Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos sokszor nem is az a baj, hogy rosszul csin meg, hanem nincs anyagom, csak olyan van amit nem kocsiról vágtam, le hanem pl a rácsozás az egyetlen egy kép volt, nem kocsiról szedtem le :( vagyis nem élethû

11267: Válasz erre gombot használd majd máskor ;)
11266: Én még nem láttam más színût, de hogy nézne ki más színnel? :S
11265: Én már csak ilyet tudok alkotni xD a festéssel rontom el mindig...

plck
nekem tetszik

Zetorg
mér lenne mindegyiken fekete az ablaktörlõ? :D

nagyon látszik hogy mû, de jó lett :-)

Kész lettem a nyaralás után :D

plck
tudom, kcisit elnyomoódott az eredeti kkép

plck
Nah megint, csak hlegyen mit kritizálni:D

Jajj! <#idiota> ööööö, ha az elsõ, akor is figyeld a kocsi lököseit, mert elég fura hogy átlátok rajta :D (a hátsón)az ablaktörlõ minden kocsin fekete <#ejnye1> és ne hótoló legyen a végén a kocsiból vagy aszfaltmaró :D

ha az elsõ próbálkozás, akkor nem vészes.. :D

plck
Mûvem, tudom hogy szar de ezvan<#gonosz1>

Sziasztok !

Megszeretném csináltatni a robogómat de elötte szeretnék egy tervet hogy kb hogy fog kinézni !? Ebben szeretném valakinek a segitségét kérni !
Valaki aki nagyon unatkozik megcsinálna nekem egy kis egyszerû tervet?

A motor idomokat hófehérre szeretném fényeztetni, a felniket felszeretném políroztatni!

Köszönöm szépen elõre is ha valaki megcsinálná !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

xD azt honnan vetted észre??? XD Amúgy tényleg az :) szembetûnik xD az oldal spoilerbõl majd levágom azt :P és akkor elforog majd!!! nem tagadhatod majd le XD

RS
Én ebbõl:

Ezt készítettem:

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

SrAta
pl az hogy nem forog el a kerék?:D
Kül tetszik:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Megint elkezdtem egyet, de ezen látszólagos hibák vannak amit javítok ;)
Szembefog tûnni egy azonnal :D

plck
ahham:D

Hát van amikor levágom van amikor átszerkesztem... ha majd lesz tablem akkor rajzolni is fogok :D

plck
Bocsi az elsõ kérdésért utána vettem észre hogy ittvan:D

plck
csumm all.
Én most kezdtem el evvel a cumóval foglalkozni, lenne pár kérdésem<#buck>
Tehát:-Ti milyen progival csináljátok?
-A lökösöket és egyéb alkatrészekre rákerestek a neten?Akarom mondani egy hasonló szögben álló autót kerestek és arról "vágjátok le"?
Üdv:D

áhhá értem ;) a lökösnek szerintem is rossz a vágása, asszem máskor jobban odafigyelek :P

SrAta
Az ültetés miatt nem forog el
A lökösnek csúnya a vágása kül tetszik

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

xD nem mondtam, hogy ez hótoló?
A gumin én is néztem, de olyan képet nem találtam, amin a gumi ilyen helyzetben volt , a motorháztetõ egy nagy tudomány volt xD
jah, nekem leginkább azzal van a bajom, hogy egyszerûen tippem sincs, hogy mit csináljak belõle... találok egy képet aztán mondom, ez jó kép, a kocsit is szeretem, aztán majd valami kisül belõle... xD
a kereket pedig úgy csináltam, ahogy kellett! úgyhogy elkell forognia! a gumin kívül nem húztam túl a felnit :) még ott sem ahol Most nem látszódik teljesen a felni XD

köszi a bizalmat :) ez a NEGYEDIK VT-m :)

VRSDM
ez a kerék sose fog elforogni a kerékjáratban :(
az elsõ lökõsnél és egyéb illesztéseknél csúnya a homály :(
a konktraszt nem passzol, a motorháztetõ csontfekete, a gumi épphogy halványszürke :(
a lökhárító jó lenne hotolónak annyira leér.
és sorolhatnám jól néz ki, laikus szemmel
de mindenképp elõrelépés az eddigiekhez képest.
szóval ígytovább :)

u dont have to listen anybody else but me

Nah elkészült a VT-m (tettem rá másik felnit...,a festést kicsit elrontottam)

Íme 3 kép a készítésrõl
Eredeti

Készül

Kész

Srata: xD kerestem valami alapot (lökös,oldalspoiler) és azt kiegészítettem, csak még nincs táblám, így rajzolni nem tudok... csak egérrel :S , úgy meg elég gagyesz <#idiota>

Szabi: Azt A Felnit Fitti Kocsijáról Szedtem Le!!!Úgyhogy Ne Szóld Le! xD Még a végén megver! xD

eddig szép, de keress másik felnit, ez nagyon mû.. :)

SrAta
élethû
pöpec
tetszik
fejezd be:P
nagyon fasza lesz:D
Kézi body vagy másolt?
Szal te rajzoltad?

*még csak a három ötödénél járok (60%-nál) Még van mit javítani :D aztán jön majd a festés :)

Csinálok éppen egy VT-t unatkozásomban:
Íme az Eredeti
És a VT

Semmi hír felõletek :(

Hmmm...Alkottok valamiket? már színesíteni kéne a fórumot a szép VT-kel!!! ;P

Már Por Se :D

madtolyy
Látom a corsa-ból nem lett semmi :D

\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

:((((

ChuckyHUN
Elveszett a mûvem :((((

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

csak sztrájkolt xD nem hagytad pihenni xD

VRSDM
megéri. amit én vettem trust-ot
24.000 volt az A4-es
tök jó patent volt. de 1év után azmondta hogy köszöni de nem akarok mûködni. és folyton olyan mintha hozzáérne a táblához, emellé van egy kis ugrálása. úgy 100pixel össze vissza ...

kuka...

okés akkor gyûjtök még rá picikét :D

SrAta
23kér van wacom bambooo
fasza....

köszi :) asszem beszerválok egyet... :D ki is néztem az egyik jobbat: Cintiq 21 UX interaktív monitor "csak" 730 000 FT XD két nullát letörlünk és nalám okés lesz az ár :D sztem egy 15 E környékit választok majd...THX

VRSDM
hát vannakbizony
ami nem wacom az kb. 1év alatt meghal.
innentõl kezdve a tárcádon múlik.

Ohh okés köszi :D vannak jobb és rosszab minõségûek is nem? egy normális ugy mennyibe kerülne? ez olyan teljesen mint az egér hogy kattintani is tudok vele? lapozgatni...?

VRSDM
veszel egy táblát. kapsz mellé tollat, és ahogy viszed a tollad úgy mozog az egér.
ésmivel tollal könyebb rajzolni mint egérrel...
nyomásra meg érzékeny. ennyi

Tényleg...Hogyan kell a táblával rajzolni???Ezt nem értem... csak annyit tudok róla hogy kézzel csin vlmit és az fel lesz véve...

Csak hát 12 napja nincs felõletek hír xD

DJ Skyline
nem halt az meg, csak megfontoltan, jól átgondolva írjuk a kommenteket. ^.^

VRSDM
nem. csak nem offolunk . 200as betûméretben... -_-

Meghalt a topic???

Készül valami? XD

Én is megpróbálok a corsából alakítani valamit oks? :D