SG Szentendre Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
*akkor nem csak simán a KERESZT nevét írták volna ki. :)
Tarajos Sül
Üdv... :)

Egy kis segítségre lenne szükségem. :)
Igaz egy pomázi csajszit keresek, nem akartam külön pomázi topikot nyitni csak ezért, meg aztán szentendre majdnem pomáz melett van.. :D
majdnem.. :D
Láttam a VIVA TV randikommandó cimû adásába.. :D
Lehet, hogy kamu adatokat adnak meg ott, nem tudom biztosan, de azért egy jó jel, ha kamu lenne, akkor nem csak simán a vezeték nevét írták volna ki. :)

http://www.vivatv.hu/shows/randikommando/episodes/randikommando-416/video/randikommando-416-sg1-902212/

Itt a videó, ha valakinek akad fél percre, megköszönném, ha csak jól fülel, és meg tudja neked mondani betûre pontosan 9:15-nél, hogy mi "...... Kinga" a kiscsaj vezeték neve, mert pont ott mutatkozik be.. :D
Nem vagyok egy befordult kocka, hogy sehol nem találok csajt, csak tv-n, és neten keresztül, de gondoltam hátha megtudok róla valamit. :D
...nem úgy néz ki, mintha kamu lenne, de tudom, hogy a tv kedvéért meg is másíthatták a dolgokat akár.

Köszönöm szépen elõre is. :)) :D
Nem, csak pomáziak :P

Én pomázi vagyok.<#vigyor>
Tomászító
de én itt vagyok még

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Raho
Na mi a helyzet nincsenek aktí Szentendreiek az SG-n?

VW Jetta II 1,8T

és lesz is belõle vmi?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

inkább Szentendre és környéke Connection :)

/me budakalászi :)

akkor irassátok át

Ürömön sok a kurva, nem? ^o)
marsu
He he Üröm.
akyyy
Pomáz Conenction?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Raho
Ja, én is Pomáz szitin lakom.:)

VW Jetta II 1,8T

Amse
mert én Pomázon lakom :)
de lehetne Szentendre-Pomáz-B.Kalász Connection talán még csobánka is belefér :)

akyyy
miért nem lett Szentendre Connection a topic neve?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rezsofiz
Sajnos mindig jelen vannak olyan bunkó és idiota forumozok akik szétcseszik a topicokat..

sazl : c

mostanában bármilyen témát nyitok, leszólják. lásd: kajakokás, benzinárak(na jó az még elmegy), stb.
lehet h bennem van a hiba? v egyszerüen itt az sg-n a pc-s tudományos dolgokon kívül csak a komolytalanságokról lehet beszélni?

sapkafej
-egy

elnézést.

György

sapkafej
Ha megnézed, mindig ez van. Vki nyit egy témát, és egybõl rászáll egy vmi hülye.

György

Amse
hmm... lehet elõrõl kéne kezdeni ezt a topicot, mert elég rosszul kezdõdik.

Taranov
Nem fontos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem, ezért van ott, hogy válasz a 2-es üzenetre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

rezsofiz
:DDDDDDDDDd

sazl : c

Rafaelo
ekkora botrányt okoztam bocsi szentendrei
<#vigyor5>

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

egybként meg hogy nem lehet leszarni azt a 2es üzit? ennyire fontos?

azt hittem acím miatt vitatkozol

Taranov
Az érettségi ellenére vak vagy.

Taranov
Én meg a 2-es üzenetre írtam ezt, te IQ huszár.

ki mondta h nem, nézd meg elsõ hozzászólásomat, bazdmeg csak leérettségiztem vhogy. egyébként meg angol német szakos vok, szóval néha kicsit bezavar a helyesírásomba

simán, mindennap arra járok egyetemre :)

Amse
Pomáz belefér?:)

PLaci
-i képzõvel melléknév lesz, tehát kisbetû...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

torrente
Te a Gorbacsov vagy?

na ne mondd, a címeket meg nagy betûvel írjuk

Taranov
A szentendrei az kis sz.

Rafaelo
én kispesti vagyok :( sajna nem Szentendrei

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Na várom a szentendrei polgárokat.