INGYENES NETTELEFON VOLT, most VoIP Buster
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Permissions Gabrielle Vinay, Heron Publishing, Archaea, 202-3994 Shelbourne Street, Victoria, BC V8N 3E2, Canada. Phone 250 721 9921, fax 250 721 9924, email:
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
fodrász: haló tessék?
én: idefigye ribanc! olyan szar hajat csináltá h anyám nem ismert rám! add vissza a pénzem!
fodrász: jó akkor holnap jöjjön le a pénzért!
😄DD lol 😄DD
A mobil hívásoknál úgy van, hogy elõször fizetsz 1, vagy 10 Eurót, s csak utána tudsz telefolnálni. Vezetékes számokat egész európába ingyen hívhatod, amig erre lehetõség lesz. Jun. 02.-ig a mobilokat is ingyen lehetett hívni.
INGYENES A PROGRAM ? NEM KELL FIZETNI ÉRTE ????
elõre is köszi a választ
Én hallom õt és õ nem hall! a Mikrofonom jó!
HELP!!!
lehet azért mert már regelve vok..
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Amennyiben mindkét irányu hangot akarod rögziteni akkor csináld végig a következõt.
http://www.mp3towav.org/Audio-Record-Wizard/
Ezután bemész a START/Vezérlõpult/Hangok, audióeszközök - felül a "hangok" megnyitása után bejelölöd a hangerõikon elhelyezése a tálcán. - OK. Ezután egér jobb billentyüvel megnyitod. Beállítások /Tulajdonságok. Ezen a panelon alul bejelölöd a mikrofont - OK
Ezután a fejedre teszed a headsettet és beszabályozod a hangerõt. Ekkor a fülhalgatón keresztül hallod a külsõ (zajokat) hangokat.
A progit megnyitod és a jobb odalon a sztereo-ra állítod.
Kiprobálhatod egy mp3-as zenével a felvételt, úgy hogy közben Te is beszélsz. a mikrofonba.
A hangerõ panelon (ami a tálcáról is megnyitható)) a mikrofonnál alul az elnémítás NE legyen bejelölve.
Seialt is találsz a googlival, ha megnyeri a tetszésed a progi.
Ha lehet, majd egy pár sor visszajelzést, ha jól múködik - persze szidni is lehet !
No - akkor sok sikert és jó felvételt.
Mert megérdemli.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
pl felhivsz vkit és bejátszol neki egy chewbacca üvöltést 😄D vagy egy Vader szuszogást 😄D vagy akármit
csak én midnig ftpén akartam elérni, de vmiért ugy az UW-t nem lehet:S
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
kérlek nagyon kéne