The Grand Tour / Top Gear (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
now what? 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az Ariel Atomos jelenet fent van valahol szinkronosan? 😊
THX !
Egyébként ez tavalyi adás, szóval ha valójában komoly lenne az ügy akkor nem most vették volna elõ szerintem.
TV-ben pedig ez (4:25-tõl érdekes) ment le.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyszer ennyit megér szerintem na persze nem a 33 ezres jegyet venném <#wow1>#wow1>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a biciklis részen szarrá nevettem magam...
jesse pinkman kicsit nagyképû volt a shelby-jére 😄
a porsche teszt meg<#wow1>#wow1>
de amúgy nem ismerem, szóval nemtudom alapból milyen, de nem szimpatikus
I met God. She's black
akkor viszont nem lövöm le a poént, hogy Paul lesz a leg.. <#idiota>#idiota>
viszont remek hogy még legalább két adással csúszik Jennifer versenye..
Fel lehet iratkozni, ha esetleg érdekel egy hazai TG live. Facebookon osztották meg, gondolom felmérik az igényt mindenfele, ugyhogy nem árt, hátha jönnének 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viszont a második részt már háromszor néztem meg.
Az olasz tó gyönyörû szép.Kedvem lenne körbeautózni nyáron.
Alfa és a Quadski is tetszett de a P1 valami elképesztõ komoly egy szerkezet.<#worship>#worship>
I met God. She's black
apropó, szörnyûek a feliratok....
a készítõknek: REAR WHEEL = hátsókerék hajtás és nem elsõ, de ez csak egy apróság😊
ON
Az elsõ rész nem volt valami jó, de kárpótoltak a másodikkal 😊
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black

<#idiota>#idiota>