GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linket tudnál hozzá adni? (a paráiról meg hogy kb. mennyi)
meg ama Geforce-k nem esznek túl sok áramot?
meg ama Geforce-k nem esznek túl sok áramot?
Inkább 8600 GT...alig 5 rongyal több...
hello!
érdemes vennem Gainward Geforce 6800GS helyére egy MSI NX7600GT-TD256 256MB AGP kártyát?
Meg mi a véleményetek errõl a kártyáról? Jóe-?
érdemes vennem Gainward Geforce 6800GS helyére egy MSI NX7600GT-TD256 256MB AGP kártyát?
Meg mi a véleményetek errõl a kártyáról? Jóe-?
Én is ezt mondtam :S
Ha oda vitted és garanciális akkor nem kell fizetned érte semmit!!!
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Jaja oda vittem vissza ahol vettem!!
Azért az szép hogy már a "garancia" sem garancia...
Azért az szép hogy már a "garancia" sem garancia...
Garanciális még a vga-d, oda vitted vissza ahol vetted????
😄😄...
Imádkozz hogy ne legyen hibátlan 😄DD
Azért jó tudni hogy már nem csak én vagyok fenn sg-s..😄
Imádkozz hogy ne legyen hibátlan 😄DD
Azért jó tudni hogy már nem csak én vagyok fenn sg-s..😄
Sorry a minõségért de 20kb-ba ez fért:S
itt áll feketén fehéren!!!!!!!!!amint megvan a telóm kábele,feldobok 1 képet!!!
Sztem azt elolvastad: 2500 ft a bevizsgálási díj ha hibátlan...és ez logikus is mert akkor miért olgoztak feleslegesen?...amugymeg ez mindenütt így van...ha tényleg hibás és garisan cserélik nem kell fizetned..
Az elsõ pillanattól csinálja kb 4napja vettem tegnap visszavittem valamit alkossanak vele...de mire visszakapom....:S:SSSS
szal 55°C a max amire melexik(melegedett)...
terhelés...annyira nem volt túlterhelve...(pl Carbon menüjében már csinálta)...én memória hibára gyanakodtam....de kiváncsi vagyok a véleményekre mert majd ha visszakapom a karit akkor tudjak oltani rajtukXD...
jah és a pofám leszakadt mikor megkaptam a karihoz a munkalapot...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> idézem!!!!: "2500 bevizsgálási dij,ha nem hibátlan" <#felkialtas>#felkialtas> erre varjatok gombok!!!
(Elöre is )Köszi a segitségeket!!
szal 55°C a max amire melexik(melegedett)...
terhelés...annyira nem volt túlterhelve...(pl Carbon menüjében már csinálta)...én memória hibára gyanakodtam....de kiváncsi vagyok a véleményekre mert majd ha visszakapom a karit akkor tudjak oltani rajtukXD...
jah és a pofám leszakadt mikor megkaptam a karihoz a munkalapot...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> idézem!!!!: "2500 bevizsgálási dij,ha nem hibátlan" <#felkialtas>#felkialtas> erre varjatok gombok!!!
(Elöre is )Köszi a segitségeket!!
Nemtom melyik progival nézted, bár igazából nem 1GB-os a vga-d, hanem 2x512MB-os 😉 --> tehát lehet azért látja némely progi 512-nek.
Illetve milyen alaplapod van???
Illetve milyen alaplapod van???
SLI s lapod van hozzá?
Mert ahhoz, hogy menjen mind a 2 SLI s lap kell tudtommal.
Mert ahhoz, hogy menjen mind a 2 SLI s lap kell tudtommal.
Vegyél még1et és akkor bekapcsolhatod az SLI-t máris megvan az 1 GB<#hehe>#hehe>...
ELOSZOR IS KAPCSOLD KI A CAPSLOCKOT..
masodszor..SLI-hez ket kartya kell, neked ketto van?
Azert van a forum, hogy segitsunk, ugyhogy nem privatban irom..
masodszor..SLI-hez ket kartya kell, neked ketto van?
Azert van a forum, hogy segitsunk, ugyhogy nem privatban irom..
HY! VAN 1 NVIDIA 7950 GX2-ES VIDEÓKÁRTYÁM 1Gb RAM-os.bárhol megnézem a rendszerinfót mindíg 512-t lát.AZ SLI FUNKCIÓT AZT HOGY TUDNÁM BEKAPCSOLNI VAGY MÛKÖDTETNI? VALAKINEK VAN VALAMI TIPPJE AZ PRIVÁTBA ÍRJON NEKEM.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
Nincs huzva veletlenul?
Homerseklet?
Mennyi idos?
Tap nem hiszem, hogy baj lenne..Az en 7600GT-m hez 300W-os codegen van, tokeletes.
Homerseklet?
Mennyi idos?
Tap nem hiszem, hogy baj lenne..Az en 7600GT-m hez 300W-os codegen van, tokeletes.
MIota csinálja? Csak nagy terhelõs alatt?
Ha most vetted akkor hibás.
Ha csak terhelés alatt akkor szar a hûtés.
Ha most vetted akkor hibás.
Ha csak terhelés alatt akkor szar a hûtés.
Hello Mindenki!!!!
van 1 GeForce 7300gt-m és elég érdekes dolgokat produkál....
pl 3dmarkban zöld alapon sárga csikos villogás...meg fekete csikok orrba-szájba....
mellékelek 1 képet is...
mi lehet a baja????
(abit nf8-v2 lap,sempron 2800+,350W-os -nem kinai- táp)

van 1 GeForce 7300gt-m és elég érdekes dolgokat produkál....
pl 3dmarkban zöld alapon sárga csikos villogás...meg fekete csikok orrba-szájba....
mellékelek 1 képet is...
mi lehet a baja????
(abit nf8-v2 lap,sempron 2800+,350W-os -nem kinai- táp)

Lehet, de azt nem lehet rajta allitani.
De ugylatszik megvan..
Fenyero beallitasoknal, be kellett pipalni, hogy minig azokat a beallitasokat hasznalja, es igy normalis..
De ugylatszik megvan..
Fenyero beallitasoknal, be kellett pipalni, hogy minig azokat a beallitasokat hasznalja, es igy normalis..
Lenne egy problemam..
Allitgattam a kartyat, es valahogy bekapcsoltam ezt a..nem tudom hogyan nevezzem..glow effect, ovrebright? Tehat, a feherebb, fenyes reszeknel felveszi a fenyerot, es igy vakito effektet csinal.
Viszont ez engem nagyon nagyon idegesit, es gondolom lassit is valamit..
Valakinek van otlete, melyik beallitas csinalja ezt?
Negative LOD bias nem, Gamma correction se ...:S
Elore is koszonom!
Allitgattam a kartyat, es valahogy bekapcsoltam ezt a..nem tudom hogyan nevezzem..glow effect, ovrebright? Tehat, a feherebb, fenyes reszeknel felveszi a fenyerot, es igy vakito effektet csinal.
Viszont ez engem nagyon nagyon idegesit, es gondolom lassit is valamit..
Valakinek van otlete, melyik beallitas csinalja ezt?
Negative LOD bias nem, Gamma correction se ...:S
Elore is koszonom!
De ha 64-es procid van, akkor nem olyan win lenne hozza a legjobb?
De szerintem itt nem a videokartyaval van gond, hanem annak a driverevel, es a winnel..de lehet tevedek...
De szerintem itt nem a videokartyaval van gond, hanem annak a driverevel, es a winnel..de lehet tevedek...
Nem, mivel az op rendszerem 32 bites xp pro.
Nekem 2400+ AMD, 1.5GB RAM DDR400 es 7600GT AGP.
Hl2 episode 1-ben stabil 40-50 fps.. EP 2-nek nem tudom mennyivel jobb a grafja, de sztem annak is nagyon jol lehet optimalizalva.
64-es win es driver van fent?
Hl2 episode 1-ben stabil 40-50 fps.. EP 2-nek nem tudom mennyivel jobb a grafja, de sztem annak is nagyon jol lehet optimalizalva.
64-es win es driver van fent?
Bármelyik játék, még a 3d mark 2003 is, most a hl-2 episode two-t nyomom.
3200 amd 64-es, 2 giga 400-as ddr ram, 7600 gt agp, de sztem driver, vagy kodek kompatibilitás lehet, amióta megvan,(március) azóta tapasztalom ezt.
3200 amd 64-es, 2 giga 400-as ddr ram, 7600 gt agp, de sztem driver, vagy kodek kompatibilitás lehet, amióta megvan,(március) azóta tapasztalom ezt.
Helló!
Olyan gondom van, hogy van egy 7600 gt-s agp-s videókarim, és 6-8 másodpercenként ugrik egy picit a kép amikor játszom, az introknál is és a játéknál is.Feltettem a legújabb drivert az oprendszer újratelepítése után, azzal ugrált, és utána fel tettem egy régebbi 93-al kezdõdõ drivert elõször azzal simán futott, de egy idõ múlva az is elkezdett ugrálni.
Ha valaki tud, adjon tanácsot lécci.
Olyan gondom van, hogy van egy 7600 gt-s agp-s videókarim, és 6-8 másodpercenként ugrik egy picit a kép amikor játszom, az introknál is és a játéknál is.Feltettem a legújabb drivert az oprendszer újratelepítése után, azzal ugrált, és utána fel tettem egy régebbi 93-al kezdõdõ drivert elõször azzal simán futott, de egy idõ múlva az is elkezdett ugrálni.
Ha valaki tud, adjon tanácsot lécci.
Zalman VF700
Tapasztalatok nálam:
Crysis demo: medium, de azért nem minden mediumon, igaz ez függ a procitól és a használt felbontástól is. Nálam ez 1024, fele medium, 20-40 FPS.
Bioshock: stabil medium, de szépen fut
COD4: majdnem max
UT3: na ezzel még nem játszottam, de U3-as motorral futó gamek eléggé megfogták, pl. RainbowSix:Vegas csak 800x600-ban futott igazán jó sebességgel.
(Mielõtt vki megkérdezné: 7600GS DDR3 ~ 7600GT, fõleg ha tuningolom, néha az is szükséges 😄).
Crysis demo: medium, de azért nem minden mediumon, igaz ez függ a procitól és a használt felbontástól is. Nálam ez 1024, fele medium, 20-40 FPS.
Bioshock: stabil medium, de szépen fut
COD4: majdnem max
UT3: na ezzel még nem játszottam, de U3-as motorral futó gamek eléggé megfogták, pl. RainbowSix:Vegas csak 800x600-ban futott igazán jó sebességgel.
(Mielõtt vki megkérdezné: 7600GS DDR3 ~ 7600GT, fõleg ha tuningolom, néha az is szükséges 😄).
7600Gs-hez valami hûtõt tudtok ajánlani?😊
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
Sziasztok!
Mit tud egy 7600gt az új játékokban? pl. Crysis demo, Bioshock, CoD4, UT3?
Mit tud egy 7600gt az új játékokban? pl. Crysis demo, Bioshock, CoD4, UT3?
Köszi a segítséget mindenkitõl! Visszavették, gariba kaptam egy újat az tökéletes!
Mi az, hogy tönkrement??<#rolleyes>#rolleyes>
Úgyemléxem ti törtétek el a GPU t.<#vigyor>#vigyor>
Úgyemléxem ti törtétek el a GPU t.<#vigyor>#vigyor>
amúgy a kártya 21500huf-ba kerül
Thermaltake Big Water 745D sürgösen eladó eredeti ár: 32.000
elvihetö 20.000ért (1 percet használt csak proba!! xboxba lett volna csak közben tönkrement az xbox...)
Miskolc akit érdekel az PÜ !!!!!!!!!
elvihetö 20.000ért (1 percet használt csak proba!! xboxba lett volna csak közben tönkrement az xbox...)
Miskolc akit érdekel az PÜ !!!!!!!!!
kösz az infot akkor szerintem a gt veszem meg a gs helyett
(inno3d)
(inno3d)
egpróbáltuk egy haveréba beletenni, bár neki is 300w-os a tápja. De ott sem ment!
INNO3D! Bocs!
Marmint INNO3D, Galaxy, stb...
Nekem Inno3D-m van 7600GT, es semmi baja, meg nincs egy honapos mondjuk.
De szerintem legjobb lesz, ha visszaviszed.
Nekem Inno3D-m van 7600GT, es semmi baja, meg nincs egy honapos mondjuk.
De szerintem legjobb lesz, ha visszaviszed.
GeForce 7600GT, DDR3 HDTV támogatású.
Mutatok linket: http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/3359-5.jpg
Vagy mire érted, hogy miylen gyártó?
Mutatok linket: http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/3359-5.jpg
Vagy mire érted, hogy miylen gyártó?
pfff😞 na az fasza! Sokáig bírta a kari...