Ableton Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
From Berlin, Germany comes Ableton and their Live 1.0, the first audio sequencer for live music performance. There are two main windows in this PC/MAC program: Arranger window where a matrix of audio clips are available for instant, live "on-the-fly" playback and the Session window where the same clips can be organized or sequenced into cohesive, preprogrammed songs. Unique and essential to Live 1.0's operation is that your song "set" plays continuously without glitching while you manipulate all controls, edit sounds, import sound clips from disparate sources, insert effects, change the arrangement or anything else!
Size: 15113 KB
Released: 10.12.01
Download
pass: magesy
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
létezik valami leírás az effektekrõl valahol, ami bemutatja õket és elmagyarázza? mert van egy jópár és amikor effektezni akarok nem nagyon szeretnék mindig mindent kipróbálgatni.
a progit meg csak most tanulgatom még, szóval jóljönne egykis segítség belõle ilyen szinten.
elõre is kössz a válaszokat és a segítséget ha tudtok!
píísz
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
😛PPPPPPPPPPPPP
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Október 21-én a HARMADIK találkozó!
Helszín ezúttal a Supersonic Technikum, IV. Pacsirtamezõ u. 41.
Nyitás du 2, elsõ elõadás 3-kor, tart a meeting kb este 8-ig, majd 9-tõl liveact reggelig... Olvassátok a FREEE-t 😉
Szilvuplé Varieté 1064 Budapest Ó utca 33. (Ó-Nagymezõ sarok)
15-órától Scorchio tagtársunk fejtágít a kezdõknek, 'Hogy indulj el...'
16-órától Hanuska 'HAN' Gábor (KORG) igyekszik reprezentálni az Allen&Heath új keverõjét, a Xone3D-t, melyet utána ki is lehet próbálni.
Majd ezekután Gabriel A Dawn (GAD) következik, aki bemutatja a szettjének felépítését és az általa használt eszközök setupjait
Aztán lesz még házibarkács midibemutató Madhead kollégától és természetesen az elmaradhatatlan live-fórumozás - ekkor kell odamenni a másikhoz és megkérdezni, h mi a tapasztalata/trükkje Smile
Tehát 15 órától mindenkit szeretettel várunk! - érkezz idõben.
from ableton.hu fórum
5.0.1-et használom, nagyon zseer...mindent tudo kis/nagy program...
szal aki akar is vmit kezdeni, az ezt használja

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet live-al transzponálni instrumentet (VST, AU RTAS stb.)
Nagyon köszönöm
Only Ableton Live mix 😉
N-Ice: jók a mixelések, grat <#eljen>#eljen> csak sajna nem az én stílusom ez a múzik....
Kesz lenne a mix, mielott megy radioba gondoltam megosztom veletek, viszont kerek velemenyt hogy kinek hogy tetszik ill. nem. koszike elore is.
http://www2.jameszabielafanclub.com/frozenbeats.mp3
byez
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
õõõ
P4 3.0 Ghz 300 giganyi vinyo 2 Giga ram es mostmar alaplapi hangkartya.... ket SB-t hazavagtam... LOL. viszont igy gozom sincs mi lehet a baj vele, ott kene lenni. na mindegy
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
õõõ
az 5-ös nem jött be mert lassult. Az auto bpm-re meg nincs szükség, mert annyira tudok azért warpolni 😊
a hangkártyám pedig egy TerraTec Aureon 5.1 Fun, tehát nem 7.1-es és nem is csoda sajnos 😄
õõõ
A hangerõ problémája szerintem meg az lehet, hogy egyik csatin leviszi a zene hangerejét, a másikon ezzel egyidõben pedig fel. Tehát van egy olyan pont, amikor mind2 50%-on van, de összességében halk az egész. (Amugy a King hangkártyája valami 7.1-es csoda... de azért jó, ha szétnézne M-Audio házatáján 😊)))
Én inkább javallom, hogy a hangszinekkel játssz és utoljára nyúlj a gain-hez a pofás átkeverés érdekében.
Másik dolog: teszt oldal már kész, csak a fórum hiányzik 😛 Javaslatokat és ötleteket várok ebbe a fórumba, vagy az
a masik: 2 lehetoseg van amivel tudsz gain-t "hangerot allitani. Mikor bent van a ket zene akkor szimplan a fenti hanghullamon a clip volumeot feljebb viszed mig nem eri el a kivant hangerot vagy van egy masik lehetoseg ami viszont egy effekt ergo memoriat hasznal az a Utility. Itt beallithatod az adott track gainjet. Ha szabad javasolnom az elso lehetoseggel eljel.
Na majd ird le hogy milyen geped van, de pontosan.
Byez
ezúttal a 4-es Ableton...a warpolás nem lehet probléma, mindegyiket jól bewarpoltam, gyakorlatilag végigfuthatnának egymás mellett a számok elütés nélkül...szóval warpolás kizárva. Addig nincs is gond amíg a kimeneti bpm megegyezik a warpolás után kapott bpm-mel, csak ez így ugye nem frankó hisz mixelésnél mindenképpen akadni fog valamelyik szám...jó lenne már tudni hogy mi a gáz :S (ja és TerraTec Aureon 5.1 Fun kártyám van)
a másik: beteszek két számot és mondjuk ugyanazon 20 ütem alatt 100-0-ra leviszem az egyik hangerejét, míg a másikét 0-100-ra, viszont a közepén elhalkul, gondolom ez a számok közötti hangerõ különbség miatt van. Ti mivel hozzátok "egy szintre" a számokat?
õõõ
http://teszt.ableton.hu/banner/abletonhubanner.swf
de nalam nem jelenik meg szal ezt copyzzatok a bongeszobe😊
byez
Jó, persze lehet fikázni, de ki is jelenthetjük, hogy aki mixelni akar, az megy a Traktorral zenélni, aki zenét csinál, az pedig marad az Abletonnál. PErsze nem kizárt egy ReWire - szerintem. Igazából a Traktor 2.0-t próbálgattam anno - lehet annál autoBeatMixing-et csinálni? Vagy fülre és szemre kell összelõni a dolgokat???