Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Tudom nem azén dolgom de ha kell Sky én szívesen vállalom a topik irányítását és teszek fel kihívásokat

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Helló! Itt egy új VT-m! Ez egy Concept autó amit a Bugatti adott ki. Aki ismeri az autót az tudja mi változott. Tömören: Hátsó szoknya, lámpák eltûntek, beömlõ a kerék felett(én rajzoltam:D), kilincs eltüntetve és hátsó kerekek kiszélesítése. A rendszámtáblán a jelek jelentése: Csoda. Ez az autó így szerintem egy Csoda:D

#11065: a lámpát te rajzoltad????? Igen jó eddig!

13 éve itt. Szép idő.

SrAta
tehát
ALAP:

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
bocs nem ez az alap
mindjárt adom a képet

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Oks ittvan félkész...
Ajtó illesztés és kerék nemfix eleje az
A feliratért bocs muszáj...
ALAP:

TUNING:

jöhet a kép :D

SrAta
írd be gugliba, hogy grid és rácsozd be:D:D:D
én mindenre azt csinálom ha nincs 5letemXD
kül most nekem is van egy félkész saalenem ha akarjátok linkelem:D

papi08
Köszi! Azért nincs kipufogó mert nem találtam jó alapot:D

13 éve itt. Szép idő.

szép lett a lámpa :)

a kipufogó hiánya nagyon zavar :p

papi08
Ja és a Lexuslámpa az én mûvem!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Helló! Nemrég kezdtem el a VT-zést ez eddig szerintem a legjobb mûvem!

eredeti:

Tuning:

( a rendszámtáblán található jelek jelentése: Fiatal Harcos)

13 éve itt. Szép idő.

Goruck
uhh...magyar<#wilting><#wow3>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Okkés megvan. :) Súgóba be írtam és rá találtam. nagyon köszönöm a segítséget :)

Web: http://www.tir.extra.hu

VRSDM
kiöntõ vödör :D nemtudom hogy lehet magyarba :D

u dont have to listen anybody else but me

Aha, értem nagyon köszönöm már meg is vannak a dolgok, csak mivel is tudom ki önteni? Nem rég kaptam a programot azt nem igazán tájékozódok még benne, még úgy se, hogy az enyém magyar... :D <#vigyor5><#rolleyes>

VRSDM
image-canvas size beállítod mennyivel nagyobb legyen a vászon, aztán fogod és a kapott részt kiöntöd színnel.

Sziasztok

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Photoshoppal hogyan tudok a képeim köré keretet tenni?

Üdv :)

DJ Skyline
a felni színe nem passzol az autóéhoz szerintem (meg az ablakoké sem), felni témában sokkal szebb lenne szerintem egy ezüst, vagy fekete. ablakok terén meg a hagyományos fekete sötétítés. de amúgy a munka rajta jó, azzal nincs baj :)) majd a másik képbõl kovácsolok valamit a mai nap

VRSDM
érettségi után bennevagyok ;)

Magnumrolcsi
Igen. Miután feltettem ide a képet megcsináltam egy másik felnivel, sötétebb ezüstös, teljesen más stílus.

Szabi, sajna csak telefon volt nálam, de úgyis lesz majd fényképezõvel készített, idõvel.
Nem lett rossz a vt, tetszik így összességében! <#eljen>
Ilyenre gondoltam. :)

DJ Skyline
és kb 8000x próbáltuk meg, hogy legyen valami, de nem igazán jött össze semmi komolyabb. :) a lelkesedés kb addig tartott, amíg kiválasztottuk az autót, utánna kb jött 2-3 munka általában. felõlem mehet, de ahhoz megint kéne vagy 5 ember minimum, hogy élvezetes legyen valamennyire.

SrAta
CSÁTOOK
SKY 8000 éve volt az utolsó tuningolandó cucc nincs valami 5let hogy autót kapjunk tuningolni me má fél éve relax van kiírva...
kösz
SrAta

sajna elég rossz minõségû a kép.. de azért egy picit módosítottam rajta :D

(3 perces munka -.-")

Smicy2
ez STi felni?

Charade GTti

Goruck
hát az a felni kicsit durva, de lesz ez még jobb is :)
lehet, hogy én is nekilátok:)

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Magnumrolcsi
Ilyenre futotta elsõre. :S

Magnumrolcsi
Köszi :)
Azért vt lesz? :P

tudom tudom.. nem azt mondom nemjó... itt szlovákiában mindenütt ezzel talakozok :)... csak nekem szemely szerint külsõre nemteccik

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

bardocz
Ez a fabia még faszányos.Viszont az újból van olyan példány,ami 2 hónap alatt 4x volt szervízben:D
Nekünk ilyen volt régen,1.4-es benzines motorral,2 év alatt 1x volt szervízben,eddig borat és megane-t veri bõven.Fasza kis autó ez:)
skoda..grat hozzá... bár.. fabia nekem szemelyszerint nemteccik...uj fabia meg annyire se... uj octavia superb jöhet :P

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Magnumrolcsi
Valaki ha kicsit unatkozik egyik, másik kép.Nem kell túl csicsás, felni csere, sötétítés.. Sajnos csak telefonnal tudtam fényképezni, viszont lemostam(nagyon ráfért). :)

VRSDM
de még mindig nem kaptam soruce-ot...

Pistike 007
Ez volt az alapháttér.
Árnyékkal szarakodtam 1 órát, aztán meguntam.
Ha lett volna idõm sztem jobb lett volna. Ez van:)

SrAta
a festés meg a designe brutlisan jó
az meg hogy rátetted erre a háttérre de az autó jobban dõl mint az út
gondolom nem ez volt az alap háttér vagy igen??
a kerék nemtud kanyarodi
nekem is kicsit matt
meg fura az árnyék
kicsit mûnek tûnik a kaszni
nálam 10/6,5
Üdv
SrAta

VRSDM
duplázás. szószot tudsz adni?

VRSDM
akkor meg béna a kanyarodás íve :D vagy nemtudom de nekem olyan fura.

Pistike 007
A kocsi dõlése az megegyezik az alapképen lévõ dõléssel... x)
Amúgy nekem is csak a színe miatt tetszik.

VRSDM
nekem picitt matt a festéte. de ettõl független tetszik. az hogy a kerék nemtud fordulni, meg hogy a kocsi jobban dõl mint az út mellékes :) a színe viszont királyság.

Pistike 007
Üdv!
Unatkoztam:

Vélemyény?(:

DJ Skyline
én 7.0-val alkotok, de szerintem még a 4.0-val is lehetséges. nem Photoshop verzió függõ

hungary27
köszönöm:)
SrAta
Különben a cs2 tökéletes erre a célra
általában tutorial odalakon találsz tuning tutorialokat
pl:
ezen csak tuning tutorialok vannak:
http://www.photoshopchop.com/tutorials/
Itt vannak más jellegûek is:
www.tutorialized.com
www.good-tutorials.com
megköszönni nem szégyen:P

hungary27
nem:)
SrAta
te fenyegetsz???
vagy ez mi akart lenni?
ha igen akk:
EPIC FAIL
LOLXD

hungary27
küldjelek a moderátor topikba?
Ez esküszöm hihetetlen! Itt kb egy éve az megy hogy havonta ilyen kisgyerekek beírogatnak, hogy mivel lehet tuningolni...kalapáccsal.
Életében még a photoshopról sem hallott és le sem tudja írni a nevét hanem jobban megéri inkább kipontozni...funkcionális analfabéta.
Ha meg letudod írni de lusta vagy akkor meg megint nem fog menni mert mondjuk a pontokat leírni meg azt a 4 betût ugyan annyi idõ.
Lényegtelen de bocs az offért....

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

VRSDM
mindennel lehet ami tud rétegeket.

hungary27
photo... cs2 vel lehet tuningolni?
hungary27
kösz má rájöttem tegnap este:D
DJ Skyline
ez most kb olyan kérdés volt, hogy hogyan kell vezetni. el kell kezdeni aztán útközben rájön mindenre az ember, kezdés ként szerezd be a Photoshopot.