Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le van ültetve... az elsõ szélvédõ ugyanaz mint az eredetié...karbon motorházhoz meg máskor adj normális carbont h ne nekem kelljen készíteni...
Hogy érted azt h visszatükrözõdik? a tükrözõdés gyenge a fekete színben.nekünk is fekete fordunk van.
elõször kérdezz utána mondd meg az igazságot!
\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Az órából arra akartam következtetni, hogy nem összecsapott munka lesz, hanem minõségi anyag keresés, kiegyenlítés, pontosabb precízebb munka.
Ha már ezeket teljesítem, azonnal látszik majd a különbség. és hát nem is kevés ismerõs van akiknek dögös felnik lökik kocsijuk van. arra is gondoltam h garázsba be a verda aztán fotó az alkatrészeket :D (anyag miatt) meg --> (persze nem koromfekete garázsba xD)
töltöttem le féket is, de öhöm... xD aláraktam és úgy nézett ki mint egy gnóm :S oposszum kocsijának a felnie volt :D
Majd lehetne olyan, hogy vlki kijelenti 2 nappal elõtte azt hogy majd egy kocsit adott idõn belül el kell készíteni még aznap és lenne kritika, osztályozás és lenne ebbõl 5-6 nekiesés( mint futam )
és akkor aki elsõ pl 10 pont második 8 ... és a végén összesítésben majd lesz eredmény :D
de egy autót könnyû feltuningolni bármilyenre, csak épp majd lesznek kulcsszavak amiknek illenie kell a VT-re
mint: gengszteres, szerény, egyszerû tunig...
Ezt majd részleteseben kifejtem ha vlmi baj van.. :)
aztán lehet h 1-2 én csodám lesz nyáron mert nem 3-4 óra alatt fogom elkészíteni hanem 7-8 alatt egy jó kis verdát aztán akkor már nem lehet kifogásod :) XD
reméljük így lesz
de azért nyáron nézz vissza. autócsodák millióit látod majd ; )
u dont have to listen anybody else but me
tudom h papírfelni, de más suzuki felnit nem találtam :(
a fekete szín meg azért lett, mert akinek készítettem (Feri,Feszko) annak a kocsija hasonlóan néz ki és fekete!!!
elhiheted azt is h nehezebb volt pirosra feketét rakni mint pirosra kéket.Folyton mentettem psd-be a kocsit ugyh át tudom majd színezni kékre!!!Holnap este lehet h belinkelem.
attól független hogy nemszeretem azt a cselt, hogy fekete színnel takarom el a sok hibát.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ha vki elvállalna egy Vt-t megköszönném egy felni kellene csak feltenni.
azt akarom meg kérdezni h nekem mostlejárt a photoshopom és mit tegyek hogy ujra jó legyen?ha vki privátbaelmondaná netán adna crack-et örülnék
köszönom hungary27
vmi értelmeset^^
nekem az könnyebb és egyszerûbb :D
Eddig émn olyant még nemnagyon csináltam inkább az eredetit baszogatom addig amig olyan nem lessz mint szeretném:D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
De egy bajom van: Nem tudom megcsinálni a tükrözést, h ugyanaz legyen az uj lökösön is :S
de azért remélem ez nem gond egy 2 hete rajzoló embernél?
van egy olyan oldal ahova le van irva h hogyan kell ugyanazt a tükrözést használni?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ittvan a galériám fennvan benne egy 10-15 VT alapokkal együtt tehát az eredeti kocsik is fennvannak nyugodtan használd õket:D
ezek mindd jobbnál jobb tuning alapok eredeti méretbe nem módosítva:
a valódi kocsi tuningba nálam az a baj h amilyen nyersanyagot szerzek az nem jó :(
tudnál adni egyet amit egy olyan is fel tud tuningolni, aki 2 hete kezdte el a rajzolást?
ööö izé? ez olyan hogy lövök egy képet flight simulatorban, aztán egyet falcon 4.0-ban és átrakom a repcsit. jee
valódi kocsikat tuningolj ;)
Az eredeti képbõl 2 autót csináltam.
Eredeti.
Böngészõs verda. (internetrõl szedtem anyagot hozzá)
Undercoveres. (a hátékból van az anyag)

inkább mégse köszi.
minden maxon plussz Minõség patch ugyhogy nekem jó :D
További sok sikert az újabbnál újabb VT-khez
(hétvégén egy VT-t kiaddok xD )
azért annyira még nem valósághû a grafika <#idiota>#idiota>