GeForce 7 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és próbáltam másik drivert álítólag jónak kellet volna lenie a 91.47-nek meg a 93.81-nek de eggyik se jött be!! Jah és ha esetleg tudsz mellékelni a folyamatról képet azt nagyon megköszöném és nagymértékbe segítené a sikeres akciót:D elõre is köszi!!
Köszike a tippet bár letudnád írni egy kicsit részletesebben mert ott a:
-ban nincs ilyen file:"NvCplPowerSettings"=dword:00000002 !! Hogy kell berakni az adatbázisba? ez az elsõ kérdésem??!! És a kártyának nincs baja mert a másik gépbe tökéletes és másik tápom is van egy 400wattos szal nemigazán tom hogy mi a baja!!De ha ez tényleg mûködik akkor nagyon köszike!!! a választ köszi!!
Pont ilyenrõl volt szó az írásod elõtt.

Másik videokártya Driver-rel is ez van ?

Ha garanciás akkor vissza és új kártyád lesz valószínû.

Van egy megoldás a figyelmeztetés kikapcsolására, de ha tényleg a kártyával van gond akkor nem érdemes szórakozni szerintem.

"Ha nem kap elég áramot a kártyánk

Akkor bizonyosodjunk meg, hogy nem a táp a bûnös. Ha táp jó, akkor hozzuk létre
a következõ tartalommal rendelkezõ reg fájlt, és adjuk hozzá az adatbázishoz:

KÓD
Windows Registry Editor Version 5.00

"NvCplPowerSettings"=dword:00000002

Ezzel eltûnik a jelentés, miszerint nem kap elég áramot a videokártyánk. "
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám hogyvan egy Nvidia Inno3d Geforce 7600GS (AGP)-s videokarim. HA feltelepítem a driverét akkor a windows indításakor bejön az áramellátás jelõ!! Pedig a tápcsati bevan dugva és egy 400w-tos táp van a gépbe. Ha viszont nincs bedúgva a karira a tápcsati akkor nem jön ki az áramellátás jelzõ de viszint akkor lassú a teljesítménye a karinak és ugye nem jó úgy használni!! A kérdésemre a válaszokat elõre is köszönöm!!
akkor valószínû valamelyik nap beugrok vele egy szervítbe bár már gar nincs rá
jah ez játékoknál van amúgy 49-50C
köszi szépen a segítséget
A szerviz meg, hogy mit kér ezért, meg kell kérdezni elõször (árajánlat kérés javításra)!
1

Szerviz kitudja cserélni a videokártya tápcsatlakozóját talán.
Garanciád már nincs, mi ?
Én a Gainward 6600GT -mel jártam hasonló ként:
Táp csatlakozója rendben volt ránézésre. Hibaüzeneteket küldött, hogy kevés energiát kap. 3 év garanciás volt és még volt 1 évem kb. Cserélték Inno3D 7600GT 256 M (AGP)-re.

2

70-80 C re is felmegy, de ez nem alaphelyzetbe, igaz! Terhelésnél (játékoknál) van ez, az akkor normális szerintem.
Amúgy pl. 7600GT-m nekem most 45 fok (úgy hogy ház oldala levéve), terhelésnél megugrik (már rég nem néztem, nem tudok értéket).
sziasztok
elég érdekes probélmám van
a 7600GS kártyám tápcsatlakozájánál az egyik szélsõ tûske enyhén oxidálódott valamítõl (de lehet túlmelegedett) most olyan üziket dobálgép hogy (nem szó szerint) a VGA nem kap elég energiát ezért leszabályozza ateljesítményt a helyes mûködés érdekébe . vagy valami hasonló
mit tegyek? ha pl szervízbe vinném ott mit tudnának vele csinálni és kb mennyiért
a másik kérdés a passzív hátõre ráraktam még 1 kis ventit és van hogy 70-80 C re is felmegy ez nirmális?
sziasztok, nem tudja vki h a geforce7300gs-nek mekkora a fogyasztasa?
privaton lecci

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

mycso
Nem teljesen világos a kérdésed...ha hibás a vga-d akkor semmilyen lapban nem mûködik.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Sziasztok! Van egy gyárilag HSI chip hibás AGP-s 7600gs-em nem tudja valaki hogy melyik márkájú, vagy milyen chipset-tel szerelt alaplapba mûködnek ezek a kártyák??? A válaszokért 1000 THX!!!
Jól gondoltam akkor, hogy ha nem melegszik akkor magától az esetleges ventilátor csapágyasságtól nem lehet kék halál.
Igen, tudom végül is Táp is okozhat különbözõ hibaüzenetû kék halálokat.
De Xp "sérülés" is okozhatja. Most egyszer ezt a vonalat próbáltam: Xp cd boot/Javítás/CHKDSK /R
Ezt pár napja csináltam azóta nem volt kék halál (lekopogom gyors)

A tápom kb. fél éves nagy ventilátoros Codegen 400 W. Tudom ez 1 egyszerû táp. Elõtte is Codegen 400 W -os volt, csak lecseréltem sokat használtam, de az is jó.
Vennék jobb tápot, de az Abit NF7-S2(G) alaplapom csak olyan táppal megy ami tud -5 voltot és a jobb újabb tápok ezt már nem tudják, mivel ez már nem szabvány.
solo
Nem, nem okozhat.Viszont arra kÍváncsi lennék, hogy milyen tápod van.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Everest állandóan megy nálam már régóta használom így, tálcán mindennek a hõmérsékletét kiírja és nincs melegedés.

Tehát a ventilátor csapágyosság okozhat Kék halálokat ?
(úgy hogy nem melegszik)
solo
Tedd fel az everest nevû progit, és nézdmeg a mag -vram hûfokot.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sziasztok.

Inno3D 7600GT 256 M (AGP) kb. fél éves és kb. napi 10 órát megy.
Már egy jó ideje ciripel, valószínû ventilátor csapágy.
Ez okozhat Kék halálokat ?
(különbözõ libaüzenetekkel)

(Ház megbontva, alapba 40 fokos.
Kék halál COD4 közbe kezdõdött, ekkor megbontottam a házat, azóta COD4 -nél nem volt. Tegnap, tegnapelõtt 1 szer Gép bekapcsolás után pár perccel, meg 2 szer internetezés közbe.)
reaper4
valszeg a ventije kezd beszarni... cseréld le a ventit v a karit mielõtt megáll. ja és tuti, h a vga ventije lett hangos?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hy all!
Van egy geforce 7600 gt-m és iszonyatos hangos lett...nemtudom mitõl van..
nemrég kezdte,eddig minden okés volt vele..mostmeg kibirhatatlan.
Vkinek volt már ilyen?

solo
AmÍg nem hibázik.(szemcsésedik-kockásodik-csÍkozódik a kép)

bella11
szaisztok galaxy 7600GT-t meddig lehet tuningolni hûtése zalman.

Doog
köszi :)

...::::::...

Inkább itt érdeklõdj szerintem !
Doog
Hello!

Olyan gondom lenne, hogy S-Video kábellel kötöttem össze a TV-met és az NVidia 7600GS-em.
Sikerült eljutnom addig, hogy bejön a kép, a monitoron szép 1440*900-as felbontású, de a TV viszont nagyon homályos. NVieW megjelenítõ Klónra van állítva mivel a monitort és a TV-t egyszerre szeretném használni.
Akármit állítok a beállításokban ugyan olyan homályos vagy még rosszabb.
Ha egy megjelenítõre állítom szintén ugyan olyan.

Esetleg valami ötlet?

...::::::...

Neuman
Van egy 7600Gs-m 512mb, de az utóbbi idõben kifagynak a játékok, és újra indúl a gép! Nem mindegyik pl.a Cod5 gond nélkûl fut!? Medieval II, Il2 Forgotten Battles, Heroes V. Ezek igen. Mit tegyek? Van valami megoldás rá?

!!!HALA MADRID!!!

Desiderata
hasonló kártyám van, ha játékhoz kéne akkor felejtse el a haverod, a mostanában kijött játékok többsége minimumon is akadt (jó, COD5-öt végigvittem vele, de amikor tûz van vagy támadnak a japók akkor élvezhetetlen volt), olyanról hogy GTA4 pedig álmodni se lehet
régebbi játékokhoz jó lehet
használtan érdemes esetleg venni, vagy inkább gyûjteni új konfigra
Csá!

Esetleg ez itt?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

blackcalibra
Hûtésed a kártyán? Nem meleg?
Sziasztok.

Egy haver kért, hogy nézzek utána, hogy milyen AGP-s videokártyát érdemes venni a gépébe.

Ez a gépe:
AMD Sempron 2400; 1,5 Giga RAM; most 9600 128 M videokártyája van.
(nem akar új gépet most)

Kb. 20 E. Ft. körüli videokártya kéne neki!
7600GT 256 M DDR3 (AGP) Nvidiából ez lenne kb., nem!
Úgy hallottam, hogy hasonló árba lévõ ATI Radeon jobb választás.
Ha igen, melyik ez?
(ddr3, 256 megás minimum gondolom)

Tudom a CPU-hoz képest erõsebb lesz a videokártya, de ...

Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv! driver problémám lenne:
szóval van nekem egy geforce go 7600 videókártyám a lapimban, ehhez eddig omega drivert használtam, csak az kb már egy éve nem frissült, és amúgy meg nem találok hozzá drivert...:(, vagy csak régit. Tehát nem tudna nekem valaki linkelni egy jó és új go 7600 drivert, vagy elmagyarázni hogy miért nem jó hozzá egyik nvidia driver sem, mert egyiket sem tudom telepíteni...?! köszi :)
Firerock
ezt nemértem
Nvidia drivert szeretnél?
www.nvidia.com

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kérlek küldj linket honnan töltötted NX 7300 GS hez kellen segits én nem tok letölteni vagy nem tom mit bénázok. Köszi

Firerock
melyik drivert töltsem le szerintetek amin lenne esély a mûködésre?oprendszer ujratelepítés megoldhatná?

Firerock
Sziasztok
Játszanák a Bully-val de belépek a játékba bejön a kép hogy Bully Scholarship edition és ilyen szép színes kép jön be és csak az ujraindítás segít
a múltkor ez a Silent Hunternél jelentkezett de csak annál és most ennél is
am GeForce Nx7300Gt-m van,most töltöttem le hozzá a legújabb drivert de ugyan az
http://www.youtube.com/v/7L66q0v1y80
itt a jelenség

lécci segítsetek nagyon fontos lenne

A videokártya tv kimenet kábelen jó RCA -val kötötted össze a tv-t, mindegyiket kipróbáltad ?
Nekem pl.: a kék az egyik jó, van még egy, de azt most nem tudom.
Ugye a tv-be is jó helyre dugtad és megfelelõ helyre kapcsolva a tv !

Így próbálod:

Nekem a legújabb driver-rel gond volt, nem a fekete képernyõ !
Nálam a legfrissebb driver amivel tökéletes a tv az a 169.21_forceware_winxp_32bit_international_whql
KáZé
sziasztok! nem tudom volt e már ilyen probléma mert sajnos nincs idõm végigolvasni a topicot és keresgélni. Az lenne a gond, hogy egy nvidia 7600gs-t kötnék ki TV-re, csakhogy bármit állítok, a tvn nem jelenik meg kép(fekete marad). driver a legfrissebb, a control panelben ha minden igaz akkor a beállítások jók(de ebben nem vagyok biztos). Szóval ha tud vki segíteni az legyen szives segítsen! Elõre is köszönöm!

Hecker007
nincs mit, segítek ha tudok :)

[HUN]FaTaL
Igazán nincs mit :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Ioles
Nah találtam egy 1 éves X1950Pro-t még 2 év garival, jövõhéten jön, remélem ez kifog tartani egy darabig, sztem egy nagyon jó kis kari:)Köszönöm a segítséget Hecker007 és Fatal!

[HUN]FaTaL
Szerintem igen, bár 10k-ért az x1950pro még használtan is olcsó.

grebber
Ezek használt árak?

Next PC upgrade: 2022

Hecker007
én a 7900GT-re fizettem 4 ezret így lett az x1950XTX-em és nagyon megért mert sokkal gyorsabb

Ioles
Nah ez elég jó árban van, ez még pont belefér:), és legalább lesz egy jó tápom is:) Visszatérve a tesztekre, jobban átolvasgattam, és végülis az X1950Pro-nál maradtam, mert teljesítményben 2x olyan gyors mint a 7600GT, a 8600GT-t és a HD2600XT-t is lenyomja. Tudom azt írtam hogy nem kell sokkal erõsebb kártya de lehet hogy az a 4E FT különbség megéri:), de majd meggnézem holnap is, elvileg holnap frissül az árlista, lehet lesz még 1-2 kérdésem, addig is kösz a segítséget mindenkinek aki írt:)

[HUN]FaTaL
http://www.ipon.hu/webshop/product/fsp_atx_400pnf/11729

FSP 450CRG (400W), nem a leghalkabb de szerintem fasza táp :) Nekem 400CRG van (350W)

Ioles
Hát akkor fogalmam sincs most hogy mit csináljak:D, tápot is kellene cserélni, már régebben is akartam, abból tudnátok ajánlani egy olyasmit ami megfelel ezeknek a kariknak? De úgyérzem ezzel már rég átléptem az árhatárt:D:S

Hecker007
códgány nyanús akkor sajna :S vagy legalábbis olyan szintû :S

Ioles
Gondoltam hogy oda lyukadunk ki hogy ezt is cserélni kell:D, nemtom pontosan, azt tom hogy 400W-os és hogy nem FSP minõség:D(3-4E Ft-os kategória)

[HUN]FaTaL
Ezekhez márkás 350W körüli táp kell. Milyen tápod van?

Hecker007
400W elég neki szerintem

Ioles
Aha értem, akkor lehet ez lesz:), még egy kicsit nézegetem a teszteket, meg rem. adnak rá vmennyi garit, hiszen új. Még annyit hogy mennyit fogyaszt kb egy ilyen kártya? Többet mint a 7600GT? 400W-os tápom van de nem a legmárkásabb:D, azért kérdezem.