SG Szentendre Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítségre lenne szükségem. :)
Igaz egy pomázi csajszit keresek, nem akartam külön pomázi topikot nyitni csak ezért, meg aztán szentendre majdnem pomáz melett van.. :D
majdnem.. :D
Láttam a VIVA TV randikommandó cimû adásába.. :D
Lehet, hogy kamu adatokat adnak meg ott, nem tudom biztosan, de azért egy jó jel, ha kamu lenne, akkor nem csak simán a vezeték nevét írták volna ki. :)
http://www.vivatv.hu/shows/randikommando/episodes/randikommando-416/video/randikommando-416-sg1-902212/
Itt a videó, ha valakinek akad fél percre, megköszönném, ha csak jól fülel, és meg tudja neked mondani betûre pontosan 9:15-nél, hogy mi "...... Kinga" a kiscsaj vezeték neve, mert pont ott mutatkozik be.. :D
Nem vagyok egy befordult kocka, hogy sehol nem találok csajt, csak tv-n, és neten keresztül, de gondoltam hátha megtudok róla valamit. :D
...nem úgy néz ki, mintha kamu lenne, de tudom, hogy a tv kedvéért meg is másíthatták a dolgokat akár.
Köszönöm szépen elõre is. :)) :D
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de lehetne Szentendre-Pomáz-B.Kalász Connection talán még csobánka is belefér :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sazl : c
lehet h bennem van a hiba? v egyszerüen itt az sg-n a pc-s tudományos dolgokon kívül csak a komolytalanságokról lehet beszélni?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
<#vigyor5>#vigyor5>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!