King Kong

Oldal 1 / 28Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez valami förtelem.
Biztosan. Elvileg nem is hivatalos a HD-s vagy igen?!
Hello mindenki, Játszik ezzel a játékkal még vki?
A Gamers editionra (+HdPack) a Magyarítás felmegy?

ja és itt nem árulják...(mi elött bárki megszólna)
valaki küld müködõ magyarítást v magyar filéket?
Sziasztok.Help a king-kong egyik szakaszán pontosabban az 58% -nál elakadtam.A barlangban ahol a magaslaton van egy kapu,az elõtt bokor,és folyamat jönnek a dínók.ha meg brobálok elmenni tüzet keresni,valaki mindíg meghal a társaim közül.helppppp
Hello!
Én azthiszem a 27edik pályánál vagyok amikor meghal az a néger hapsi és azzal a Jommyvel vagy kivel kell elmennünk a repülõhöz. Már 3szor újrakezdtem az utolsó checkpoint-tól de a Jimmy soha nem szállt fel a repülõre. Csak áll mellette. Patchet nem találtam a játékhoz. És ezt a pályát nem is tudom elõrõl kezdeni. Már a második eset h iylen selejtes betöltésû pályát találtam de elõször újra tudtam kezdeni, mert még nem léptem checkpointba. Valaki tudna erre vmi megoldást?
Már megvettem a játékot...

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Kongy
Egyszerûen csak azért rinyálnak a magyar fájlokért mert nem képesek érte kiadni 3k-t. A boltban magyarul +kapod...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tudja valaki hogy melyik fájlokat kellene fordítani és az hogy lehet?

Lefordítnai nehéz?Melyik ,milyen kiterjesztésû fájlokat kell fordítani?

totyak
Beírom megint, hátha valakinek megjött a kedve. Szóval, ha magyar felirattal megvan valakinek a játék és hajlandó lenne megosztani a többiekkel, akkor jelentkezzen itt a fórumon.

Kongy
A fene vigye el! Pedig a Box-os verzió királyul néz ki. Mijaz,h csak amcsiknak? És hol maradnak a madzsar gémerek?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Üdv.!
Jó a King Kong eddig, bejön...
Nekem SOS-be kellene valami amivel átküzdöm az akadályokat. 😄
Megakadtam légyszi valaki ha tud küldjön már vagy magyar feliratot, vagy végigjáttszást.
Nagyon köszi elõre is.
[email protected] a címem
<#wave><#worship>
Hi! megint elakadtam, de mot a városban,hali!városban! csak dühöngök, török zuzok de nem zudom merre! találtam egy buszt egy kapu elött, de csak felemelnei tudom, aztán csak ácsorgok ott vele mert bármit nyomok nem csinál vele semmit, space-el lerakja enyni.hoygan tovább??köszi!!!!!
hali! elakadtam rögtön az elején! egyrészt nem tudok fegyvert váltani, csak ha az egyiket eldobom.másrészt nem tok továbbmenni- egy nagy teremben vagyok sok oriás százlábu ostromol, haláluk után csak mint pok a falon jövök megyek de semmi kiút😞
ausztriában vettem a game-t sajan nem magyar esetrg ha valami magyar nyelvi file-okat valaki külden ha nem gond. [email protected]
a segítséget elõre is köszönöm!
Maxtreme
Nekem nincs meg 😊

1ébként nem feltuningolták, hanem az x360-as változatot átportolták PC-re. ugyanis alapból a Ps2-es verziót kaptuk.

totyak
Arrol mar en is hallottam, meg kepeket is lattam. Eleg szepre feltuningoltak a jatekot.

Egyebkent neked nem magyarul van meg a normal verzio?

Maxtreme
Énemg a king-kong highres (gamer) editiont, de sajna nem lehet kapni sehol, csak online.. (azt is only amcsiknak)

totyak
Még mindig keresem a nyelvi fájlokat. Valaki tegye fel legyen szives. Köszönöm.

Kongy
Egyszerû. Vedd meg...ha annyira kell kiadsz érte 3000 Ft-ot. Különben sincs warezolás... -.-

Anybody
Csá mindenkinek nekem még el se akar indulni a game. Mindig olyasmit ír hogy helyezzem be egy másik meghajtóba de akkor se megy. Mit kõ ilyenkor csinálni? (nem CD-n van meg hanem letöltöttem)

sure
Üdv mindenkinek, én Csehországban, Brnoban vettem meg a játékot 199 koronáért a helyi Tesco turkálóban (kb. 2000 forint), azzal a felkiáltással, hogy "A filmrõl azt hallottam, hogy sz*r, vajon mennyire lehet sz*r egy sz*r filmbõl készült játék?". Ehhez képest, nagyon pozitív csalódás! A grafika hangulatos (nem ûberász csilivili, de legalább racionális a gépigény), maga a világ és a megoldandó "feladatok" ötletesek, az AI nem olyan ordítóan ostoba, mint nagyon sok sztárolt játékban.

Most játszottam végig elõször, de megint végig fogom vinni, mert csak 90%-osra sikerült, meg még unlockolásra vár egy csomó bónusz 😊 , meg olvastam valami alternate ending-rõl, de igazándiból nem akarok "elõreolvasni" (spoiler) vagy cheateket használni.

Megérte az árát, sajnos csehül van a menü+feliratok, de szerencsére nem szinkronizálták le (ellentétben pl. a Far Cry-al, amit egy cimbora kölcsönadott, és full cseh menü+hang...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

totyak
Nem dobod fel a játékot rapidra? 100Mb-os darabokban fel lehet rakni és ingyenes a feltöltés. Tök jó lenne, biztos sokan örülnének rajtam kívül is.

Kongy
Én magyar felirattal vettem meg amikor megjelent,még anno 9000 Ft-ért.

A Cdgalaxisnál magyar felirattal adják ki a gamet, 2999 pénz.
totyak
Én küldeném még, ha be tudnám végre szerezni valahonnan a magyar fájlokat. Ezeket sajna szinte lehetetlen megtalálni, de hátha.

Kongy
mentés

Kongy
Nemá! Ez a fórum is kihalt,már senki sem játszik a king konggal. Már én se játszok vele...

Mayorpapa
bocsi, ez félre ment 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
utolsó elõtti

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Kongy
Haszbálsz trainert vagy vmit? Ha nem akkor ez egy bug. Vagy vmit rosszul csinálsz.

stargatelost
üdv
ott tartok, hogy Jimmyvel vagyok, fel kell gyújtani egy bozótost, aztán menni tovább, jön két dínó, aztán még két repülõ szröny, és ott van lennt a vízben a repülõ...
naszóval valamiért beakad a játék, odamegyünk Jimmyvel a repülõhöz, neki be kéne szállnia, de valamiért nem száll be, csak ott áll a repülõn...de máskor meg beszáll, elrepülnek, és nem történik semmi, nem sötétül el és nem dob át a másik pályára...
valakinek volt már hasonló problémája?
plííz írjatok!
köszi!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kongy
bazz,segitsen má vki. Újrajátszottam a gémet és New York utcáin LENNÉK ha kitudnék szabadulni a láncokból! Haverom PSP-jén játszottam,és neki csak egy bejátszás,bezzeg PC-n nekem kellene nyomni vmit.

heló elakadtam 1 rész mert nem tom legyõzni a tirexeket
Kongy
csak hülyéskedtem XD Ha angolul akarom látni a játékot átmék haveromhoz... xD

totyak
Hát nekem angolul van meg, de mira 56k-val feltölteném azt a több mint egy gigát, elunnám az életem. Mennyi a letöltési sebességed? Ha nagy, akkor szerintem jobban jársz, ha lekapod az egészet angolul. Meg abban sem vagyok biztos, hogy melyik fájl a nyelvi. Szerintem a feltelepített játék könyvtárában a KingKongTheGame.bf lesz az, de lehet, hogy még a video mappában is vannak szövegek.

Egyébként neked van meg magyarul nem? Neked mekkora a feltelapített játékban a KingKongTheGame.bf fájl? Nem tudod valahogy feldarabolni és feldobni Rapidra, vagy más tárra? Az ingyenes. Már vagy egy éve hajkurászom azt a fájlt, de nincs eredmény.

Na jólvan, kicsit bõ lére eresztettem a mondókám. Ha megtalálom valahol angolul,szólok itt a fórumon. Ciao

Kongy
Nem tudná vki átküldeni nekem az angol feliratot? Marhára kéne.

ez a file engem is érdekelne
totyak
Üdv! Még mindíg keresem a magyar nyelvi fájlt a King Kong-hoz. Véleményem szerint a KingKongTheGame.bf fájl tárolja a szövegeket. Akinek megvan ez a fájl a magyar játékból, vagy idõközben megszerezte, azt kérem, hogy tegye fel mondjuk rapidra, vagy más tárhelyre. Nálam ez a fájl 1,12 Gb, de ez 10 nyelvet tartalmaz. Valószínûleg a magyar fájl kisebb, mert kevesebb benne a szöveg. Nagyon köszönöm.

Egyébként ha valaki meg tudná mondani hány nyelv van a magyar változatban annak is örülnék.

holl lécci a linket add már meg ha nem nagy fáradtság?
olvass vissza és meglátod!

Megtudná valaki adni a játék magyar nyelvi fájlait.
Szevasztok tudnátok segiteni nekem?
Ott vagyok amikor a king kong a t-rexel harcol hogyan kell legyõzni?ha tudtos legitsetek elõre is köszi.
totyak
Hát mostanában biztos nem jártam T2T topikjában. Max régebben kérhettem, de most biztosan nem. Azért kösz hogy válaszoltál a kérésemre, nagykár hogy nemtod feltenni, mert már rég hajkurászom. Mindegy, mostmár tényleg békénhagylak a kunyerálással. THX

Kongy
Feltenném,csak az a probléma hogy nincs PUBLIKUS tárhelyem...
------
Egyébként nem te voltál az aki a T2T topicban mentést kért?

totyak
Ez mostmár tényleg csak egy ilyen uccsó próbálkozás, de azért megkérdezem. Nem tennéd fel az egész játékot valami tárhelyre, hogy aztán onnan mindenki (köztükén is) letölthese, aki magyarul akar játszani? Amúgy bocs, hogy lehordtalak egy elõzõ levelemben, csak tényleg azthidtem, hogy csak szivatsz, hogy neked magyarul van meg. Amúgy ha a válaszod nemleges, akkor többet nem zaklatlak ezzel a problémámmal. Köszi.

Kongy
már bocs,de megpróbáltam átküldenim,de nem ment mert xar a freemail. Aszontad a reslang ne teszi magyarrá. innentõl kezdve,asstem nem tok mit átküldeni. legszívesebben játékot cserélnék veled,mert rühellem a magyar feliratot a játékban!

totyak
Jujj de csúnya szád van ember. Szerintem anyukádnak ki kéne mosnia a szádat szappannal, meg egy kis tisztességre tanítani. Semmi csúnyát nem mondtam neked, csak egy kicsit indulatosan írtam, erre lebazdmeg-ozol. Hát ez nagyon nem szép tõled. Ha boldoggá tesz akkor igen, tegyél fel képet a csodálatos magyar King Kongodról, csak ne tedd közzé mindenkinek legközelebb, hogy neked magyarul van meg a game, aztán meg ha valaki segítséget kér, azt átb@szod. További szép estét.

Kongy
ha nem tudsz angolul az elég szomoró -.-

Oldal 1 / 28Következő →