátszást valahol? Az 576 konzolba anno meg volt, de az ujság már sajna nincs meg.
Elõrei is köszi!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
meg 10 miatyánk 😊
PSN ID.: Beegabor
ja meg vmelyik street fighter. 😄
Breath of FIre 2 meg Secret of Mana(németül)...nem kell?
PSN ID.: Beegabor
és ezt a játékot emulátorral nyomni, hát... nem bûn, de messze nem olyan élvezetes mint a tv elõtt.
hihetetlen, hogy régen milyen hangulata volt amikor tesómmal próbáltuk kitalálni, hogy hogyan tovább 😄
(nagyon rossz a hosszú távú memoriám, de erre tisztán emlékszek..)
2. Emiatt a jatek miatt tanultam meg nemetul.
3. A Zelda sorozat osszes reszet minden leheto konzolon amire kijon vegig vittem.
4. A FF mellet nekem ez az etalon.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Raadasul, ha mas rossz helyre ir, akkor neked is azt kell tenned ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.