90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Copernico
Den Harrow - You And The Sunshine (Extended Mix) <1994>
//www.youtube.com/embed/WGdTjNbN2n8

reynaud
Ígértem múlt héten a visszapillantás folytatását.
Ma egy olyan dalt választottam,mely 28 évvel ezelőtt,tehát 1993.február 20.körül
Franciaországban és Hollandiában a 8.helyezett
Németországban a hetedik,de ott néhány héttel korábban ,vezetni is tudta a listát.
Ausztriában és Svédországban a dobogó alsó fokán,tehát 3.helyezett volt a hivatalos listán.

Captain Hollywood Project - More and More

//www.youtube.com/embed/V-rS174AUT0

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia,

DWA Records kiadványai közt,a 90s évek club zenéire fókuszálva, olyan jeles,jól ismert,népszerű előadókat sorolhatunk mint,
Alexia
Double You
Corona
ICE MC
Netzwerk ... etc.

Úgy gondolom,minden adott hozzá,hogy ez (is) egy kitűnő ,szórakoztató,tematikus, zenei összeállítás legyen,mint ahogy a közelmúltban a " Time Records" által kiadott dalokból készült műsor is az volt,nagyon tetszett!

Természetesen hallgatni fogom,de előtte még ma este,21 órától : Live DJ MiniMix ,ezt sem szeretném kihagyni.

Gratulálok ,rendkívül jó a rádió zenei kínálata!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lájk! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

Szia, Erre nem kell sokat várnod.... 2021.02.26 (péntek) Club 90' Special Edition! The story of DWA!
Azaz a Signore Robyx által fémjelzett Dance World Attack kiadványai kerülnek a célkeresztbe.
19 órától Diamond Dance Radio

The real DJ play vinyl!

Egy friss kiadvány a Fun Factory csapatától....
Fun Factory - Memories
//www.youtube.com/embed/4ex5N5qxL8o

The real DJ play vinyl!

reynaud
Meglestem,a 90s éveket tekintve a kedvenc évjáratom,1993-ban,mi volt a helyzet a hivatalos angol slágerlistán.
Nos, pontosan ezen a napon,28 évvel ezelőtt ez a dal volt a lista ,a rangsor élén,megérdemelten.

2 UNLIMITED - No Limit

//www.youtube.com/embed/r6FVk2k4qsM

Maradva 1993-ban,az év legjobb dalai Németországból.

//www.youtube.com/embed/z8OzoY3yegg

Hmmmm ... Haddaway - What is Love, a második legjobb dal volt,Európa tudtom szerint legnagyobb lemezpiacán.

Visszatekintés,folyt köv. jövő héten.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
+1 new!

Digital Base Project - Short Days

//www.youtube.com/embed/LuNBI3VkCsQ

A stílus szerelmeseinek ajánlom, DJ Adrián ma este 21 órától startoló, MiniMix élő műsorát.
Itt hallgathatód: Diamond Dance Rádió

A jövőben örülnék olyan speckó összeállításoknak is,melyekben egy-egy előadó ,formáció diszkográfiájára fókuszálna a zenei összeállítás,a legjobb dalaikból válogatva.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Csinos hölgyek,jó zene a friss euro-dance felhozatalból,egy klassz remixben,mi kell még? a házigazda Zalrobto,hogy pörögjön ez a topic is.

Mirami - Dance With Me (Real Thing Remix Edit)

//www.youtube.com/embed/Z7ciXJaZpI0

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia,

Köszi!
Már rendszeressé váló vasárnap esti program nálam a minimix csekkolása,meghallgatása ,DJ Adrián prezentálásában.
A hét lezárásaként egy szórakoztató,remek műsor,ajánlom a 90s euro-italo dance zenék kedvelőinek.

MiniMix with DJ Adrian (Diamond Dance Radio)

ItaloDisco4Ever !

Szia! Ma este újra lesz live mix fél órában....egyelőre webkamera nélkül.

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

reynaud
1 nagy kedvencem a 90s évekből, az évtízed zenei kínálata színes,széles spektrumú volt.

Karl Keaton - I'm Sorry

//www.youtube.com/embed/6y3vVCiAK1k

ItaloDisco4Ever !

reynaud
DJ Adrián élő műsorait rendszeresen hallgatom.
Egy profi rádiós veszett el benne,persze még nem késő felszínre hozni a tehetségét a rádiózásban,ez jó alkalom.

Fokozatos fejlesztést látok a rádiónál,a következő lehetne a "live" műsorok kapcsán webkamerán is követhető adások.

A tegnapi esti műsor utolsó dalaként lejátszott újdonság.

S.E.X.Appeal & Lyane Leigh - Lose Control (Bmonde Club Mix)

//www.youtube.com/embed/1LoExkvAyEI

ItaloDisco4Ever !

.....jahhhh ez meg lemaradt tegnap! <#falbav>
Diamond Dance Radio

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2021.02.05. 18:49:37

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Sziasztok!
A Diamond Dance Radio februártól önálló internetrádóként működik!
Megtalálhatóak vagyunk Facebook oldalon:
Diamond Dance Radio
Az Instagramon:
DiamondDanceRadio
Facebbok csoportunk:
Eurodance Diamonds
Google Play-ben letölthető app ..... Diamonddanceradio.....egybe írva keresd!
Elérhető rádiónk még az Online Radio Box-ban is!
Online Radio Box
Jó szórakozást kíván!
Dj Adrián
EurodanceGirl
Eurolaszlo

Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2021.02.04. 20:02:26

cucurbia
Gondoltam mielőtt további nyomozásokat kezdek érdeklődök e fórum lakói közül megvan-é valakinek veszteségmentesen a következő lemezek valamelyike?
Gay Classics cd sorozat( a XII.tag megvan a többi érdekelne)
https://www.discogs.com/label/552661-Gay-Classics-2

Paul Parker collection I-2.(csak ez a collekció,más kollekciók megvannak)
Paul Parker 1.
Paul Parker 2.

reynaud
DJ kolléga,Adrián,a legutóbbi fergeteges,szuper, minimix összeállításának utolsó dalaként,bemutatta ezt a verziót.
Jól sikerült,visszarepít a 90s évek euro-dance hangzásvilágába.

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
//www.youtube.com/embed/OGZjB1Wn-XU
2021 Twenty 4 Seven új dala az eredeti felállásban (majdnem)
Twenty 4 Seven - Do You Want Me (feat. Nance , Jacks & Hanks) (C-Base 90s Dance Mix)

<#eljen>

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2021.01.27. 00:07:30

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

1996 egyik legjobb zenéje, emlékszem még ezt is tőled kaptam. Nekem még ez is "Italo Disco"
Copernico
Anat - I'll give you my Heart (Original Version)
//www.youtube.com/embed/mpg7a2cmVeU

Szia!
Mindig tudod mi a jó, még most is remek muzsika! Köszi szépen.<#worship>

cucurbia
a ma jókedvemben vagyok küldök egy másik maxit is ugyanebből az évjáratból,amit rengetegen kértek anno a Tini kívánságműsorban:))
X-ITE (2) ‎– Down Down Down

X-ITE (2) ‎– Down Down Down

reynaud
Thanks a lot ! <#eljen> <#worship>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Megértelek.
Ez a Nina lemez anno a kezembe került volna,én is igényt tartottam volna rá!
Tényleg kimaradt nekem a nagy 90s euro-dance szórásból,viszont az énekesnő hangját felismertem a Captain Hollywood Project említett nagy slágereiből.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Persze,megvan a nagylemez is meg ez a maxi is egy másik mellett.Ezeket a lemezeket megvettem,nem adtam vissza a tulajnak átjátszás után.

reynaud
Béla,ezt a Nina dalt játszottátok a Danubiusban?
Mentségemre szolgáljon, akkortájt én a munkám miatt nagyon elfoglalt voltam.
Jobb később mint soha,óriási zene!

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Csalódok benned Roland.Ezeket nem ismered??Halálra játszottuk őket a Danubiusban régen.

reynaud
Nagyon tetszett a minimix,remélem rendszeresen posztolni fogod a jövőben a rádió face oldalán az infót, mielőtt adásba kerül a 90s csatornán.

Egy dalt én kiemelek a tegnapi műsorból melyet nem ismertem,nem hallottam korábban,viszont az énekesnő hangja valahonnan ismerős volt.
Captain Hollywood Project ‎– More And More
Captain Hollywood Project ‎– Only With You
Intermission ‎– Honesty
Többek közt melyekben vokálozott.

Nina ‎– Until All Your Dreams Come True

//www.youtube.com/embed/AC-GKRt0rWE

Ez 1 euro-dance mestermű! <#finom>

Bravó Adrián,egészen egyedülálló és világviszonylatban is top színvonalon minden műsorod.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
New-Eurodance ! <#eljen> <#taps>

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
szia igen jól néz ki <#eljen>
addig is egy új maxxima zene
//www.youtube.com/embed/BBHINjO1ZhE
Maxxima - Rule The World
<#finom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

reynaud

Akkor ezt én most elcsíptem,és meghallgatom.
Érdekel mit fogsz 30 percben mixelni.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Corona feat. Zooom - Baby, I Don't Care 2k21

//www.youtube.com/embed/PwBHR-iXCck

ItaloDisco4Ever !

Copernico
Nevada - Don't You Bring Me Love
//www.youtube.com/embed/ZRuF4b7Oj3s

reynaud
Mint jeleztem,hallgattam a legutóbbi " Club 90' " élő műsorod.
Erős volt már a kezdés is!

//www.youtube.com/embed/zCxhFvx_wGk

ItaloDisco4Ever !

reynaud
IGEN !
Ez a dal volt a kérdés tárgya.
Köszönöm Adrián ! <#eljen> <#worship>
Óriási zene!
Hallgassuk is meg.

//www.youtube.com/embed/qHyVckUfMxI

ItaloDisco4Ever !

Szia, Az említett dal First Base - Love is Paradise. Az énekesnő Christina Safrani, de ismerjük Sáfrány Krisztina néven is, noha ő már nem idehaza született, de Magyar felmenőktől származik. Az énekesnővel kapcsolatban nem csak a múltról beszélhetünk, hanem a jelenről is ugyan is ő adja a hangját bizonyos Maxxima dalokhoz is....

The real DJ play vinyl!

reynaud
A kérdéses dalt,lehet rosszul "rajzoltam" fel.
Sajnos a felkonferálásból ,mivel megvolt osztva a figyelmem,csak foszlányokra emlékszem,de talán-talán ez a dal volt?
Masterjam ‎– I Wanna Know (Discogs)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia,

Köszönöm,így már teljesen képben vagyok,remélem lesz rá módom,lehetőségem a minimixeidből is néhányat meghallgatni.
Gratulálok neked és mindenkinek akik e rádióban tevékenykedned,full igényesség és profi hozzáállás amit tapasztalok,nagyszerű,szórakoztató zenei összeállításokkal,élő műsorokkal.
Akkor egy félóra múlva én ott leszek az új évben első alkalommal hallható Club 90' élő műsorod hallgatói közt.

Igen,van 1 kérdésem,jó néhány héttel ezelőtti műsorod vége táján ,játszottál egy euro-dance dalt,mellyel kapcsolatban magyar származású énekesnőt említettél,valamint még azt hogy ez abban az évben Kanadában a legjobb vagy nagyon népszerű maxi volt,pontosan nem emlékszem mert közben másfelé is figyelnem kellett.

ItaloDisco4Ever !

Szia,
A minimixek a Disco Diamond Radio dance csatornáján mennek és természetesen élőben, ezek rendszeressége még nem került betervezésre, de aki hallgatja a csatornát el tudja csípni 21 órától. A Club 90 pedig élőben minden pénteken 19 órától, mind a 80as, mind a 90es csatornán megy egy időben. Ha bármiben tudok még esetleg segíteni keress bizalommal.
DJ Adrián

The real DJ play vinyl!

reynaud
Szia,

Nem mellesleg,Alexia még mindig milyen csinos!
Talán te tudod,de a többiek kedvéért,hamarosan a 90s évek egyik nagyszerű euro-dance formációja "Twenty 4 Seven" új dallal jelentkezik.

<#integet2>

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
szia
köszi ez a video nagyon jó mert Alexia és William Naraine (Double You) is benne van <#eljen>
Sajnos tavaly nem jött össze a találkozó a virus miatt Alexiával <#szomoru1> a Deja Vu -n lett volna
jó látni hogy jól vannak ők is <#vigyor2>

reynaud
Erről nem tudtam,köszi.
Élőben (live) szintén mint a péntek esti,vagy felvételről az adásgépben?

ItaloDisco4Ever !

Már nem csak Péntekenként hallható hanem hét közben is egy-egy minimix erejéig! ;)

reynaud
//www.youtube.com/embed/M9heKr9Q-M0

ItaloDisco4Ever !

reynaud
//www.youtube.com/embed/VuetgGvr-ic

ItaloDisco4Ever !

reynaud
//www.youtube.com/embed/BQAv9A3gVI4

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Továbbá,ezen stílus kedvelőinek ,szinte kötelező az ebben a hsz-ben,valamint fentebb linkelt videókat megtekinteni.

//www.youtube.com/embed/PeclBZmwMvU

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A 90s évek italo-euro dance stílus zenéit kedvelőknek,erősen ajánlom DJ Adrián ,péntek esténként rendszeresen (live) hallható "Club 90' " műsorát a rádióban.
Magas színvonalú zenei összeállításokat prezentál a DJ kolléga.

ItaloDisco4Ever !

//www.youtube.com/embed/ChJf7XS_uKU

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya