The Grand Tour / Top Gear (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
VW Up egy fos akkor már inkább Panda 4x4
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szűkös,kanyargós rész.Ha nincs lezárva és jön szembe egy túristabusz akkor jobb ha lassítasz vagy megállsz különben kezdhetsz visszatolatni.

És...Bugatti Chiron. Meg Kia Stinger.
Nekem a masodik resz amugy kicsit jobban tetszett. Sokkal lazabb volt: egy verseny es egy sima autoteszt, es nem akartak tul nagyot alkotni.
Ezt jobb lenne kihagyni, én áttekertem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem viszont egyre jobban tetszik az új TG. már az első évad is bejött, főleg miután megszabadultak evanstól. harris keni-vágja az autókat, leblancot mindig is csíptem, rory meg enyhe pozitív csalódás, harmadiknak jó. bár most a tg extrában az új arc megint kissé idegesítő, de majd hátha belejön.
az az igazság, hogy bár továbbra is ugyanakkora fanja vagyok a régi bandának, és minden részt ugyanúgy nézni fogok, de egy kicsit tényleg egysíkú és mű lett a grand tour. a látvánnyal és az ötletekkel semmi gond, de már tényleg ott tartanak, hogy egy-egy geg jelenetnél pontosan tudom előre, hogy mi lesz a poén, mit fognak mondani szóról-szóra. pedig nekem aztán elég nagy a tűréshatárom ilyesmiben, pl még ennyi év után is nézem a big bang theoryt... <#idiota>#idiota> remélem a 2. évadban mernek ők is újítani kicsit, rájuk fér.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.16. 22:09:00
Per Aspera Ad Inferi.
Hát továbbra sem túl szórakoztatóak a részek, megnézem de ennyi. Semmit nem vált ki, ezt még mindíg csak Clarkssonék tudják, hiába.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
"Nulla tenaci invia est via"
I met God. She's black
Bár lehet csak az új 4K-s szuperkamerájuk miatt
I met God. She's black
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ettől függetelenül profi rész volt. <#eljen>#eljen>

<#idiota>#idiota>