Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Az új Ferrari FF, mivel itt még nem volt:

http://www.youtube.com/v/vBPFNc4Guv8

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ulvar
Mmmmmmm van több képed?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gaben17
365 GTB Daytona.

Tegnap

CheAteR88
szerlmes vgyok<#rinya>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Kit--Kat
Daytonában vagy Dinoban ültél?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
430as <#puszis><#szeret><#eljen> szúrnám a pufóját!

Gaben17
Sziasztok,teszek pár saját képet<#wave>

Ulvar
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ezeket így elfogadnám:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Lteebee
Ráadásul mtk-s rendszám.
LOL

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Ulvar
Méltó vagy a nevedre. Tükrözi értelmi szinted ^^

Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Lteebee
Te pedig kevés és még személyeskedsz is.

Kit--Kat
buta vagy :(

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CheAteR88
:D

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Lteebee
Majd egy év múlva kérdezd újra!

Kit--Kat
Mirõl beszélsz?

Lteebee
Kell nekik még egy Kovalainen, mert úgy bevált anno :)

CheAteR88

Lteebee
Na, ez már valami!
Grat!

MR ME
megint a kavarások, úgyse megy...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CheAteR88
Kiszáll a Ferrari a Formula-1-bõl?!

Az F-1 nem lenne ugyanaz a Ferrarik nélkül

Miközben szerdán a FIA kihirdette, a Ferrarinál nem szegtek szabályt a Felipe Massának adott csapatutasítással, olasz lapértesülések már arról beszélnek, a Formula-1-es istálló kiszállhat a száguldó cirkuszból. Ez pediug a sportág végét jelentené. Az ok: egy 2013-as motorszabály.

A Formula-1 technikai munkacsoportja pár nappal ezelõtt vázolt a 2013-as motorszabályokra vonatkozó elképzelését, miszerint 1,6 literes, négyhengeres turbómotorokat akarnak bevezetni, melyek 3 bar töltõnyomással és 650 lóerõ teljesítménnyel rendelkeznek majd - írja az f1csatorna.hu szakoldal. A Forma-1-es csapatok döntõ többsége (fõleg az újonc alakulatok) örömmel fogadták az elképzelést, a Ferrari viszont túl gyengének találja az 650 lovas erõforrásokat.

Olasz lapinformációk szerint Montezemolóék 1,8 literes, hathengeres motorokat akarnak, amelyekkel hatékonyabb, és gördülékenyebb lenne az átállás.

Luca Marmorini, a Ferrari motorokért felelõs mérnöke szerint 2013-ra képtelenség teljesen új motorokat tervezni, ráadásul a tervezet szerint a versenyzõnek négy erõforrással kell gazdálkodniuk egy szezonon keresztül:
"Egy ilyen radikális változás megbízhatósági problémákhoz vezethet."

Amennyiben nem foglalkoznak érdemben a motorkérdésrõl, akkor a Ferrari hajlandó elhagyni az F1-et, és inkább a Le Mans sorozatban, vagy valamelyik amerikai szériában versenyeznek.

Stefano Domenicali elárulta, hogy a Formula-1 a Ferrari nélkül már nem ugyanaz a sportág maradna.

MR ME
ideje volt már

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lteebee
1-2.!
Grat!

Lteebee
Leggyorsabb kör!

Igen, az is gyönyörû, de édesapám erre van ráállva :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kit--Kat
Miért nem Californat vesztek? Szerintem 1000x elegánsabb és szebb + ha jól emlékszem 2+2-es. És nyáron Cabriozni is lehet vele.

Ulvar
<#eljen>

Na igen, Németországban aztán lehet verni neki :)
Hatalmas élmény lehetett az a menet, én még "csak" Lamborghini Gallardoban ültem, még vezethettem is, de sajnos csak városon belül lámpától lámpáig mentem vele, de azért nagyjából lehetett érezni, hogy mit tud :)
Mindenesetre köszi az észrevételeket, ha esetleg megvennénk a nyáron, akkor tolom majd a képeket és videókat ezerrel! :D

Ulvar
Jó nektek, nem is mondtam hogy ne vegyetek, de ha igazán kiakarjátok használni az adottságait akkor vagy menjetek el Németországba vele nyaralni (2 kocsival 1 Ferka meg egy családi amibe holmi + többiek vannak). És a Német autópályán meg kihajtani belõle amit csak tud, vagy versenypályára vigyétek ahogy már mondtam :).

Olaszországba voltam nyaralni Rosolina Mareban. Volt egy Fekete F430as. Volt bennem 2 koktél úgy hogy volt bátorságom oda menni a sráchoz hogy elvinne e egy körre, mert még sose ültem és láttam ilyen autót de a kedvencem. Mondta a srác kicsi mosollyal hogy 2 perc alatt kimegyünk a fõútig és vissza. Mondom rendben tökéletes. Kiértünk a településrõl adott neki egy nagy gázt, na ott beszartam amikor lefékezett vissza mászott belém...vissza vitt aztán elindult Velencébe, én meg amikor kiszálltam ott ültem még fél órát elszívtam fél doboz cigit és mondtam hogy most már nyugodtan meghalhatok :). Szóval nekem ilyen élményt nyújtott.

Ha megveszitek akkor jó szórakozást hozzá. :). Ha pedig nem kell adjátok nekem :P.

Szerencsére az anyagi helyzetünk megengedi hogy ilyet vegyünk, és nem azért mondtam mert családi autót szeretnék, csak egyszerûen jobban kedvelem az olyan kocsikat, amibe többen beférünk, pl az M3-al voltam így, na az sem volt piskóta :)

Ulvar
Azt elfelejtettem oda írni, azért jó a verseny F430 (bár a sima is) mert kiviszed a ringre vagy pannóniára és kis vezetés elmélet vagy gyakorolhatod a versenyzõi karriered :). De tényleg a verseny pályákon tudod csak meghajtani.

Ulvar
Miért mit vártál Ferraritól családi autót??

Másik minek vennétek ha a magyar utakon 150 felett megdöglesz vele?
Legálisan ki se viheted jó formán hiszen ennek oda lépsz egy hajszálat már 100on van, mint láthattad azon amit linkeltél. Max feszíthetsz vele gyök 8000el a városban meg kint a fõúton megsétáltatod, de egy Ferrari nem csak ettõl jó, hanem a hangjától és a sebességétõl, de ha ezt nem tod kihasználni akkor kuka. Ezért kell verseny F430ast venni, régen volt használtautók.hu-n. Most csak 2 dbot találtam.

olyan 28-30 milka.

Azt hiszem, szerelmes vagyok :D A családdal fontolgatjuk egy ilyen megvételét, csak az a baj, hogy 2 személyes :\

Az biztos, vérbeli GTO:)

gondolom fogják tesztelni a Top Gearben, arra leszek kiváncsi, hogy mit alakít az Lp670-hez képest...mondjuk van olyan érzésem, hogy a ferrari tudja mit csinál, mindig is tudta, nem lehet ellenfél egy lambo:D

Ulvar
Gyönyörû. :)

Szerintem hamarosan váltani fogja a 430ast versenyeken is.

Ehhez kapcsolódva: (az elsõ videót érdemes meghallgatni:))

http://www.youtube.com/v/OUZdIlAEan4
http://www.youtube.com/v/amwbfDW61kI

CheAteR88
vannak még igényes képeid?:)

Gaben17
Sziasztok.
Remélem nem off.
Nemtudom volt e valaki hétvégén brnoban a luxus autó találkozón,mi szombaton felnéztünk.Aki volt az sok szép ferrari láthatott! Bejáratnál rögtön R8.
Üdv!

És akkor az F1 Clientisek·· fõleg a régebbi kocsik ahol télleg kellett gépészkedni:)

CheAteR88
nem ferrari de f1:)
http://www.youtube.com/v/7uSaBUJvYTg&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

CheAteR88
páran már tuti eldobták õket de szerintem ha beülsz egy ilyen kocsiba nem az lessz az elsõ hjogy kihajtod a lelkét ha egyáltalán ki tudod
bár menyire teli lehet azért tuti nyom egy két próba kört:) igazi low amatör meg úgysem fog venni
asztán lehet hogy a ferrari nem is ad el nekik. asszem az enzonál volt ez hogy csak a respectesek kaphattak

Ember legyen a talpán, aki ezt meg meri csinálni a sajátjával:)
Ezt nem értem igazán az FXX és az 599XX esetében is, hogy az a 30 amatõr (többnyire) aki megveszi õket, hogy tud pályán tartani ennyi erõt, anélkül, hogy egyszer is eldobná valamelyik kanyarban.

Ulvar
Kedvenc!

természetesen a Hungaroringi Ferrari Days-re értettem:)

nagytesója lesz kinn most a Ferrari Days-n plusz a szokásoson kívül még az FXX-ket is kihozzák meg Massával egy bemutató is lesz ha jól tudom

CheAteR88
am nem az f1rõl szól szerintem hanem arról van téma itt:P
akkor tõlem is egy kis fav;)
http://www.youtube.com/v/lWxZBZ5vJmM&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Tudom, hogy topic inkább az F1-rõl szól, de ennek itt a helye:))
599GTO (ez még semmi, a ferrari oldalán elég egyedi gépet lehet összedobni, már csak pénz kellene hozzá<#eljen>)

és a nagytestvér: