GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már ennek mindegy, nem !
Így utólag már nincs mit tenni ?
A bolt nem tájékoztatott errõl a lehetõségrõl.
Csak felajánlottak csere lehetõségeket, amiket ide is beírtam.
Akkor méretnem szóltatok errõl a lehetõségrõl :-(
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha most pénzt kértem volna, akkor kb. 17-18 E Ft. kaptam volna. "
Mármint ha nem cserekártyát kértem volna.
Ha most pénzt kértem volna, akkor kb. 17-18 E Ft. kaptam volna.
A mostani Gépem teljesen megfelel nekem amire használom most 1 jó darabig.
Hidd el, egy forintot se kell gyûjtenem, ha 1 új gépet szeretnék venni. (Nem mondanám, hogy gazdag vagyok 100%-os baleseti rokkantként, de kapásból 3-4 új-jó gépet vehetnék. De minek ha nincs rá szükségem most.)
Tehát nem értem volna semmit azzal a 17-18 E Ft.-al. Csak keresgethettem volna máshol AGP-s kártyát.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Egyébként a pénzzel akkor is többet érsz ha egy régebbi használtat veszel belõle, majd a maradék pénzt félre téve gyûjtesz az új masinára. Ha a ramok árát nézem ddr1-ben akkor szvsz jobban megérné kicsit spórolni, mert a régi ramok 2x annyiba kerülnek mint az újabb ddr2-esek. Ennyi pénzért ugyanis nem tudtad volna semmilyen balf@sznak eladni a régi 6600-osodat ha csak megszabadulni akartál volna tõle.
Ez az én véleményem. És eszerint nagy marhaságot csináltál. Ennyi.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Amúgy meg mit kezdtem volna a pénzel, AGP-s kártya kellett nekem. Nem nagy a választék. Jó, hogy ez kapható még.
Új gépet (pci-e) most nem akartam venni 1 videokártya miatt.
Én inkább a pénzt kértem volna, ha nem tudnak ugyan olyat adni :P
2 év alatt elég sokat változott a VGA piac :)
akkor nincs ötletem, nekem ilyen bajom nem volt a 7900GT-vel
175.16_geforce_winxp_32bit_international_whql
175.16_geforce_winxp_32bit_international_whql
Elõzmény:
Sajnos a 3 év garanciás Gainward 6600 GT AGP 256 Megás DDR3 videokártyám 2 év után megadta magát.
Garanciálisan csere erre:
INNOVISION GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 AGP HDTV-s
TV -re szerettem volna átvinni a képet mint a 6600GT-nél gond nélkül ment.
De ezzel a 7600GT-vel nem akar rendesen összejönni !!!
Elõször a 6600GT-hez kapott (megmaradt) RCA kábellel próbáltam, ahogy eddig a 66000GT-vel ment.
Eredmény csak hangyás csíkos kép a TV-n.
Ezen a kábelen 4 RCA lehetõség, egyik se jó.
2 Kábelt kaptam a 7600GT-hez, azokkal se jó.
Kép átvitelt Egy megjelenítõként szoktam, akartam a TV-re átvinni és így nem megy !!!
Kipróbáltam a Klón módba, így a TV-n rendesen van kép !
De akkor az Egy megjelenítõ móddal mi lehet a gond ?
Még annó rég olyasmit hallottam, hogy a Klón üzemed nem a legegységesebb, igaz ezt az FX 5200-asnál hallottam.
Most már ezekkel az újabb kártyákkal más a helyzet ?
Köszi !
Érintkezés, tápellátás, esetleg hõfoka .....elsõ körben ezeket kellene megvizsgálni
Nem vagyok a probléma nagy szakértõje, de utánanézve a Phoenix BIOS-ok hiba esetén történõ hangjelzéseinek, több mint valószínû hogy valami van a videokártyámmal. Egy PCI E 7900GT-rõl van szó, a BIOS 1 hosszú és 2 rövid hangjelzéssel jelez. A gyakorlatban az történik, hogy legtöbbször már a Windows felállása utána fagy a kép, általában már a BIOS-ba belépve is, és van mikor már be sem bootol a dolog. Még mindig nem vagyok benne biztos hogy a hangjelzés VGA hibára utal, ezért lenne jó ha valaki megerõsítene benne.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Bocs, ha már valaki, feltette volna a kérdést, v. ha nagyon láma lennék.
Újra lett telepítve az XP-m(32bit), azóta viszont sehogyan sem tom beállítani, hogy a tv-n is látni tudjam a lejátszott filmeket. Klón- és dualview módban is csak az asztal fekete-fehér képét bámulhatom. Ha a monitoron megy a film akkor is.
A kártya Asus NVidia Geforce 7600 GS.A tv semmi extra(filipsz).
Leszedtem a legújabb nvídia drivereket, és az Asus honlapjáról amit lehetett. De egyikkel sem mentem semmire.
Légyszi, ha Valaki tud vmi megoldást írjon, mert azóta szünetel a mozizás.Köszi.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pcie
Bár mihez képest...
és gtx nem gt
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
elég baráti áron van, csak ezért gondoltam, a helyzet az, hogy az általad emlitett kártyákat nem használnám ki, mondjuk lehet ezt sem fogom.
mi a vélemény az Inno 7800GT rõl?
elbirja egy 350w táp(fsp)?
várom pro és contra
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ma Assassin's Creed közben kékhalál, nv4_disp.dll-re hivatkozott.
Akkor mi a teendõ??? Melyik nvidia drivert tegyem fel?????
Inno3D nVidia GeForce 7600 GT-m van.
Néhány játéknál volt eddig ilyen,pl WoW,1x sima netezés közben.
dxdiagban teszteléskor minden megy rendesen.Vkinek driver reinstall oldotta meg,vkinek a virtuális memória kikapcsolása.
A lényeg,h nem szeretném sokszor újraindítgatni a gépem drivercsere miatt,mert még a végén amiatt romlik el vmi.