The Grand Tour / Top Gear (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
the xx , van még egy rakat jó daluk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
óriási rész volt

I met God. She's black

desigo
Nagyon sokat röhögtem Jeremyn meg az ötletein xD

whiskeyman
nagyon jó volt a második rész 😊
kár, hogy olyan sokat kell várni a következõ részig 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

ProGabe
😊

JeremyClarkson: Thanks for watching. We'll be back in the Summer.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szabii98
remek, ezt lementem, hátha kell 😊

a The XX-Intro szám elég keresett lett szerintem az elmúlt napokban 😄

I met God. She's black

ProGabe
Itt gyûjtik az elhangzott számokat: http://forums.finalgear.com/top-gear-episode-songs/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

whiskeyman
nincs mit 😊
rá is kattantam a zenére 😄

szabii98
igen ezaz köszi 😊

I met God. She's black

whiskeyman
Tessék 😊

szabii98
az kellene, ami akkor volt mikor mentek fel a dombon, a legeslegvégén, 57 perc körül

I met God. She's black

desigo
Ami a legvégén ment az ez volt.
szabii98
ez óriási rész volt. nincsenek szavaim XD
valaki tudja mi volt az utolsó zene, ami az utolsó bemutató alatt szólt?😄D

I met God. She's black

whiskeyman
Kíváncsian várom a második részt 😄

ProGabe
Epic!

Na nem konkrétan csak ez a kép, az egész rész. Bár gondolom a 2. részre tartogatják az igazi finomságokat.

Tikal
LOL, öregember autó óriási volt, fõleg az autópályás megoldás 😄

A katonai gép se volt semmi... a range rover-t nem gondoltam hogy átmegy azon a folyón.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
Tikal
elképesztõ sok pénz van már ebben a top gearben...

hamilton 😊)

ProGabe
😊

desigo
Elõzõ rész végén rendberakták rendesen a pályát és a Kiákat.
desigo
Most néztem én is meg a harmadikat.
R8 V8,R8 V10,R8 GT,458,GTR stb
zeneíráskor motiválja,hogy milyen autót vesz legközelebb xD
ProGabe
Csak akkor nem vigyorgok, amikor hangosan nevetek. Vadállat ez az új évad!

Ez a Top Gear évad eddig eszméletlen jó. Az elõzõ pár évad elég szürke volt már, de most megint hatalmasakat alkotnak. Jeremy Kia Cee-aphostrophe-D tesztje hatalmas volt 😄

Tikal
A kiscsaj nem volt semmi.. Ferrari 458 meg egyeb finomsagok, 25 eves😊

Szabi
a kürt teszt vajon nálunk volt ?
Hungaroring parkolójában épitettek egy ilyesmi épületett és ott is ilyen kavicsos a talaj 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Kmarha
Sosem hittem volna, hogy egyszer a Top Geartõl fogok megijedni 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

whiskeyman
Most néztem meg a harmadik részt. Ebben volt a Shelby GT500 "verseny" 😊

Szabi

😄DD

Tikal
és végig 55-el mentek USA-ban 😄D

Tikal
gentleman's sausage 😄

desigo
Jeremy meg "elbújt" a kis bódé mellé <#nyes>
Tikal
<#nevetes1>

Szabi
- 'Lexus Inform, this is Cheryl, where would you like to go today?'

--- I'm being attacked by fighter planes!

- 'I'm sorry, can you repeat that?'

-- Yes, I'm being attacked.
-- There are fighter planes and I'm trying to get away from them. <#idiota>

Tikal
Az LFA tényleg komoly technika, az a GPS nem volt semmi 😄 de az Aston Martin volt a legszebb legjobb közülük 😊

Drag race se volt semmi, pislantani nem tudtak ugy ott hagyták õket

desigo
Nagyon jó volt az elsõ két rész.
Már hiányzott.
Huayra belseje nekem nagyon giccsesnek tûnt.
A Lexus LFA viszont nagyon komoly.Azért gondolom az nem véletlen,hogy a Viper a töredékébe kerül.
Szabi
beep-beep-beep.. <#idiota>

A Huayra sem semmi, gondoltam, hogy nagyon gyors gép, de hogy ennyire.. Egy dologgal nem tudok egyetérteni, hogy jobban néz ki, mint a Zonda, mert szerintem nagyon nem, de azért így is kellene 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ProGabe
😄DDDDDdddasdasdadadasdadasdadsa

Szabi
ideje <#taps>

Ma este kezdõdik az új évad😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ProGabe
Jíííííííííííííííííháááááááááááááááááá!

szabii98

I met God. She's black

ProGabe
27-én

Tikal
LOL, a James Bond-os rész rohadt jó..."volt" stig is feltünik, kapott is szurkát 😊

ProGabe

GregSB
Jó volt, meg történnek benne dolgok amiknek tuti lesznek következményei a 19-es évadban 😄

ProGabe

ProGabe
Top Gear The Worst Car In The History Of The World 2012 DVDRIP x264-lbeew <#miaz>

ProGabe

APolonez miért lenne olyan rossz autó? Csak azért mert nem olyan gyors?...