Haunting Ground

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

misi9
valaki segítene, mert elakadtam a játékban. Van egy olyan tárgyam, hogy Lunar Refractor, és nem tudom, mit kell vele csinálni. A pályát elejétõl a végéig bejátam, de semmi ötletem...<#confused>

<#lama> <#idiota>

CHEAPBOY
NEmugyanaz? Europaban, PZ a neve, s jo europaihoz hiven en is annak hivom😄 Jenki szeretoo kutyak!!😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Az a Fatal Frame aranyviragom! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nagyon jó, nagyon hangulatos, és meglehetõsen nyomasztó😊
A project zero 2-t nem üti, de hasonlóan félelmetes játék! 😊

Sephi
Majd elvalik a hetvegeig 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Kislány a kiskutyájával...

Luiprima
Inkább fantasys jellegû és nem a harcon van a hangsúly hanem hogy hová tudsz elbújni de azért nagyon sokat ne várj tõle jó közepes.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Ugye nem egy Cold Fear fiiling?

encsak holnap reggel tudom lecsekkolni...<#rinya> mar alig varom... bar abbol csak kb 5 perc lesz, mert ugyis beesek az agyba es huzom a rokabort delutanig ^^

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Luiprima
Igazi túlélõ horror egész kellemes bár még nem sokat játszottam vele kb 2 órát.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

JAH ES IGEN elnezest: ONLY PS2!!!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Hangulatosnak igerkezo jatekot kapunk a kezeink koze??? >>>KATT<<< Iteljetek meg ti! EN a kepek lattan beizgultam egybol az anyagra!!! Szerintem jo stuff lesz! Remelem Capcom minoseg lesz(ala Rezik)

← ElőzőOldal 2 / 2