King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valami förtelem.
A Gamers editionra (+HdPack) a Magyarítás felmegy?
Én azthiszem a 27edik pályánál vagyok amikor meghal az a néger hapsi és azzal a Jommyvel vagy kivel kell elmennünk a repülõhöz. Már 3szor újrakezdtem az utolsó checkpoint-tól de a Jimmy soha nem szállt fel a repülõre. Csak áll mellette. Patchet nem találtam a játékhoz. És ezt a pályát nem is tudom elõrõl kezdeni. Már a második eset h iylen selejtes betöltésû pályát találtam de elõször újra tudtam kezdeni, mert még nem léptem checkpointba. Valaki tudna erre vmi megoldást?
http://tesztgep.blogspot.co.at/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jó a King Kong eddig, bejön...
Nekem SOS-be kellene valami amivel átküzdöm az akadályokat. 😄
Megakadtam légyszi valaki ha tud küldjön már vagy magyar feliratot, vagy végigjáttszást.
Nagyon köszi elõre is.
[email protected] a címem
<#wave>#wave><#worship>#worship>
ausztriában vettem a game-t sajan nem magyar esetrg ha valami magyar nyelvi file-okat valaki külden ha nem gond. [email protected]
a segítséget elõre is köszönöm!
1ébként nem feltuningolták, hanem az x360-as változatot átportolták PC-re. ugyanis alapból a Ps2-es verziót kaptuk.
Egyebkent neked nem magyarul van meg a normal verzio?
Most játszottam végig elõször, de megint végig fogom vinni, mert csak 90%-osra sikerült, meg még unlockolásra vár egy csomó bónusz 😊 , meg olvastam valami alternate ending-rõl, de igazándiból nem akarok "elõreolvasni" (spoiler) vagy cheateket használni.
Megérte az árát, sajnos csehül van a menü+feliratok, de szerencsére nem szinkronizálták le (ellentétben pl. a Far Cry-al, amit egy cimbora kölcsönadott, és full cseh menü+hang...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ott tartok, hogy Jimmyvel vagyok, fel kell gyújtani egy bozótost, aztán menni tovább, jön két dínó, aztán még két repülõ szröny, és ott van lennt a vízben a repülõ...
naszóval valamiért beakad a játék, odamegyünk Jimmyvel a repülõhöz, neki be kéne szállnia, de valamiért nem száll be, csak ott áll a repülõn...de máskor meg beszáll, elrepülnek, és nem történik semmi, nem sötétül el és nem dob át a másik pályára...
valakinek volt már hasonló problémája?
plííz írjatok!
köszi!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egyébként neked van meg magyarul nem? Neked mekkora a feltelapített játékban a KingKongTheGame.bf fájl? Nem tudod valahogy feldarabolni és feldobni Rapidra, vagy más tárra? Az ingyenes. Már vagy egy éve hajkurászom azt a fájlt, de nincs eredmény.
Na jólvan, kicsit bõ lére eresztettem a mondókám. Ha megtalálom valahol angolul,szólok itt a fórumon. Ciao
Egyébként ha valaki meg tudná mondani hány nyelv van a magyar változatban annak is örülnék.
Ott vagyok amikor a king kong a t-rexel harcol hogyan kell legyõzni?ha tudtos legitsetek elõre is köszi.
------
Egyébként nem te voltál az aki a T2T topicban mentést kért?