DAFT PUNK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárcsak nekem is megjönne már...
How much can you take,before you snap?
Viszont tényleg átgongolt tervrajzok, ugyanis Guy-Man maszkja alatt tényleg így nézett ki a "nyák-arc" az Electroma-ban.

http://imgur.com/a/Sl2RR
igaz nem hi-res, de wow, még jobban várom,hogy itt legyen 😄
egyébként leginkább azért rendeltem elõ instant, mert egyes források szerint a korábbi daft punk albumoknál az elõrendelõi kiadásban több minden volt, mint a megjelenés után kaphatóakban.
épp most láttam,hogy az amazon-on pl már 19 fontért is meg lehet venni,ami azért sokkal barátibb ár.
myplaydirect.com, ami a hivatalos daft punk oldalról érhetõ el, még rögtön akkor rendeltem, mikor elõször felrakták a lehetõséget. 40$ +8$ shipping, ami elég drága ár az átlaghoz képes, na de ez mégis csak egy daft punk stúdió album 😊
(mert ugye eddig csak a CD-sek kaptak visszaigazolást)
Pont ez a bajom vele 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Tul sok a nyalas enek, nekem ez nem Daft Punk."
A Discovery-n (a közízlés szerint legjobbnak titulált DP-korongon) található olyan dalok, amelyek nem sample-ként vagy loopként használnak szöveget mind ilyenek voltak. Képzeld el a Something about us, a Digital Love, Face to Face szövegeit a vocoder nélkül.
Szerintem is lehetett volna kicsit több instrumentális dal, esetleg karcosabb hangzással, mint a Homework-ön, de annyira nem illett volna bele ebbe az arculatba. De a Human After All-t is szidták a kritikusok, mert eltûnt a Dicovery harsánysága és életvidámsága. A Homework után a Discovery is túl selymes volt. Nem aggódom, a következõ stúdiólemezen szerintem megint visszatérnek ezek a stílusjegyek. Vagy akár a RAM-remix albumon, ha megvalósul.
Tul sok a nyalas enek, nekem ez nem Daft Punk.
De ez nem azt jelenti, hogy ez szar, csak en nem ezert szeretem oket.
Discrovery-t tartalmaz nyomokban, Homework-ot semennyire sem, de azt meg elviselem, leven az egy megismetelhetetlen muremek volt, nem varhato el, hogy egy banda konstans ilyen szinvonalu lemezeket csinaljon. 😉
Tobb szinti kellett volna nekem, tobb robot, tobb elektronikus kiserletezes, kevesebb enek 😊
A régi diszkós vonalhoz hasonlításhoz nem tudok hozzászólni, azokat nem ismerem, alapvetõen metal, rock, blues, jazz amit hallgatok, de a Daft Punkba mindig is találtam valami különöset ami miatt szerettem. Ebben az albumban meg fõleg, olyan mint egy jó prog/pszichedelikus rock, igazi utazás hallgatni.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
illetve melyik daft punk-ot tartalmazza csak nyomokban?
nem akadékoskodásból, csak érdekelne a válaszod és legalább pörög a topik.
Az jutott rola eszembe, hogy a Daft Punk csinalt egy funky lemezt 2013ban tele olyan szamokkal amiket a 60as 70es evekben a Kool & the Gang meg Donna Summer ket igazan utos disco slager KOZE rakott be tolteleknek, hogy beteljen vegre az album 😄 Na ilyenekkel van tele ez a lemez.
Nem rossz, de nem is jo, olyan tipikus "semmi extra".
Giorgio by moroder egyertelmuen a csucs, ha valamiert, hat azert a szinti-gyonyorert megerte meghallgatni az albumot. Csak az a szoveg ne lenne rajta, 3. meghallgatasra mar kurva unalmas es zavaro az az osztrak/olasz(?) akcentus es az ember csak beletekerne, hogy kezdodjon mar a lenyeg.
A Get lucky-t mar amikor bemutattak sem tetszett, tinglitangli csokkerzene, ha nem daft punk lenne a kutya nem hallgatna meg tobbszor. Es sajnos a lemez 70%-a ilyennel van tele.
Doin' it right. Franko, talan ez all a legkozelebb az eddigi DP munkassaghoz, de ez is kicsit tinglitangliba megy at vegul. Kar, hogy csak ennyi jutott belole erre a lemezre.
Contact. Gyonyoru, kozel olyan eros mint a Giorgio, csak ebben nincs az uncsi szoveg. Egyertelmuen az album 2. legjobb szama reszemrol (de a befejezes azert fulserto tud lenni).
Ha egy mondatban kellene jellemezni, azt mondanam, hogy: "Nem rossz album, Daft Punkot csak nyomokban tartalmaz" <#wink>#wink>
viszont jó zenék vannak rajta, a giorgio by moroder, ami nagyon tetszik, meg utána a within és a legvégén a contact. nálam ez a top 3
annyira várom már,hogy megjöjjön a lemez és felrakjam a pörgetõre.
Az új album lágy, kevésbé alapoz loopokra és sample-ökre. a 70-es évek hangzását hozza vissza és vegyíti minimális electroval. Szerintem zseniális lett, fõleg a 'Give Life Back To Music'. Valahogy nagyon eltalálták a funky és a talkboxos vokál arányát. Remek nyitótrackje az albumnak. Teljes fülgazmus. Indokolatlan fejrázásba is csettintgetésbe kezdtem mikor elõször hallottam. Nálam az abszolút gyõztes az albumon.
A Contact zárja az albumot, ami szintén remek lett. A NASA-tól kaptak hangokat a holdraszállásról, azaz eredeti hangfelvételek mennek alatta. Az alapja a The Sherbs - We Ride Tonight c. szám, õk is játszották fel az instrumentális elemeket.
Maga az album más mint az eddigi Daft Punk, amiért szerintem sokan fognak hörögni, annak ellenére, hogy ez szinte minden lemezeikre elmondható. Tetszik a szellemisége az albumnak: Tisztelgés a disco/funk/yacht rock hõskora elõtt, ami megalapozta Guy-Man és Thomas zenei érdeklõdését. Nile Rodgers remek kollaborátor volt, a gitárjátéka egy messzirõl felismerhetõ brand, és sokat tett a funk-atmoszférához. Egy-két esetben úgy éreztem, hogy a kollaborátorok túl nagy szerephez jutottak ezen a korongon ami akaratlanul háttérbe nyomta a Daft Punkot. És amúgy lehet hogy lesz remixalbum (megszellõztették a srácok egy rádióinterjúban, de ez náluk nem sokat jelent). Reménykedem. 😊
Remek lett az album, az eddigi legnagyobb stílus-szédelgés az eddig stúdióalbumok közt, de ebben is jól teljesítettek. A három hónapos intenzív felkészítõ-marketingtábor elérte célját, nem számítottam se többre se kevesebbre. Ez is a rojtosra hallgatott, idõtálló és megunhatatlan lemez mint az eddigiek.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

74 perces lesz az album, rajta 13 számmal. Még cím nélkül, de itt vannak a számok felsorolva hosszal.
A narrátor franciája valami röhej... 😄😄
Aki original DP-re vágyik, az porolhatja a diszkográfiát, ebben nem fog túl sokat találni. Ismétlem: Ez egy kurva jó OST (amit én személy szerint rongyossá fogok hallgatni 😄), az jó öreg DP-re még tovább kell várnunk.
Megjegyzem halkan: Egy-két egyedi, az albumhoz készített bónusztracket azért még odatehettek volna, melyhez megkaphatták volna a teljes alkotói szabadságot. Dehát.
Mikor lesz a kövi Alive turné, valaki tudja? Olvastam valahol, hogy nemsokára.