Virtuális autótuning

Oldal 1 / 228Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

renerelt kép, 126-os Fiat, vagyis a kispolszki
LeWyTy
Senki sem szokott tuningolni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
I love stickerbomb!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Tulajdonképpen ezek nem is vettem komolyan, mert nem a minõségre mentek... csak ábrázolás céllal készültek.

gagax
Az elsõ az nagyon rossz :D sry :D a Második az reálisabb de az meg a kettõ között áll valahogy :) De elsõre NOT BAD :D én multkor néztem végig a régi virtuál tuningos képeim :D és hát majdnem leestem a székrõl h mekkora faszságokat csináltam :D

Yoda001
a második egyáltalán nem, igaz ott is lehetne még részletesebben az árnyékolást, de az elsõ nekem nagyon irreális, a kerekek rontják el az egészet szvsz :)

http://9gag.com/gag/5135249

LeWyTy
Úgy elsõre nagyon szarok lettek?

Rikcsoo
Szép napot!
Új vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet így "virtuálisan" feltuningolni a járgányomat mert megakarom nézni hogyan nézne ki jól :)
Köszönöm!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Desiderata
Honda Dekorobogó Pályázat!

Álmodd meg saját robogódat, Tiéd lehet a Honda Vision 50, amit megálmodtál.

SrAta
hát jah... mostmeg félévente 1 üzi...:S

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Yoda001
múltkor én is visszanéztem ide, ezeréve PS sem volt a gépemen...:)

http://9gag.com/gag/5135249

acsati
Emlékeztek milyen élet volt itt régen? :) Tök sokan csináltak jó képeket. Azok a régi szép idõk! :D
SrAta
Photoshop

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Helló milyen progival tuningoltok??,
LeWyTy
Ez csak egy 5perc alatt összedobott vázlat...

"kicsit elsiettem"... Nem idõre kellett megcsinálnod, szal nem kell kiírni ilyet...

bency
Hogy lehet ilyen ocsmanyra tuningolni valamit? Raadasul egy olyan autot ami gyari allapotba a legszebb.....bazdmeg mekkora izlesficam...

:) Semmi okosság :P

SrAta
nemrossz, psel kéne és nem painttel:D painttel figyelemreméltó:D

SrAta
ez olyan mintha mellérakták vna az elemeket és fotózták vna...
ne gányoljatok... lécci... psel lehet szépeket, igaz 2-3óra feletti munkaidõvel...

LeWyTy
Paintal.... nagyon gáz?(kicsit elsiettem)

ppk

Powerball!!!

Eddig tökéletes <#puszis> (kivétel a 2 kerék xD)

VRSDM
lesz lesz minden lesz.
csak most van más dolgom is :D

u dont have to listen anybody else but me

háttércsere is lesz, vagy egy helyben pörög ki mind a 4 kerék ? :p

eddig nagyon jól haladsz.. :-)

VRSDM
még sok helyen kell elsimítani a maszatolásokat
meg konkrétan még hátravan az oldala meg hátulja aztán az egész egyberakása hogy egységesen is jól mutasson
de eddig...

VRSDM
na akkor én is rákezdek aztán megnézem mire jutok :)

Jajj... Hogy "MA" nem folytatom... Máshol jár az eszem... <#wow3> Holnap úgyis nagy esõ lesz, lesz idõm rá :D

Thx, =) Ma nem hiszem, hogy folytatom, mert az ötletek a fejemben nagyon nem tudnak kavarogni <#idiota> Máson jár az eszem xD

bency
Vuuhhh,nagyon jo lesz!:)

:) Semmi okosság :P

xD jaja :D

SrAta
XDaz ötlet akkoris jön le róla szépencsak fogynak el az elemek tudod amikor a biciklibõl csak a lánc meg a kerék maradXD

Hihi köszi :) Akkor védekezek a lopás ellen és leláncolom a verdát :D

SrAta
széép:d
vigyázz lopok:D

Nah, az jó lenne :D
Amúgy én kicsit haladtam :) (nem egy csúcs verda, meg még vannak hibái és nem is fejeztem be...<#idiota>)

SrAta
lehet bepróbálok egyet énis ha lesz idõm:P

Az a gáz, hogy alapvetõ hibákat elkövetsz már... Én is kezdtem valamikor, de nagyon szembetûnõ hibákat nem követek el, ha én lettem volna a készítõ, akkor már bökte volna a szemem :S (pl szoknya..., kimentés...)

VRSDM: Oké =) Szerintem szép munkát fogunk látni =)

VRSDM
hú én ma utazok és hétfõn jövök haza, de utána szeretnék beszállni :)

Elkezdtem egy VT-t =) Szerintem egy tök jó alap, amibõl ti is alkothatnátok valami csodálatosat =) (az enyém nem csodálatos<#vigyor>)

Pummis
huh én nagyon amatör vagyok igyekszem amit tudok csak azt nem értem ha szabad ki alakitásra megyek pl meghajtom a felnit hogy mentem el a hajtást mert ha esc nyomok akor ki lép entere meg nem reagál nem tudom érted e ? vagy csinájak képet mire gondolok ?

VRSDM
én speciel örülök hogy tuning kocsikat pakolsz.
annak kevésbé hogy nem törekszel (kellõképp) a minõségre.
volt hogy délutánokat szöszmötöltem egy-egy karosszéria elem felrakásával / megrajzolásával.

javaslom te is tégy így.

Pummis
Elöször meglesem a gyári autót alap az ültetés majd egy kis spojler modositás aztán folis háttér jelek eltüntese stb pl ennek a kocsinak több verzio volt és ez gyözöt ime a pldák :

az biztos hogy az eredetinél sok mdien véltozik :

Pummis
Változó ennek több verzioja van de szivesen csinalom lekõti az embert pl ma hátteret cseréltem neki

Goruck
mennyi idõ alatt csinálsz egy ilyet?

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Pummis
mai alkotásom

Pummis
ÉS a csajozás

Pummis
Aszonykám verdája sem menekült a a tuningtól bár neki eleve Tuningolva van

Pummis
egyetértek :D:D egy retro auto vs spjler nem menõ :S

Pummis
pont eböl van a baj :D vagy 10 fajta szín van már és a festõ meg piszkál hogy jó lenne már valami :D már mérgembe hello kity dizányt is kapott :D

Oldal 1 / 228Következő →