The Grand Tour / Top Gear (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
naja, 1-2-t megpróbáltam végignézni, de mindig tekerés lett a vége.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

MikX
Azt a részt TG idején is mindíg áttekertem, most sincs ez másként. Én kibírom, hogy bennevan, mert soha nem érdekelt. A többi rész meg jó, mint mindíg.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tikal
ez a vendéges rész kurva gáz, ennél még az is jobb volt amikor megölték őket... vendégekre már nem futotta a büdzséből?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Count Adyn
asszem oda beraknak sorba 50 kamerát kb és ugy adja ki:D legalábbis ennél pl:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Az ötödik részben a Subarus csapatáskor milyen komoly az amikor a videót megállítják és az állókép alatt mozog a kamera ami veszi.<#wow1>
VW Up egy fos akkor már inkább Panda 4x4
Count Adyn
veszélyes hely aza Mallorca, könnyen tudőgyulladást is lehet kapni :DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Volt szerencsém vezetni ott Mallorcán ahol a Kia Stinger GT-vel csapattak.(Cap de Formentor)
Szűkös,kanyargós rész.Ha nincs lezárva és jön szembe egy túristabusz akkor jobb ha lassítasz vagy megállsz különben kezdhetsz visszatolatni.
A harmadik rész nekem most nagyon tetszett. Még a meghívott vendégek is-bár ezeket se ismertem- de csak érdekesebb egy pasas aki tényleg egy medvével lakik mint a krikett vagy milyen bajnok.

És...Bugatti Chiron. Meg Kia Stinger.
Naigen, a Top Gearben meg elment hogy szamunkra noname embereket hivnak meg, foleg az elejen. De ez elvileg kevesbe a brit piacra keszult, inkabb USA es nemzetkozi, raadasul a koltsegvetes is nagyobb. Az elozo szezonban nagyobb sztarok voltak, csak mind meghalt...

Nekem a masodik resz amugy kicsit jobban tetszett. Sokkal lazabb volt: egy verseny es egy sima autoteszt, es nem akartak tul nagyot alkotni.

desigo
//www.youtube.com/embed/2suDlF4kK8U
Alapvetően tetszett a második rész is...de a sztáros rész kimaradhatna. Most engem, mit érdekel egy krikett meg egy baseball játékos, hogy mit mennek egymás ellen? egyiket se ismerem, a sportot se.
Ezt jobb lenne kihagyni, én áttekertem.
RatBaG
//www.youtube.com/embed/85GSILNh6U4

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
A kigyulladt és égő autóból volt mentés vagy az a több nap utáni kigyulladás volt amit oltottak?
Ha jól láttam, az egyik epizódban egy kocka Ladából fognak tűzoltó autót csinálni...na erre kíváncsi leszek
RatBaG
kint az első rész, végre van mit nézni!

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
várós az új rész <#eljen>
RatBaG
//www.youtube.com/embed/iBy6XRHPODQ

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/v_NRSoVncJQ

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
//www.youtube.com/embed/18oAkxwYQh0

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wollnerd
Örülök, hogy jól van már. Brutális volt a balesete... megint.....
//www.youtube.com/embed/oOQL7hyFXtc

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tikal
//www.youtube.com/embed/PdrTn15JYgc

MikX
Fognak valamit, ez az első egy kötelező kör volt, de igazából nemtudom, nekem még mindíg működik, ha tudom is, hogy mű, meg show az egész. A TG-nél is ez a helyzet, ott is show, ott se rögtönöznek, de mégis inkább kínos ha poénkodni akarnak, hát majd tán belejönnek, ha hagyják. Bár ez a 7 részes évad nem valami hosszú.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

RatBaG
már írni akartam én is, de megelőztél.
nekem viszont egyre jobban tetszik az új TG. már az első évad is bejött, főleg miután megszabadultak evanstól. harris keni-vágja az autókat, leblancot mindig is csíptem, rory meg enyhe pozitív csalódás, harmadiknak jó. bár most a tg extrában az új arc megint kissé idegesítő, de majd hátha belejön.

az az igazság, hogy bár továbbra is ugyanakkora fanja vagyok a régi bandának, és minden részt ugyanúgy nézni fogok, de egy kicsit tényleg egysíkú és mű lett a grand tour. a látvánnyal és az ötletekkel semmi gond, de már tényleg ott tartanak, hogy egy-egy geg jelenetnél pontosan tudom előre, hogy mi lesz a poén, mit fognak mondani szóról-szóra. pedig nekem aztán elég nagy a tűréshatárom ilyesmiben, pl még ennyi év után is nézem a big bang theoryt... <#idiota> remélem a 2. évadban mernek ők is újítani kicsit, rájuk fér.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.16. 22:09:00

Per Aspera Ad Inferi.

MikX
Jaja, hát a vörhenyes ripacs nélkül kifejezetten jobb lett, de joey még mindíg csak a jóbarátokban tudott vicces lenni, evans meg biztos nagyon ért az autókhoz, meg kellett egy feka srác is, mer nagyon PC nek kell lenni, de ő ennyit tud sajnos.
Hát továbbra sem túl szórakoztatóak a részek, megnézem de ennyi. Semmit nem vált ki, ezt még mindíg csak Clarkssonék tudják, hiába.

Ingy2
Közben elindult az új top gear második szezonja, sokat csiszoltak rajta, sztem jó lett :)

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
//www.youtube.com/embed/NyAKoKi-8k0 <#finom>

Erdekes visszanezni a regi TopGear reszeket. Meglepoen sokszor megjelenik benne Stig az alruhaja nelkul, Ben Collinskent:)

Szabi
//www.youtube.com/embed/rNvW7n4fxEs

RatBaG

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.01.01. 02:26:39

Per Aspera Ad Inferi.

MikX
:D

pajti

Azt hiszem ez a mélypont. A Top Gear-ből kirúgott műsorvezetők korábbi adásaiból vágnak össze egy új adást az új műsorvezetővel?
Szabi
2016.12.22 22:00 - 23:00 Viasat 6 - Top Gear versenyek 1. <#fejvakaras>
//www.youtube.com/embed/QDtgCnRjztw

szabii98
Hát konkrétan levédeni nem, de simán mondhatja a BBC hogy nanana, 10 évig ezt nálunk mondta:)

I met God. She's black

Tikal
már szavakat, mondatokat is le lehet védeni? rohadt egy világ... <#wow2>

Azt írták, hogy nem akarnak jogi bonyodalmat a BBC-vel, ezért nincsenek sztárok. (Meg ezért találták ki a sátrat, ezért nem mondhatják, hogy "What could possibly go wrong?", May nem mondhatja, hogy "Cock", stb.)

szabii98
May csak 53, Clarkson meg 56, de csak nekem tűnnek idősebbnek? Főleg May :/ :D

Bár lehet csak az új 4K-s szuperkamerájuk miatt

I met God. She's black

Szabi
<#idiota>

Tikal
Chriss Harris is meghajtotta :)

//www.youtube.com/embed/7ts_j5Pmwb0

Totti5
Nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Az Aston Martin Vulcan akkor közúton nem használható?

//www.youtube.com/embed/6IL-gSRopxo

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MikX
Hát nekemse, de még mindíg jobban kibírom azt a pár percet, mint régen a beszélgetést a sztárokkal, azt mindíg átugrottam. És még mindíg marad egy jó hosszú élvezetes rész a műsorból :D

Tikal
Ez az új pálya nekem nem tetszik, kár hogy nem találtak jobbat :(

desigo
Nekem az effektezés néha már sok volt.
Ettől függetelenül profi rész volt. <#eljen>
Tikal
hát nem sok helyet hagytak hibának az új pályán, bár gondolom nem ott fogják tesztelni a gépeket, meg celebrity autozás se lesz :)