A legjobb Sci - fi filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
err... http://cryptozone.extra.hu
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szárnyas fejvadász
1. Van benne egy olyan rész amikor szûk alagúton mászik az egyik keresztül, és nyaka meg a teste köré tekeredik egy csápos lény, és addig szoritja amig felrobban a feje.
2. Van valami puci csiga 😄 szerû hatalmas lény, ami egy nõt öl meg.
3. A fõszereplõt meg valami fekete szörny támadja meg, ami egy résznél vele párhuzamosan megy egy hidszerûség alatt, de nem az Alien 😄
Ennyire emléxem csak. Valaki nemtudja mi ez?
Igazi old de én imádom rengetegster láttam már ,csak ajánlani tudom!!!!!!!!<#worship>#worship>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
predator 1,2
Alien vs predator 1,2
Pitch black-22 évente sötétség
Starship troopers (Csillagközi invázió) 1 (a 2. része nem jó)
Most ennyi jutott eszembe😊
Csillagkapu:SG-1
Csillagkapu:Atlantis
+Starwars természetesen
Transformers!!!!
Terminator 1-3+a sorozat
Hõsök!
Új Knight Rider Pilot!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Dark side of the Moon
Nightflyers
de pl még robotos: Prototype,Death Machine,R.O.T.O.R,Crash and Burn,Digital Man,Lady Terminator
Stephen(Sing Chi) Chow forever
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ati
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Keresek egy filmet de a cimére nem emléxek sajnos és nem mai darab több mint 10éves kb.! Annyira emléxek hogy a jövöben játszodik és egy "krimi" szerü film és egy õszes haju emberke nyomoz, columbo szerü kabátban és kap egy társat akit ugy becéz "cápafej" (mert ugy is néz ki a feje, ilyen groteszk cápa szerü feje van, nem emberi) És vmi nagy cég ellen végeznek nyomozást, akik embereiket inekcioval turboznak fel vagy ilyesmi... vami nagy épületben! 😞 a storyra nem emléxek, pedig soxor néztem meg, kedvenc filmem volt! és most hirtelen eszembe jutott! ha vkinek lenne ötlete mi a cime ossza meg?! háthaaa
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
2 Star Wars
3 Stargate
4 Star Trek
5 Csillagközi Invázió I
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Elõlre is kössz!
Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.
Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
Más is ajálhat valami jó kis filmet
Bár sztem a Mars Mentõakció egy rakás......
Viszont a Kapcsolat életem kedvenc filmje...és az is marad 😉
olyasmi film kellene mint a Kapcsolat vagy a Mars Mentõakció.
Tudnátok segíteni?
elég elvont, de van mondanivalója.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
7-vagy 9 dió volt amit összekellett szedni.Mert akkor uralni tudják a világot.
Olyan lézerostoros is volt benne.
Sajnos a címe nemjut eszembe.
Go Jeff Go!!!!
R
Lehet rossz oldalon kopogtatok, e +próbálom.
Egy régebbi filmet "keresek". Valamikor még az õskorban (198x) le is adták nálunk is.
Sok infóval sajnos nem rendelkezem, de hátha valamelyikõtök ráismer.
Szóval ez egy sci-fi😉, valami aranydiót gyûjtögetnek a jó és rossz heroikus küzdelmében a szereplõk. Van benne egy R2d2-szerû robot is (már amennyiben jól emlékezem), ûrhajók/csata stb.
Akkor (ha jól melékszem😉 nagyon megfogott a film, de sajna sehol sem találtam róla utalást...?
Köszi elõre is a segítséget!
R