Álmaid nöje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ a biztos rosszat "választotta", mert azt már ismeri. A döntését én végülis megértem...de emberek vagyunk ugye, és még mindig ott van a levegõben az, hogy õ igazából nem ezt szeretné, ahogy nyilván én sem.
De most ezt kellett tennie, elsõsorban a gyerekek érdekében, és ez viszont egy olyan belsõ tulajdonság, ami becsülendõ, még akkor is, ha fájdalommal jár. Nehéz ügy, nagyon nehéz. A férje egyébként tud mindenrõl, ami ugye szintén kétélû dolog. Az egyik oldalon ott van az, hogy a lány õszinte, és nem akar titokban két vasat tartani a tûzbe. Ez pozitívum.
A másik oldalon pedig a férje -éppen emiatt- iszonyatosan féltékeny, és ez elsõsorban a lányon csapódik le. Már kétszer beszéltem a férjével telefonon illetve MSN-en, de eddig sikerült viszonylag intelligensen kezelni a helyzetet, még ha fájdalmas és érzékeny témáról is volt szó. Az is biztos, hogy ha mi ketten találkoznánk, annak nagyon csúnya vége lenne, mivel alapvetõen én is elég erõszakos természetû vagyok, és az alapján, amit eddig tudok róla, õ is, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Viccesen nézne ki, ha két 30 körüli faszi kiverné egymásból a szart egy ilyen ügy miatt. Ez 15 évesen még belefér, de 30 magasságában...
De sikerült eljutni oda, hogy õ is megért engem, és én is megértem õt valamennyire. És ha a sérelmeinket vizsgáljuk, végülis az én sérelmeim legalább annyira jogosak, mint az övéi.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Légy tehát most is eszednél! És azon munkálkodj, mit szeretnél, s ne magad ellen annak ellenkezõjén.
Egyébként a Talmud egyik híres mestere, Akiba a következõt mondja:
”Férfi és nõ, ha találkoznak egymással, isteni dicsfény nyugszik közöttük, ha viszont nem, tûz emészti el õket.”
Nekem õ kell már több éve...De mindig foglalt.Szó szerint is.
Kevés olyan nõ van manapság,aki ilyen mentalitással,intelligenciával rendelkezik mint Õ.
Sikeres is,és segít másokon.Ott van elõtted,de még se tudsz olyan közel férkõzni hozzá.
Bár lenne még egy két jelöltem az álom nõre,de csak is olyan akit ismerek,mert hiába látok egy gyönyörûséget a képen,sokat csalódik az ember ilyen téren.Mert vagy túl sok Ps a képek,vagy nem valós az illetõ a randi oldalon,esetleg még az,de bunkó.
Ki érti a nõket :D Pedig nem nehéz teljesíteni ezeket a dolgokat.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igen, van benne igazság. Ahogy abban is, hogy sokan taktikázás nélkül hoznak õszinte de furcsa, egymásnak ellentmondó, érthetetlen döntéseket egyik napról a másikra.
Nos, akarod?
Mondjuk sok érzelmet nem fûztem eddig a dologhoz (szerencsére), úgyhogy nagyot nem borulhatok.
A nõk valamiért mintha nem lennének képesek árnyaltan gondolkodni.
Ez mondjuk bizonyos élethelyzetekben (pl. az üzleti életben, ahol néha nincs idõ mérlegelni, és komoly döntéseket kell meghozni rövid idõ alatt) talán még jól is jöhet, de a magánéletben ez szerintem kifejezetten rossz dolog. Hajlamosabbak kiélezett (fekete/fehér) döntéshelyzetekbe kerülni, mint mi faszik.
1. Elsõ a nõnél a fellángolás, beléd zúg, mindent megtenne érted...stb.
2. Ekkor dõl el minden és amit korábban mondott el is lehet felejteni. Mielõtt eljönne a döntés napja, akkor gondolja végig kicsit józanabbul a dolgokat ami lehet, hogy homlokegyenest más eredménnyel zárul.
Nem könnyû.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mindenesetre így festene álmaim nõje:
Belsõ: felelõsségteljes, odaadó, képes árnyaltan gondolkodni, összeszedett, tudja mit akar, lehet vele normálisan kommunikálni
Külsõre: egy-másfél fejjel alacsonyabb nálam, karcsú, helyes arcú, fekete hajú, sötét szemû, napbarnított bõrû, nagyon igényes, szép mosolyú, szép fogú, búgó hangú, nem sminkeli szét magát
Nah, az a lány, akivel 4 nap alatt kétszer sikerült nemrég szakítanom sajnos a felsorolt belsõ tulajdonságok egyikét sem hordozza magában.
Külsõre valami szemkápráztatóan gyönyörû, fõleg két gyerek után szinte hihetetlen, hogy mennyire szép, bár a külsõ tulajdonságokra vonatkozó kitételek közül természetesen van olyan, amibõl engednem kell, és erre képes is vagyok, nyilván nekem is vannak hiányosságaim, nem is kevés. Ráadásul megvan benne az a szavakkal leírhatatlan akármilyen valami, ami csak az anyákban van meg, és ez nekem nagyon bejön.
Szerintem csak játszik velem, bár a házassága szar, és csak a gyerekek miatt van még mindig a férjével, aki persze orrba-szájba csalja. Mi nem léptük át az általam szabott határt, szóval még nem feküdtünk le hála az égnek, bár ez is csak rajtam múlott, mivel õ elég erõteljesen közeledett hozzám szexuálisan. Most elõször érzem úgy életemben, hogy igazán jó döntést hoztam nõügyben. Õ hét éve él a férjével (a hét év alatt én voltam az elsõ faszi az életében azon a bohócon kívül), fiatal felnõtt kora óta. Bár nyilván nem én vagyok az oka annak, hogy a férje egy emeletes faszkalap, és hogy a házasságuk nem mûködik többé, de ha átléptük volna az említett határt, olyasmi történt volna, amit ez a lány nem valószínû, hogy képes józan ésszel mérlegelni és kiértékelni. Én meg kaptam volna két gyereket a lányom mellé, ami szintén alaposan átgondolandó döntés, mivel ugye óriási felelõsséget hoz magával két pici gyerek.
Csak hát...van egy kis bibi: együtt dolgozunk, szóval elég nehéz most a helyzet, mert tudom, hogy szeret engem, és én is kezdek érezni valami komolyabbat iránta, a történtek és a felsorolt belsõ hiányosságok ellenére. Nagyon kemény a szitu, nem tudom, mi lesz a vége.
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én viszont inkább azt hiszem , minél tapasztaltabb valaki a szexben , annál unalmasabb ember. Hiszen egy tapasztalt embernek már semmi újat , érdekeset és izgalmasat nem lehet adni és nyújtani.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Álomnõvel szembeni elvárások, nos hát valszeg egyénfüggõ, de valszeg a legtöbb pasi olyan nõrõl álmodozott fiatalként, aki jól néz ki, jó az ágyban, megértõ, okos, toleráns, házias de ha kell vagány is, gondoskodó feleség lehet belõle, türelmes ideális anya...stb. Vagy nem?
Valahol hallottam egy ilyen felmérésrõl, x számú nõt és férfit kérdeztek meg, hogy milyen kritériumok vannak. Érdekes lett az eredmény: a férfiaknál volt jó pár divatos kritérium, de nem annyira favorizálták azt az elvárást, hogy szerelem, szeretet, míg a nõk sokkal fontosabb helyen említették meg, hogy a pasi szeresse õket. Vélemény?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Hivatalosan általában mindenki a pozitív belsõ tulajdonságok fontosságáról beszél, de a valóságban egy jól fizetõ öltönyös-nyakkendõs íróasztali állás illetve egyetemi diploma nélkül az ember nyugodtan felakaszthatja magát , mert csak egy, a társadalom legaljára kiszorult élõ halottként tud vegetálni.
De mi van akkor , ha az ember semmi affinitást nem érez az iránt, hogy éveken keresztül kockásra ülje a seggét valamely felsõoktatási intézményben és papagáj módjára bemagolja mindazon tételeket és tárgyakat, amelyeknek a 80 -90 százaléka totálisan irreleváns a számára.
(36 éves koromban fél évig még én is jártam egyetemre, de számomra az egyetem óriási csalódást jelentett.)
Off Topic End
Jóllehet egy álomnõtõl én is elvárnám hogy okos és intelligens legyen, de tartok tõle , hogy az egyetem csak elrontja az embert : a bulizás , a piálás és a szexelés a legfontosabb "tantárgyak".
A pozitív belsõ tulajdonságok, amik maradandó értékek és nem olyan nagy mértékben változnak, az egyéniség szerintem fontosabb. A tartósabb értékeket többre becsülöm a viszonylag gyorsan múlandóaknál.
Bár már feladtam, de társat, igazit csak tartós belsõ értékek alapján lehet találni, nem múlandó külsõ értékek, külsõ tényezõk alapján. Egy erõsen pozitív egyéniségû ember mellett a nehéz idõszakok is elviselhetõbbek, mint egy gazdagságára, köllemére alapozó felszínes ember mellett. Sztem. Ha bármi nem világos, kérdezz nyugodtan. Ha minden világos akkor is lehet.:D
Az ideális férfi gazdag, magas , jóképû , izmos , humoros és olyan lekezelõen fölényes és rámenõs, hogy egyetlen egy nõ sem képes ellenálni neki.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egy gazdag keménycsávó ??
Ha valaki gazdag vagy egy nagyon kemény csávó, akkor könnyen megkaphatja azt, amit akar.
De az az ember, aki könnyen megkapja azt amit akar , nem egy unalmas ember ?? Hiszen valójában már nincs is igazán szüksége semmire , hiszen már minden megvolt neki , és így csak egy kiégett ember.
Van egy lány, aki nagyon tetszik több éve, (és légyszives ne azt mondjátok, hogy nyimulljak rá, hanem a kérdésre válaszoljatok!)
de. úgy érzem én sem vagyok neki közömbös.
A kérdésem az lenne hogy milyen jeleket adhat nekem hogy kedvel és én milyen jeleket adhatok neki?? várom a válaszokat akár e-mailban is: [email protected] téma: tanacs. köszi, szijasztok!
Nemhogy a képen látható, feltehetõen igen pénzcentrikus hölgyhöz.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
(rossz a link)

Ha jól néz ki, és jófej, megbízható, stb. akkor megmarad!
Ha jól néz ki, de tökfej, nem megbízható stb. akkor mehet a levesbe!
Ezeket a fontos tulajdonságokat nem lehet szilikonnal beültetni!
fry day fry day sálálálláláá
A gyõztes Szilvi bátran indulhatott volna a Miss Plastic Hungary-n is.
Ja, hogy ott csak plasztikázottak indulhatnak. Az nem baj Õ is az:
"Szilvi azt sem titkolja, hogy a hazai döntõre "megcsináltatta" a melleit.
És nagyon hamar megszokta az új dekoltázsát."
Na akkor ki a természetes szépség?????
És ezek természetesek hasonlítsd össze, az elõbb látott képekkel... És akkor most újra tedd fel a kérdést;)
fry day fry day sálálálláláá