Sasha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kicsit off de NAGYON FONTOS lenne!

Eladó 1 db jegy James Zabiela /progressive, techno/ 2010.04.23-ai (péntek) bulijára, mely a White Angelben kerül megrendezésre.

A buli eredetileg múlthét pénteken lett megtartva, de az izlandi vulkánkitörések miatt JZ nem tudott eljönni, mivel a reptereket lezárták, így e hét péntekre halasztottak mindent.

A jegy az elsõ 1000 db-ból lett megvásárolva, így ára 1900 FT, melyet Budapesten tudnám átadni!

NAGYON FONTOS lenne ha elvinnétek! 😞

Érd.: 70/4202767 vagy [email protected]

Üdv! Jamoo
Nh Shevits
ez tényleg felesleges topic... persze maga az ötlet nem rossz, mert mégiscsak Sasha-rõl van szó. de az én Max Graham és Infusion topicom is befuccsolt. <#hehe><#kacsint>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Narcotic Syntax
nekem elég csak underworld ahhoz h be legyek sozva 😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

franco
az említettek közül bármely 2 lenne mondjuk szigeten már be lennék sózva...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Narcotic Syntax
csakis Özgür Can !!!😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Yunus Güvenen 1000X jobb!!😛
Meg Subsky is!

keep it minimal

G&D <#worship>

PResident Evil
James Holden !

Tufa
Dekay meg mégjobb 😊

Digweed jobb! <#bee1>

Tufa
Van már houseos, sõt prog house os topic. Millió jó dj van, de azért nem kéne mindnek topicot nyitni...

Bacsy
Ki mit gondol errõl a Brit uriemberrõl? Szerintem a világ legjobb Dj-je <#vigyor2> Nem mellékesen Pénteken fog játszani a Flörtben.