LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Otthon ha hallókészülék nélkül hallgatom a tvt. 65-70-re kell felnyomni hogy értsem is, samsung 80 cm van
100 ezer Ftért tudsz venni pl Samsung UE43TU7022-t ami nagyobb méretű és 4K-s
Vegyél mellé egy Aktív hangfalat (kb 15e) és egyből jobb lesz a hangzás is.
Samsung 32T5372
LG 32LM6370PLA
A kettő közül melyik jobb? Samsung 2x5 w hangszórója elég erős? Rossz a hallásom.
Az Lg tudtam megnézni Euronicsba, hogy milyen a képe, elég sötét. De ez 2021 megjelenésű a Samsung régebbi.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ha müholdas csatorna , akkor vagy szerzel valahonnan egy simkártyát és egy beltérit hozzá ami tudja dekodolni, és ahhoz még az is kll, hogy europa igy magyarország felett is legyen sugárzása a müholdnak. Egy amcsi esetén ez elég bajos.
Ha online TV akkor elö kell fizetni egy VPN programra és megadni azt az országot amelyiket akarod nézni és igy PC-n keresztül át tudod TV-re játszani ak épet.
TV-n belül talán segithet ha a régiót átállitod arra az országra , de nem minden esetbe veszi be a rendszer ezt a trükköt és tudni fogja, hogy honnan nézed.
Abban tud esetleg valaki segíteni, hogy milyen módon tud az ember esetleg küföldi TV szolgáltatásokat igénybe venni itthon? Ha például egy amerikai szolgáltatónak a csatornáit szeretném nézni a TV-n, arra milyen megoldások vannak. A válaszokat előre is köszi.
Üdv, TvDiszkont.hu
Visszatérve, utánajártam a set top box témának elég rendesen. a Lényeg, hogy ha régi kábeles vagy műholdas TV adásod van, akkor nyugodtan vehetsz az adásnak megfelelő CAM kártyát, amit beteszel a tv-be a set top boxos kártyával és már lehet is a TV-n belőni a csatornákat. Ez független attól, hogy t-home vagy upc, ha a tv tudja a DVB-C és DVB-S akkor tudja kódolni cam kártyával. A Cam kártyát is úgy kell megválasztani, hogy Satelites vagy Cabeles legyen. T home állítja, hogy nem működik, de pedig működik. Ami felejtős, ha IPTV-d van, de akkor jó esetben pár hónap/év múlva jön a felhő és internet alapú TV-zés, akkor ezért lesz offolva a set top box.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Set top box kiváltásával kapcsolatos kérdéseket ide vagy van ennek topikja valahol, ahol nem találtam?
Kicsit régen vettem (15 éve), de a mai napig eszméletlen jól szól, még semmit nem hallottam azóta ami überelte volna.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Istenien szól :D
Ilyen mélyeket soundbar nem tud manapság.
Igazából semmit nem gyártottak azóta sem, ami addig lemenne, mint ez. Nem tudom az okát.
DB
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nalunk a fel csalad az en plex serveremrol tevezik olyanok is akik nem velem elnek (mobilra es tabletre is van kliens mind Androidos es iOS, plusz webes browserbol is el lehet erni).
A forumjuk a plex.tv-n is tele van jo tanacsokkal.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de ITT van egy kép róla hogy nekem hol van a távirányítón!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.23. 16:03:27
Láttam volt ahol befigyelt 300 alá is az 55'-os! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.23. 11:22:33
Mert nálam az LG OLED-hez egy Magnat 250 van társítva és csak abban az esetben nem kapcsol vissza a rendszer ha a TV-t bekapcsolom amennyiben AUX módban kapcsolom le.
AUX módra a PC hangja van kivezetve.
Nem tudom, csak egy tipp!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.22. 19:10:46
Vettem egy Panasonic HTB488 hangprojektort, HDMI ARC kimenettel, minden OK, van hang, tudom állítani a hangerőt a TV-n (B8 LG)
De, ha kikapcsolom a TV-t, kikapcsolja a sound bar-t, ez rendben van, majd vissza, és semmi, nem hajlandó a hangprojektor visszakapcsolódni? Ez mi a szösz?
Ezért kérdezlek titeket. ;)
Érdemes-e az alábbi típust vételezni?
Most elég tűrhető áron van. ;)
LG OLED 55 B9 PLA
Az lehetséges, hogy az otthoni PC-re és feleségem Laptopjára is felteszem a szervert? Ilyenkor, ha be van kapcsolva a két gép, mindkettőről tud menni a stream? BTW az ideiglenes meghajtó a terrás HDD-re raktam a hely miatt. Nem is gondoltam az SSD-re :) De köszi!
Eddig nem volt ra panaszom (kb 5 eve hasznalom)
Vigyazz ha 4k-ban van valami es a halozatod gyenge es mondjuk 4-kban akarsz streamelni akkor hamar diavetites lesz belole peldaul.. tehat erdemes azert neha ranezni a transcode-ra.
Ja es erdemes a cache-t olyan helyre tenni ahol van helye terjeszkedni... Kulonben gyorsan kinyirja az ssd-t. inkabb hely kell neki es nem sebesseg.
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2019.11.01. 00:15:04
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha jól látom, elég lenne csak a media szervert letölteni és ott kell garázdálkodni?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.10.31. 21:06:35
Update. Megnéztem ezt a programozást, amit kell csinálni, de ennél lehetne szájba rágósabb, mert ez nekem így erős elsőre...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.10.31. 15:01:58
Én plexet használok, ott simán menüből tudod állítani, hogy hogyan küldje át a filmet.
Mivel nincsen semilyen hangrendszer a TV-n ezért pont nem izgat fel, hogy milyen hangformátumban szól a tv. Ez olyan esetben is segít, ha a képformátum nem megfelelő vagy csak hangformátumot tud konvertálni?
Viszont egyvalami kifogott rajta.
Az animgif! :D
Pedig preview-t abból is tud....
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2019.10.31. 12:04:35
Ha mégis cserélnél: LG elég sok mindent megeszik, de pár formátum (TrueHD, Atmos) megfekszi a gyomrát, Sony Androidjára pedig bármit telepíthetsz a play storeból. Képminőségre nagyon más lesz viszont (Samu VA panelt használ, többiek tipikusan IPSt).
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.10.31. 07:58:47
Sajnos leírások elég hiányosak amiket a neten találtam, ezért se tűnt fel ez a bibi mikor vettem a TV-t. Ki van itt képbe a TV-kkel kapcsolatban és mit tudna ajánlani helyette? Ugye sokat torrentezek és serviioval osztom le a TV-re az anyagot, illetve HDD-ről is nézünk filmet, de jó lenne, ha nem minden nfo file-t kéne átbújnom azért, hogy lejátsza a TV a file-okat.
Ezt meg féláfával vettem, tehát nekem 650-be került nettó.
Lehet, hogy jövő márciusra már a boltban is ennyi lesz, de én most nézem, nem akkor fogom csak ;)
Egyébkén 730 körül van több helyen is most, érdemes lecsapni mert Black Friday és karácsony előtt igencsak fel fog szaladni az ára megint....
Természetesen ISTENI, minden fantasztikus rajta :D
DB
Ami a videón / képen van, az 400 dodó, sajátomból kiindulva nem rossz, de erősen szivárványoz és shadow detail mint olyan nincs. Teraszra frankó.
A Videók természetesen meggyőzőek.
Amúgy el vagyok én az OLED-el. <#nevetes1>#nevetes1>
Csak informálódom. <#wink>#wink>