GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik videokártya Driver-rel is ez van ?
Ha garanciás akkor vissza és új kártyád lesz valószínû.
Van egy megoldás a figyelmeztetés kikapcsolására, de ha tényleg a kártyával van gond akkor nem érdemes szórakozni szerintem.
"Ha nem kap elég áramot a kártyánk
Akkor bizonyosodjunk meg, hogy nem a táp a bûnös. Ha táp jó, akkor hozzuk létre
a következõ tartalommal rendelkezõ reg fájlt, és adjuk hozzá az adatbázishoz:
KÓD
Windows Registry Editor Version 5.00
"NvCplPowerSettings"=dword:00000002
Ezzel eltûnik a jelentés, miszerint nem kap elég áramot a videokártyánk. "
Nekem lenne egy olyan problémám hogyvan egy Nvidia Inno3d Geforce 7600GS (AGP)-s videokarim. HA feltelepítem a driverét akkor a windows indításakor bejön az áramellátás jelõ!! Pedig a tápcsati bevan dugva és egy 400w-tos táp van a gépbe. Ha viszont nincs bedúgva a karira a tápcsati akkor nem jön ki az áramellátás jelzõ de viszint akkor lassú a teljesítménye a karinak és ugye nem jó úgy használni!! A kérdésemre a válaszokat elõre is köszönöm!!
jah ez játékoknál van amúgy 49-50C
köszi szépen a segítséget
Szerviz kitudja cserélni a videokártya tápcsatlakozóját talán.
Garanciád már nincs, mi ?
Én a Gainward 6600GT -mel jártam hasonló ként:
Táp csatlakozója rendben volt ránézésre. Hibaüzeneteket küldött, hogy kevés energiát kap. 3 év garanciás volt és még volt 1 évem kb. Cserélték Inno3D 7600GT 256 M (AGP)-re.
2
70-80 C re is felmegy, de ez nem alaphelyzetbe, igaz! Terhelésnél (játékoknál) van ez, az akkor normális szerintem.
Amúgy pl. 7600GT-m nekem most 45 fok (úgy hogy ház oldala levéve), terhelésnél megugrik (már rég nem néztem, nem tudok értéket).
elég érdekes probélmám van
a 7600GS kártyám tápcsatlakozájánál az egyik szélsõ tûske enyhén oxidálódott valamítõl (de lehet túlmelegedett) most olyan üziket dobálgép hogy (nem szó szerint) a VGA nem kap elég energiát ezért leszabályozza ateljesítményt a helyes mûködés érdekébe . vagy valami hasonló
mit tegyek? ha pl szervízbe vinném ott mit tudnának vele csinálni és kb mennyiért
a másik kérdés a passzív hátõre ráraktam még 1 kis ventit és van hogy 70-80 C re is felmegy ez nirmális?
privaton lecci
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Igen, tudom végül is Táp is okozhat különbözõ hibaüzenetû kék halálokat.
De Xp "sérülés" is okozhatja. Most egyszer ezt a vonalat próbáltam: Xp cd boot/Javítás/CHKDSK /R
Ezt pár napja csináltam azóta nem volt kék halál (lekopogom gyors)
A tápom kb. fél éves nagy ventilátoros Codegen 400 W. Tudom ez 1 egyszerû táp. Elõtte is Codegen 400 W -os volt, csak lecseréltem sokat használtam, de az is jó.
Vennék jobb tápot, de az Abit NF7-S2(G) alaplapom csak olyan táppal megy ami tud -5 voltot és a jobb újabb tápok ezt már nem tudják, mivel ez már nem szabvány.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Tehát a ventilátor csapágyosság okozhat Kék halálokat ?
(úgy hogy nem melegszik)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Inno3D 7600GT 256 M (AGP) kb. fél éves és kb. napi 10 órát megy.
Már egy jó ideje ciripel, valószínû ventilátor csapágy.
Ez okozhat Kék halálokat ?
(különbözõ libaüzenetekkel)
(Ház megbontva, alapba 40 fokos.
Kék halál COD4 közbe kezdõdött, ekkor megbontottam a házat, azóta COD4 -nél nem volt. Tegnap, tegnapelõtt 1 szer Gép bekapcsolás után pár perccel, meg 2 szer internetezés közbe.)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Van egy geforce 7600 gt-m és iszonyatos hangos lett...nemtudom mitõl van..
nemrég kezdte,eddig minden okés volt vele..mostmeg kibirhatatlan.
Vkinek volt már ilyen?
Olyan gondom lenne, hogy S-Video kábellel kötöttem össze a TV-met és az NVidia 7600GS-em.
Sikerült eljutnom addig, hogy bejön a kép, a monitoron szép 1440*900-as felbontású, de a TV viszont nagyon homályos. NVieW megjelenítõ Klónra van állítva mivel a monitort és a TV-t egyszerre szeretném használni.
Akármit állítok a beállításokban ugyan olyan homályos vagy még rosszabb.
Ha egy megjelenítõre állítom szintén ugyan olyan.
Esetleg valami ötlet?
...::::::...
!!!HALA MADRID!!!
régebbi játékokhoz jó lehet
használtan érdemes esetleg venni, vagy inkább gyûjteni új konfigra
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Egy haver kért, hogy nézzek utána, hogy milyen AGP-s videokártyát érdemes venni a gépébe.
Ez a gépe:
AMD Sempron 2400; 1,5 Giga RAM; most 9600 128 M videokártyája van.
(nem akar új gépet most)
Kb. 20 E. Ft. körüli videokártya kéne neki!
7600GT 256 M DDR3 (AGP) Nvidiából ez lenne kb., nem!
Úgy hallottam, hogy hasonló árba lévõ ATI Radeon jobb választás.
Ha igen, melyik ez?
(ddr3, 256 megás minimum gondolom)
Tudom a CPU-hoz képest erõsebb lesz a videokártya, de ...
Elõre is köszönöm a válaszokat!
szóval van nekem egy geforce go 7600 videókártyám a lapimban, ehhez eddig omega drivert használtam, csak az kb már egy éve nem frissült, és amúgy meg nem találok hozzá drivert...:(, vagy csak régit. Tehát nem tudna nekem valaki linkelni egy jó és új go 7600 drivert, vagy elmagyarázni hogy miért nem jó hozzá egyik nvidia driver sem, mert egyiket sem tudom telepíteni...?! köszi :)
Nvidia drivert szeretnél?
www.nvidia.com
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Játszanák a Bully-val de belépek a játékba bejön a kép hogy Bully Scholarship edition és ilyen szép színes kép jön be és csak az ujraindítás segít
a múltkor ez a Silent Hunternél jelentkezett de csak annál és most ennél is
am GeForce Nx7300Gt-m van,most töltöttem le hozzá a legújabb drivert de ugyan az
itt a jelenség
lécci segítsetek nagyon fontos lenne
Nekem pl.: a kék az egyik jó, van még egy, de azt most nem tudom.
Ugye a tv-be is jó helyre dugtad és megfelelõ helyre kapcsolva a tv !
Így próbálod:
Nekem a legújabb driver-rel gond volt, nem a fekete képernyõ !
Nálam a legfrissebb driver amivel tökéletes a tv az a 169.21_forceware_winxp_32bit_international_whql
FSP 450CRG (400W), nem a leghalkabb de szerintem fasza táp :) Nekem 400CRG van (350W)
http://goo.gl/gd6Zi5