Hetero, homo, bi vagy leszbi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
mivel kapcsolatban mondtad egyébként ?
(ilyenre még nem nyújtott be reklamációt 😄DDDD )
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
csak a nyelvem is kiszárad ... <#awink>#awink><#puszi>#puszi><#ravasz1>#ravasz1>
és csak ülünk és mosolygunk és és csak ülünk és mosolygunk és és csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk és.......zZz...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
itt a zártosztájon mindenki normális!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyébként nem tudom mibõl veszed, hogy nem vagy normális, én ilyet nem írtam.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem hiszem, hogy képes lennék osztozkodni, de érdekelnének a nõi vélemények (idézek: ""2fiú.." témáról csak egy normális nemi beállítottságu csaj tudna nyilatkozni,"), attól meg hogy fiút megdolgozni, Isten õrizz..
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Remélem kedvenc lapom tényleg a legolvasottabb.
maradt még enned vmi?
néhány dolgot nm értettem, talán a nagybetük hiánya miatt(osszemosodtak a mondatok) de asszem egyetértek!
Resurrection!